CG Sponsors




afbizz

Fun Poster
Joined
Feb 2, 2007
Messages
466
Reaction score
2
Points
15
Salam warga CG..

Aku nak beli laptop 2 atau 3 bijik (2 confirm!)

Nak diantara model ni sahaja..
  1. TOSHIBA Satellite L300-P500
  2. Dell™ Inspiron™ 1525 Mobile Notebook
  3. Dell™ Vostro™ 1310 Portable Mobile Notebook
  4. COMPAQ PRESARIO C795TU
  5. Compaq Presario CQ40-129TU Notebook PC

Sesiapa yg boleh supply PM/reply FULL details offer kat aku..
bagitau model,specs,warna,accesories ++ dan harga..

COD area KL (paling lewat sabtu 10/Jan ni)
 
Sponsored Post

ejoybaik

Super Active Member
Joined
May 22, 2008
Messages
5,534
Reaction score
29
Points
70
tunggu sat..
jap lagik berdesup yang pm
 

afbizz

Fun Poster
Joined
Feb 2, 2007
Messages
466
Reaction score
2
Points
15
yup..aku tunggu ni.. xder mase plak nak p lowyat..padahal opis dekat je situ..kalo ade yg nak jual bagitau ar..boleh aku clearkan stock korang ni..hehe
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
aku pn dah bukak thread nak beli laptop ni
bajet aku lg krg dr ko agaknya , tp still x ada penjualnya , huhu
 

brontox

Freshie
Joined
Jul 24, 2008
Messages
39
Reaction score
0
Points
6
semua pakat nak cari notebook..
tp aku baru je notebook hilang..
lesap fujitsu aku..
kereta kena pecah plak tu..:(:)(:)((
 

sunnyfx

Super Active Member
Joined
Jan 6, 2008
Messages
7,802
Reaction score
73
Points
70
La...takde yang nak supply ker?
 

afbizz

Fun Poster
Joined
Feb 2, 2007
Messages
466
Reaction score
2
Points
15
bajet ikut harga market..pilih offer TERBAIK @ MURAH :)
laptop model2 ni dealer/seller jual range 1.5k-1.8k sebijik kan?
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
bajet ikut harga market..pilih offer TERBAIK @ MURAH :)
laptop model2 ni dealer/seller jual range 1.5k-1.8k sebijik kan?
Mana dealernya bro:-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register