BTC USD 19,234.8 Gold USD 1,809.11
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Plastic seal and box packing

Jeb

CG Top Poster Club
gem
Messages
39,505
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
Mencari mana2 kilang atau tempat yg menawarkan membuat plastic seal untuk kotak2 kecik.juga kalau ade perkhidmatan pembungkusan.

kalau boleh area kajang,bangi,serdang dan area sekitarnya.

thanks in advance.:):)
 
Sponsored Post

aes

Super Active Member
Messages
9,557
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
plstik tu nak diseal sendiri ke nak beli plastic je ni Jeb ?

klu kat melaka aku blh sealkan .... :D
 

Jeb

CG Top Poster Club
gem
Messages
39,505
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
plstik tu nak diseal sendiri ke nak beli plastic je ni Jeb ?

klu kat melaka aku blh sealkan .... :D




nak cari yg boleh seal kan box ngan plastic siap vacum.mcam kotak rokok yg ade plastic kat lua masa kita beli tu la.hehe

kat kajang ke bangi takde ke bang..jauh bebenor melaka tu..huhuhhu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register