Forex Chart

gandaduit
Reaction score
34

Profile posts Latest activity Postings About

  • bro,blh ajar trade manual x?skrg bro tgh copy trader mana?blh tlg senaraikan x?
    bro, saya tak bley pm la bro, nanti bro reply pm saya nie key..

    aku nak join la bro, berminat sangat. cuma ada beberapa soklan nak tanya.
    macamana nak join?
    1. berapa modal minimum? pakai paypal ke LR?
    2. kalo copytrade kena duk depan pc ke memanjang? dia autopilot eh?
    3. withdrawal tiap2 hari? atau seminggu sekali?
    4. aku nak tiru bro punyer strategi, boleh? meens tiap2 kali bro copy mana2 trader, aku ikut sama. tapi macamana ek?
    salam bro, saya berminat nak join etora nie... macamana tips dan trik nak berjaya dalam forex nie, saya newbie laie nie ha... tapi berminat giler nak join... tul ke bro uat usd200 jadi rm1x,000? biar betul bro? ajar saya bro...
    Dear Admin ,



    I am interested in this etoro copytrader.

    I have some enquiries.


    1) I saw this post of yours ( http://i50.tinypic.com/29qnu6v.jpg )

    On April 10th 2012 , you withdraw USD 2150 to your local bank account.

    a) May I asked how long ( how many weeks / months ) does it take you to reach this profit , USD2150 ?

    b) How much is your 1st capital in etoro in order to get this profit , USD 2150 ?


    2) I remember reading from etoro website saying that we cannot trade more than 20% of our capital. Meaning to say , if i have USD 100 in my etoro account , I can only allocate $20 ( 20% ) of my USD 100 for one master trader to trade and not more than that. Is that true ?


    3) a) If I start with USD 250 , can I allocate $50 each to 5 traders ?

    b) Will this 5 traders trade as much as $50 per trade ( one currency pair ) ? OR we can set $25 ( 50% ) of each trade ?


    Looking foward to your reply.

    Thanks..



    Regards,
    Just28
    dah dekat 8 bulan, bleh pakai paypal atau maybank/RHB debit card. usd500 bleh tak de hal..kl ade fb aku tengah online...bleh chat kat situ
    oh ok..nanti dah siap forward kat aku yea..dah brapa lama join copytrader?pki paypal la yea?modal kalau usd500 bole ke?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register