BTC USD 64,494.9 Gold USD 2,392.65
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Laptop, Projector, Stand Screen - Offer Me your Price!

CrusheD_LameR

Moderator
Messages
1,308
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
Salam...

Seperti ternyata di atas,

berikan ku quotation untuk 3 barang nih...
Spec Diperlukan tak kisah...

yang penting, RAM 2-3GB, Hardisk space 120GB pon dah ok, Windows XP, ade External Video port, Wide Screen, Kalau Arabic Language Supported lagi bagus...~!Processor tak termasuk dalam concern aku, sbb laptop ni lebih kepada word processing dan presentation sahaja...

kegunaan laptop adalah untuk buat presentation / pengajian / Ceramah bagi pihak masjid kampung aku...

Spec utk projector dan Stand Screen korang suggest kat aku utk kegunaan seperti diatas...

Harap ade sape2 boleh quote harga / atau nak beramal dengan bagi free pon Alhamdullilah sangat2...:)



** Tambahan - Koordinat aku adalah antara Banting - Sri Damansara, COD dikawasan sekitar adalah preferred...
 
Last edited:
Sponsored Post

nie harga aku . (selagi stok masih ada) dan utk masa yang singkat

http://tunnelbiz.com/product_info.php?products_id=32

HP 540 Notebook PC with FREE HP Commercial Carrying Case [FP979PA] Genuine Windows Vista® Home ; Intel Core 2 Duo Processor T5470 (1.60 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHz FSB); 14.1-inch diagonal WXGA BrightView (1280 x 800); 1024-MB, 667-MHz DDR2 SDRAM x 1 pcs; 160-GB Hard Disk; DVD+/-RW SuperMulti DL Drive; Intel 802.11a/b/g; Intel Fast Ethernet Integrated Controller (10/100 NIC); ports include 3 USB 2.0 ports, VGA, stereo microphone in, stereo headphone/line out, power connector, RJ-11/modem, RJ-45/ethernet; Intel Graphics Media Accelerator X3100, with up to 384 MB shared system; One year limited Warranty (parts/labor/carry-in)

yang nie harga pasaran

http://h50198.www5.hp.com/Store/storeModel.asp?familyid=1796
 
Last edited:
nie harga aku . (selagi stok masih ada) dan utk masa yang singkat

http://tunnelbiz.com/product_info.php?products_id=32

HP 540 Notebook PC with FREE HP Commercial Carrying Case [FP979PA] Genuine Windows Vista® Home ; Intel Core 2 Duo Processor T5470 (1.60 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHz FSB); 14.1-inch diagonal WXGA BrightView (1280 x 800); 1024-MB, 667-MHz DDR2 SDRAM x 1 pcs; 160-GB Hard Disk; DVD+/-RW SuperMulti DL Drive; Intel 802.11a/b/g; Intel Fast Ethernet Integrated Controller (10/100 NIC); ports include 3 USB 2.0 ports, VGA, stereo microphone in, stereo headphone/line out, power connector, RJ-11/modem, RJ-45/ethernet; Intel Graphics Media Accelerator X3100, with up to 384 MB shared system; One year limited Warranty (parts/labor/carry-in)

yang nie harga pasaran

http://h50198.www5.hp.com/Store/storeModel.asp?familyid=1796


Salam En.Hasnan, laptop ni untuk business range lar..kalau boleh nak dapatkan yang standard end user biasa je...sbb keperluan menggunakan hanya utk process word Doc / Powerpoint...dan y akan pakai adalah pak imam / pak bilal / pak ustaz...jadi tak perlu super high end specs...sbb aku tak rasa mereka akan main photoshop / Edius / dan seumpamanye....budget laptop sahaja tak lebih 1.5k, lagi kurang lagi la bagus...sbb duit balance boleh pakai utk keperluan yang lain dalam masjid...:)

Thanx in advance...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register