BTC USD 23,648.4 Gold USD 1,789.29
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Compaq Presario CQ-40

abg_x

Banned
Messages
3,280
Joined
Aug 17, 2008
Messages
3,280
Reaction score
6
Points
25
Salam,

Aku minta kalau ada sesiapa yang menjual laptop, tak kiralah ada kedai atau tak ada kedai.. dengan harga yang tak tinggi dari kedai- kedai lain kat Lowyatt tu.. tolong bagitau. Aku nyer max budget dalam RM4000.

Yang aku target sekarang ni:
Compaq CQ-40 or ada jenama bagus lagi..
Min Hardisk 320GB
RAM 2GB or above.. (lagi tinggi lagi bagus)
Kot2 ada hadiah menarik lain..
Hari ni gak aku nak beli.

Bagi contact no, jap lagi aku call.
 
Sponsored Post

abg_x

Banned
Messages
3,280
Joined
Aug 17, 2008
Messages
3,280
Reaction score
6
Points
25
Dah ada yang contact.. jap lagi aku pergi. Laptop aku kena curi, masa beli 5 bulan lepas, RM2200, tadi aku tanya spec yg sama.. harga RM1899. So, boleh cari lagi power la...
 

kalau

CG Top Poster Club
gem
Messages
48,563
Paid Membership
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
Salam,

Aku minta kalau ada sesiapa yang menjual laptop, tak kiralah ada kedai atau tak ada kedai.. dengan harga yang tak tinggi dari kedai- kedai lain kat Lowyatt tu.. tolong bagitau. Aku nyer max budget dalam RM4000.

Yang aku target sekarang ni:
Compaq CQ-40 or ada jenama bagus lagi..
Min Hardisk 320GB
RAM 2GB or above.. (lagi tinggi lagi bagus)
Kot2 ada hadiah menarik lain..
Hari ni gak aku nak beli.

Bagi contact no, jap lagi aku call.

fuh, budget abg X 4K.....dapat yg bagus nyer

kalo ada budget camtue.......

abx X tak bekenan ker ngan sony vaio ker, apple ker......:-?
 

ruzaida

Active Member
Messages
1,074
Joined
Jul 30, 2009
Messages
1,074
Reaction score
0
Points
20
Ada tak lap top harga rm1500 ke bawah?
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
7,423
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
abg x da dapat ker..?
 

cik_wyda

Junior Member
Messages
67
Joined
Sep 14, 2008
Messages
67
Reaction score
0
Points
6
cik wida ader hp tx2000 nak jual...sbb nak guna wit dlm rm2300..condition tip top...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register