BTC USD 23,929.5 Gold USD 1,787.78
Time now: Jun 1, 12:00 AM

jacksparow

Active Member
Messages
1,890
Joined
May 13, 2008
Messages
1,890
Reaction score
6
Points
25
Saya sedang mencari pembuat kotak.

Tapi taknak kotak besar yg mcm org guna utk pindah umah tu.

Nak yg kecil2 sahaja, mcm kotak isi cenderahati 'mug' atau besar sikit je. kalau leh, kecik lagi dari kotak poslaju.

Kalau leh tempah, lg bagus.

Ciri-ciri yg diingini:

- kecil
- tak berwarna lg bagus (coklat je mcm kotak packing barang2 pindah unmah)



kalau ade, please pm me atau email me at [email protected]
 
Last edited:
Sponsored Post

gilekentang

Junior Member
Messages
89
Joined
Nov 19, 2009
Messages
89
Reaction score
25
Points
16
Kotak rokok okey tak bro?
Aku ade kotak rokok dalam 100++ kotak.
RM10
 

gilekentang

Junior Member
Messages
89
Joined
Nov 19, 2009
Messages
89
Reaction score
25
Points
16
Kotak rokok ok tak bro?
Aku ade kotak rokok dalam 100++ kotak. -winston light 14&20(kotak sahaja,rokok takda).
RM10 shj.Serius ni.
 

jacksparow

Active Member
Messages
1,890
Joined
May 13, 2008
Messages
1,890
Reaction score
6
Points
25
em... kotak rokok x sesuai sbb sy nak guna utk packing produk saya utk pos kpd pelanggan.
 

aes

Super Active Member
Messages
9,557
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
blh .... blh tau brp kuantiti ngan brp color
 

jacksparow

Active Member
Messages
1,890
Joined
May 13, 2008
Messages
1,890
Reaction score
6
Points
25
blh .... blh tau brp kuantiti ngan brp color

nak 50 dulu pastu akan order lg.

color biasa je, kalau boleh nak kotak color coklat je yg mcm org guna utk packing barang tu.

xnak yg fancy2, nak kotak coklat tu je, cuma bezanya saiz kecik sbb nak guna utk pos barang2 kecik
 

fareastz

Active Member
Messages
1,672
Joined
Oct 8, 2009
Messages
1,672
Reaction score
39
Points
30
custom made...apa nama kotak ni..lupa plak....
 

fareastz

Active Member
Messages
1,672
Joined
Oct 8, 2009
Messages
1,672
Reaction score
39
Points
30
tak pon kalau nak senang, ko cek dalam yellow pages bro, cek online bahagian boxes...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register