pembekal kotak

  1. AZZM14

    Wanted Kotak 8cm x 12cm

    Salam warga CG, Saya sedang mencari kotak seperti gambar dibawah Nak beli borong :D 12x8 (cm) bagaimana cara lipat x kisah..asalkan kotak sebesar ini... Sila whatsapp saya:0125421197
  2. M

    Wanted Kotak besar

    salam cgrians, nak tanya ada tak servis jual kotak saiz besar area kuala lumpur dan petaling jaya? kalau ada/ tahu kongsi2 lah kat sini...:D:D
  3. nazrirazra

    Wanted Mencari Pembekal 200 tan suratkhabar lama dan kotak

    Salam, Saya ada satu inquiry untuk mencari pembekal suratkhabar lama dan kotak sebanyak 200 tan sebulan untuk dihantar ke Chennai, India. Ada sesiapa buat atau booleh supply?:D . PM me pls
  4. I

    Wanted Pemborong kotak tudung

    Assalamualaikum. Ada sesiapa kat sini tau tak mana nak cari kedai yang jual kotak macam kotak kek ke kat area KL/gombak atau area berdekatan? Saya jual tudung secara online, tudung berawning (tudung keras ke bahagian muka tu) kalau tak pakai kotak, awning akan rosak, customer akan marah plak...
  5. pecintanya

    Wanted Tempah kotak

    salam kepada semua.. saya mencari sesiapa yang mempunyai servis penempahan kotak.. sekitar area lembah klang pon ok.. saiz akan diberitahu.. bukan nak tempah sekali banyak dalam beratus.. mungkin dalam permulaan,10 ke 20 kotak..
  6. Z

    Wanted Kotak kertas minyak masak 17pek/kg

    saya memerlukan kotak bersaiz kotak minyak masak 17 pek/kg. lebih sekiranya yg dah terpakai.qty sekitar 500pcs. jika ada yang boleh bekal boleh hubungi saya dengan kadar segera. [email protected] tq.
  7. lutttfi

    Wanted Pembekal kotak yang boleh dicetak

    Salam sumer.. Saya harap ada dari rakan-rakan Carigold yang boleh bantu aku.. Sekarang ni syarikat aku (mengedar produk kesihatan) ingin mengembangkan lagi perniagaan dengan cara ingin memasuki kedai dan pasaran ternama seperti Guardian dan Watson. So ak nak cari syarikat atau kedai pembuatan...
  8. Akhtar

    Wanted Kotak Stainless Steel

    Ada sape2 tau syarikat/freelance yang boleh buat stainless steel nyer product. Aku nak buat kotak delivery motor mcm pizzahut/mcD nyer. Email aku [email protected]
  9. jacksparow

    Wanted Pembuat kotak

    Saya sedang mencari pembuat kotak. Tapi taknak kotak besar yg mcm org guna utk pindah umah tu. Nak yg kecil2 sahaja, mcm kotak isi cenderahati 'mug' atau besar sikit je. kalau leh, kecik lagi dari kotak poslaju. Kalau leh tempah, lg bagus. Ciri-ciri yg diingini: - kecil - tak berwarna lg...
  10. fsqtrading68

    Wanted Kotak

    salam semua... den cr info mana geng CG yg tahu mana nak cr kilang buat kotak untuk premium gift and makananan...design den sendiri,branding pun atas syrkt den gak, supplier den byk kek cino..MOQ agak besar gak, client den ni br nak test market dlm malaysia, so sapo2 tahu leh emel den kek...
  11. tms

    Wanted Mencari Gift boxes supplier

    GC Families any of you can supply GIFT BOX with... 1.Dimension9.5 cm (W) x 10 cm (L) x 7cm (H) 2. Design - simple square box made with natural looking brown cardboard. Logo etc. would be stick-on labels 3.Quotations based on quantity, quality of cardboard etc., and would...
Top
Log in Register