notebook

  1. pja905

    To Sell ♣ ♣ wts: Ferrari ♣ Toshiba dan Acer ♣ ♣

    ♣ ♣ WTS♣ Toshiba dan Acer ♣ ♣ Brg2 pejabat, etc tq carigold.com
  2. cengkerang

    To Sell [wts] asus eee pc 1002ha - rm1600.

    Assalamualaikum & Hi to all.. Saya ada 1 ASUS Netbook to letgo. Jika ada yang berminat please feel free to contact ya..harga masih boleh nego kalau offer anda reasonable :) Kalau berminat, hubungi saya melalui : Call/SMS : 019.70.700.28 atau 019.70.700.43 Email : drovehome-at-gmail-dot-com...
  3. cput

    Wanted [email protected] PC, Laptop, Design, etc @~~

    Aku nak mencari menda alah neh.. 1) PC nak letak kat kedai tujuan keje: nak buat keje opis sket, nak lyn internet, edit pic utk kes2 fotografi 2) Laptop tujuan keje : nak monitor keje kat kedai, internet, lyn cd, keje opis 3) Design -TAKEN tujuan: soh wat logo company nak soh wat letterhead...
  4. chipan_clothing

    Wanted Nak cari Laptop ni

    www.alienware.com/products/notebook-computers.aspx sape ade info ttg laptop jenama ni... ade x stok kt msia??
  5. amirrash

    Wanted Laptop dalam rm 1400

    ada sesape nak jual laptop dalam Rm1400? itu je bajet yang aku ada. memang tak kurang dan tak lebih. tak kira laptop baru atau 2nd hand. aku nak buat keje untuk menaip, buat powerpoint presentation, surfing. spec yang diharapkan: pentium 3 ke atas / amd pun ok hard disk dalam 20gig ke atas...
  6. qaz123

    Wanted Budget laptop

    salam all.... sy nak beli laptop basic utk kerja2 biasa...tp yg baru dan ada warranty setahun...brand ape xkisah...budget bawah 1500..dpt lagi murah lagi ok...tp nak yg baru yer...xkisah spect cmmane...asal leh guna ok....tq:)paid:)paid:)paid give me offer!!!:D:D:D:)cgrock
  7. CrusheD_LameR

    Wanted Laptop, Projector, Stand Screen - Offer Me your Price!

    Salam... Seperti ternyata di atas, berikan ku quotation untuk 3 barang nih... Spec Diperlukan tak kisah... yang penting, RAM 2-3GB, Hardisk space 120GB pon dah ok, Windows XP, ade External Video port, Wide Screen, Kalau Arabic Language Supported lagi bagus...~!Processor tak termasuk dalam...
  8. MOD jr.

    Wanted Acer aspire one 8gb or hp mini terpakai

    kalau sape ada nak tolak..please sms or call aku direct...skang area kl or terengganu... mod 016-9869443
  9. afbizz

    Wanted Laptop 2/3 biji

    Salam warga CG.. Aku nak beli laptop 2 atau 3 bijik (2 confirm!) Nak diantara model ni sahaja.. TOSHIBA Satellite L300-P500 Dell™ Inspiron™ 1525 Mobile Notebook Dell™ Vostro™ 1310 Portable Mobile Notebook COMPAQ PRESARIO C795TU Compaq Presario CQ40-129TU Notebook PC Sesiapa yg boleh supply...
  10. I

    Wanted Laptop the best spec

    aku nak beli laptop, da best spec with the reasonable price aku angkat..aku tak de masa nak ke lowyatt aku kalau boleh otai2 laptop ni bg opinion sikit laptop brand ape yang bagus ape pun berikut minimum spec yang aku nak: processor = amd x2 ram = 2g hard disk 120 graphic card geforce 7xxx...
  11. wakil

    Wanted 2 laptop second hand

    sp2 ade nk tolak laptop second... aku ngh cari..(on behalf bigboss aku) nk amik 2 biji... bajet dlm RM1000 each... sp ade tlg roger aku... bg spec die dlu ek... t br sng nk consider bli yg mn 1 tuh... klo ble ASAP lg bgs...
  12. Marketer

    Wanted Servis format laptop harga murah area KL Sgor or Port Dickson

    Nak cari org format laptop harga murah area KL Sgor or Port Dickson PM sya hp number or post dlm thread ni Urgent
  13. amins33

    Wanted Laptop second hand

    Aku nak buka 1 thread baru ni...sesape nak jual laptop second hand boleh letak kat sini.... aku pon nak beli sebijik below rm1200... ada sesape nak jual? yang penting...good condition (baru lepas kena tipu...laptop tak dapat :((:((:((:((:(( )
  14. K

    Wanted Membeli pelbagai laptop

    salam semua gang2 cg, pada sape2 yang nak let go laptop leh la jual kat aku... insyallah aku akan amik. tq.
  15. happymior

    To Sell Used Notebook below 1k

    member suh tlg cr notebook xkisah brand or spec as long as boleh digunakan oleh bebudak supaya at least diorg celik IT... harga average Rm1k... not more than 1.5k... ade ke? :-? :-?
  16. BabyNieyna

    Wanted Laptop

    skrg nie baby tgh deal nk beli laptop second kat internet.detail org tue mcm nama penuh ,i/c, alamat rumah baby da ada.camner nk tau rrr detail yg dia bg tue betul2 sah.da laaa laptop br kena curi.nnti kena tipu lagi.tolong ye abg2 and aka2 CG sume...
  17. faried_u17

    Wanted Dealer/supplier notebook diperlukan. Projek keusahawanan

    salam warga CG. saya bercadang ingin membuka booth menjual notebook di IPTA. dari segi modal dah ok,dari segi strategi dah ok. cume dari segi supplier/dealer je yang ngah pening ni. (mau beli secara pukal,tu kalau boleh nak dapatkan dealer price) so kalau ade warge CG yang mungkin leh...
Top
Log in Register