Wanted Format laptop aku

CG Sponsors




del_oxford

Active Member
Joined
Nov 23, 2006
Messages
2,209
Reaction score
1
Points
30
salam,

aku mencari sesiapa yang tinggal area s.alam atau klang, yang ade buat servis format laptop...

kalau ble antar ari ni, dpt ari ni gak...laptop aku dh masuk
trojan 88 ekor...jadi sesiapa ble tolong, pm aku ye...cepat2 nnt laptop aku jahanam :((
 
Sponsored Post

apiez_85

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
4,967
Reaction score
103
Points
43
la..susah sgt ke format laptop ni?
 

Putra_Quezee

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 7, 2008
Messages
1,287
Reaction score
19
Points
25
nasib baik jauh... kalau area jitra mesti q dah tolong...
 

del_oxford

Active Member
Joined
Nov 23, 2006
Messages
2,209
Reaction score
1
Points
30
mgkin ada sebab knape dia tak nak antar kedai..mungkin ada fail sulit atau video peribadi.....
hahaha tak agak2 statement tu....
hantar kedai lambat, aku dh prnh antar kedai dekat area umah aku ni, amik masa 2 3 hari br siap :D

fail sulit dgn video peribadi? :))
 

ismail_haniyeh

Active Member
Joined
Aug 29, 2009
Messages
1,593
Reaction score
19
Points
25
dalam cg ade discussion ttg cara format laptop... follow je
 

machaiworld

Junior Member
Joined
Dec 9, 2009
Messages
65
Reaction score
0
Points
6
ko nk format utk OS ape..?

windows XP [custom] or win 7 ?

windows vista ak maleh
 

iwan87

Active+ Member
Joined
Mar 23, 2009
Messages
2,620
Reaction score
7
Points
25
ala..sonang jo...
belajo2 la...
klau dah tahu...
klau jahanam lg leh wat sendiri
 
Sponsored Post
Top
Log in Register