BTC USD 23,935.5 Gold USD 1,787.57
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Akhtar

Active Member
Messages
1,745
Paid Membership
Joined
Jan 7, 2009
Messages
1,745
Reaction score
21
Points
25
Ada sape2 tau syarikat/freelance yang boleh buat stainless steel nyer product. Aku nak buat kotak delivery motor mcm pizzahut/mcD nyer. Email aku [email protected]
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Ada sape2 tau syarikat/freelance yang boleh buat stainless steel nyer product. Aku nak buat kotak delivery motor mcm pizzahut/mcD nyer. Email aku [email protected]

kedai bikin bingkai gambar pun boleh buat kot :-?
 

nuakim

Freshie
Messages
42
Joined
Jun 24, 2008
Messages
42
Reaction score
1
Points
11
Salam bro.
Baper banyak kotak nak buat?
Kami ada bengkel besi.Biasa kami buat kerja2 besi mcm grille,awning..ape2 la metal based product.
Tapi kami pon bole buat stainless steel nye product.Cume jarang dapat order sbb org kite kurang pakai stainless steel ni.Slalu pakai besi biase je.
Bro kat maner?bengkel kitorg kat Puchong.
Bole call saya - 019-2141941
TQ
 

nuakim

Freshie
Messages
42
Joined
Jun 24, 2008
Messages
42
Reaction score
1
Points
11
Salam bro.
Baper banyak kotak nak buat?

Kitorg ada bengkel besi.Biasa kitorg buat kerja2 besi mcm grille,awning..ape2 la metal based product.
Tapi kitorg pon bole buat stainless steel nye product.Cume jarang dapat order sbb org kite kurang pakai stainless steel ni.Slalu pakai besi biase je.
Bro kat maner?bengkel kitorg kat Puchong.
Bole call saya - 019-2141941 Anuar
TQ
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register