kotak

  1. AZZM14

    Wanted Kotak 8cm x 12cm

    Salam warga CG, Saya sedang mencari kotak seperti gambar dibawah Nak beli borong :D 12x8 (cm) bagaimana cara lipat x kisah..asalkan kotak sebesar ini... Sila whatsapp saya:0125421197
  2. M

    To Sell Packaging Kotak dan Sticker

    Assalamualaikum n Selamat Sejahhtera, Saya disini mencari pembeli untuk kotak n sticker. sekiranya ada,boleh pm saya. xkesah area mana2 pn..janji dlm semenanjung Malaysia sahaja.. Lebih diutamakan kepada kilang2 yang memerlukan kotak. harga boleh dirunding
  3. A

    Wanted Kotak besar

    salam cgrians, nak tanya ada tak servis jual kotak saiz besar area kuala lumpur dan petaling jaya? kalau ada/ tahu kongsi2 lah kat sini...:D:D
  4. i4u

    Wanted Kotak/Akhbar Terpakai Murah2

    Salam hormat CG, Adik ak wat biz perfume..perlukan byk kotak2 & surat khabar terpakai yg murah2 utk pembungkusan..mnta tlg sape2 yg sudi kongsi idea or nak jual stok sndiri ke,blehla roger2 sini..tq:)cgrock sms 012-6376515 area gombak/kl
  5. nazrirazra

    Wanted Mencari Pembekal 200 tan suratkhabar lama dan kotak

    Salam, Saya ada satu inquiry untuk mencari pembekal suratkhabar lama dan kotak sebanyak 200 tan sebulan untuk dihantar ke Chennai, India. Ada sesiapa buat atau booleh supply?:D . PM me pls
  6. I

    Wanted Pemborong kotak tudung

    Assalamualaikum. Ada sesiapa kat sini tau tak mana nak cari kedai yang jual kotak macam kotak kek ke kat area KL/gombak atau area berdekatan? Saya jual tudung secara online, tudung berawning (tudung keras ke bahagian muka tu) kalau tak pakai kotak, awning akan rosak, customer akan marah plak...
  7. pecintanya

    Wanted Tempah produk kulit dan kotak kayu

    Salam cinta pada warga cg.. Ade ke sesiapa kat sini yang ada servis untuk terima tempahan barangan kulit seperti contoh beg,tali pinggang dan sebagainya. lagi 1,yang terima tempahan untuk buat kotak kayu.. yg mcm kraftangan.. kita boleh bagi design dan dia buatkan.. kalau ada org tahu kat...
  8. 1305

    Wanted Computer Box, 37820-P91-900, single cam vtec 1.6 auto

    Dikehendaki dengan kadar segera, computer box, single cam Vtec D16A, 1.6 auto kod 37820-P91-900 sesiapa yg ada dalam kondisi baik, boleh PM, harap area KV sahaja. luar KV yang boleh COD bleh try PM. terima kasih
  9. pecintanya

    Wanted Tempah kotak

    salam kepada semua.. saya mencari sesiapa yang mempunyai servis penempahan kotak.. sekitar area lembah klang pon ok.. saiz akan diberitahu.. bukan nak tempah sekali banyak dalam beratus.. mungkin dalam permulaan,10 ke 20 kotak..
  10. suprol

    Wanted Velvet custom made box.. coin capsule.. coin card (gambar dah upload)

    nak tanya warga cg yg bleh buat coin capsule ngan vellvet box... nanti aku upload design dia.. FYI ini ada sebut harga utk bank negara... dah update kuantity yg diperlukan.. mohon pertolongan warga cg... kalo ada tau mana2 tmpt yg boleh buat bg tau pun tak pa.. td ada org cakap coin capsule tu...
  11. Z

    Wanted Kotak kertas minyak masak 17pek/kg

    saya memerlukan kotak bersaiz kotak minyak masak 17 pek/kg. lebih sekiranya yg dah terpakai.qty sekitar 500pcs. jika ada yang boleh bekal boleh hubungi saya dengan kadar segera. [email protected] tq.
  12. Akhtar

    Wanted Kotak besar

    Aku nak pindah rumah. Ada sape2 kenal supplier kotak besar utk pindah rumah.
  13. B

    Wanted Mencari Kilang Packing

    Salam semua TT, company saya ingin membuat packing produk baru. Ada sesiapa yang boleh dan ada contact kilang yang boleh buat packing kotak sila PM saya. Terima kasih..
  14. lutttfi

    Wanted Pembekal kotak yang boleh dicetak

    Salam sumer.. Saya harap ada dari rakan-rakan Carigold yang boleh bantu aku.. Sekarang ni syarikat aku (mengedar produk kesihatan) ingin mengembangkan lagi perniagaan dengan cara ingin memasuki kedai dan pasaran ternama seperti Guardian dan Watson. So ak nak cari syarikat atau kedai pembuatan...
  15. Jeb

    Wanted Plastic seal and box packing

    Mencari mana2 kilang atau tempat yg menawarkan membuat plastic seal untuk kotak2 kecik.juga kalau ade perkhidmatan pembungkusan. kalau boleh area kajang,bangi,serdang dan area sekitarnya. thanks in advance.:):)
  16. Akhtar

    Wanted Kotak Stainless Steel

    Ada sape2 tau syarikat/freelance yang boleh buat stainless steel nyer product. Aku nak buat kotak delivery motor mcm pizzahut/mcD nyer. Email aku [email protected]
  17. jacksparow

    Wanted Pembuat kotak

    Saya sedang mencari pembuat kotak. Tapi taknak kotak besar yg mcm org guna utk pindah umah tu. Nak yg kecil2 sahaja, mcm kotak isi cenderahati 'mug' atau besar sikit je. kalau leh, kecik lagi dari kotak poslaju. Kalau leh tempah, lg bagus. Ciri-ciri yg diingini: - kecil - tak berwarna lg...
  18. fsqtrading68

    Wanted Kotak

    salam semua... den cr info mana geng CG yg tahu mana nak cr kilang buat kotak untuk premium gift and makananan...design den sendiri,branding pun atas syrkt den gak, supplier den byk kek cino..MOQ agak besar gak, client den ni br nak test market dlm malaysia, so sapo2 tahu leh emel den kek...
  19. tms

    Wanted Mencari Gift boxes supplier

    GC Families any of you can supply GIFT BOX with... 1.Dimension9.5 cm (W) x 10 cm (L) x 7cm (H) 2. Design - simple square box made with natural looking brown cardboard. Logo etc. would be stick-on labels 3.Quotations based on quantity, quality of cardboard etc., and would...
Top
Log in Register