servis baiki notebook

  1. -=X=-

    To Sell Perkhidmatan Membaiki/Service Notebook & PC serendah rm30

    Assalamualaikum & Selamat Sejahtera kepada warga CG:) Saya menawarkan perkhidmatan Membaiki & Service Laptop atau PC. Antara service2 yg ditawarkan -Reformat Windows XP/7/8/10 + Basic Software + Backup Data = RM30 -Reformat Windows XP/7/8/10 + Basic Software + Backup Data + Fan Cleaning...
  2. moneymaker

    Wanted Baiki screen laptop pecah - Dell Inspiron N4050

    Sapa tau kos nk repair screen laptop model dell inspiron n4050 :((:((:((
  3. 8_Rash_8

    Wanted Mencari Kursus Baiki Laptop atau Komputer

    Salam sejahtera, Saya berminat untuk belajar baiki laptop seperti baiki motherboard, LCD, keyboard, fan, soldering dan lain2 komponen. Begitu juga dengan PC spt CPU dan monitor. Jika ada kursus yang berpatutan harap dapat kita kongsi bersama. Kalau ada certificate lebih bagus. Terima kasih
  4. sanz

    Wanted Servis Repair Projector, laptop di Negeri Sembilan

    Sape yang boleh repair laptop, lcd, projector dan sebagainya sila PM aku. kami ingin jadikan anda panel kami. mana2 komponen rosak akan dihantar kepada anda. kalau boleh emailkan quotation anda ke [email protected]
  5. MyWork

    Kerja Part Time Untuk Sabahan

    Salam, Ringkas citer aku nak cri partner atau sesiapa yang berminat untuk mencari duit lebih secara part time. Aku kdg2 dpt byk offer/projek tp xde masa atau xde kemahiran nak bt. Cth 2 hari lepas aku dpt 3 projek tp terpaksa cancel 2 sbb xdpt nak handle dan jauh(tawau). Rasa rugi pla :(...
  6. 3

    To Sell Perkhidmatan Baik Pulih PC /Notebook

    Kami menawarkan perkhidmatan baik pulih & Upgrade untuk Notebook, Desktop PC, Workstation PC, & Server. Perkhidmatan lain yang kami tawarkan :- Network Troubleshooting. Network Implementation & Installation. Software Upgrade. Full System Backup. Major Servicing, Maintenance, consultant...
  7. ratusanRM

    To Sell Perkhidmatan Baikpulih Notebook/Netbook 50% Lebih Murah.

    Salam, Majoriti rakyat Malaysia mempunyai sebuah notebook atau netbook tersendiri. Apabila rosak, kebanyakannya akan menghantar notebook/netbook ini ke kedai komputer. Hampir 90% pelanggan tidak akan membaik pulih notebook mereka disebabkan kos yang amat tinggi :o Tahukah anda, kebanyakan...
  8. 3

    To Sell Computer Service & Repair

    We provide a Quick & Efficient Computer Repair & Servicing for any brand available on market. Services Provided by 3dfx: Repair, Service, & Upgrade for Notebook, Desktop PC, Workstation PC, & Server.Network Troubleshooting.Network Implementation & Installation.Software Upgrade.Full System...
  9. zulkifly2z

    To Sell Specialist Membaiki M/board L/top

    Kami menyediakan khidmat baik pulih motherboard untuk laptop. (Ball Grid Array) BGA Rework Stencil, BGA Mounted, BGA Soldered untuk motherboard chipset. Kenapa mesti tukar motherboard jika sudah ada teknologi untuk baik pulih. Kecuali jika betul2 rosak teruk dan tidak boleh di baiki. Kami...
  10. del_oxford

    Wanted Format laptop aku

    salam, aku mencari sesiapa yang tinggal area s.alam atau klang, yang ade buat servis format laptop... kalau ble antar ari ni, dpt ari ni gak...laptop aku dh masuk trojan 88 ekor...jadi sesiapa ble tolong, pm aku ye...cepat2 nnt laptop aku jahanam :((
  11. B

    To Sell REPAIR PC/Notebook area Shah Alam

    ops..maaf ye tumpang bisnes..kalo tak buleh mod tulung buang la ye... sape2 nk format laptop/pc, nk repair ke, ape2 je la, cube tanya hassan 012-9680132, duk kat sek7 shah alam. kalo format laptop bese dia amik RM20-30 gitu...kalo gi kedai mau rm50..bagus gak dia nih, saya pun anto kat dia je...
Top
Log in Register