besi

  1. azrul282

    Wanted Mencari Syarikat yang membuat bisnes Besi Scrap

    Assalamualaikum sahabat semua, Saya mewakili sebuah syarikat,diamanahkan mencari mana-mana syarikat di luar sana yang ada membuat bisnes besi scrap seperti badan kapal,mesin industri dalam kuantiti yang besar sila hubungi saya. Kepada yang betul-betul berminat saya akan panjangkan terus kepada...
  2. 1305

    Bengkel kerja-kerja besi dikehendaki di kawasan Shah Alam dan sekitarnya

    Assalamualaikum.. Sebagaimana tajuk, aku mencari bengkel-bengkel besi BUMIPUTERA yang berkemampuan untuk melaksanakan kerja-kerja besi yang aku dapat. Sebenarnya, aku dah ada sebuah bengkel besi, tapi masalahnya org melayu ni, time x ada duit, bukan main rajin follow up mintak kerja. bila aku...
  3. nizam aziz

    To Sell Real Deal - Barang-barang mistik

    Slm.... Membeli brg2 mistik origin Batu Delima Rendam Merah dlm Gelas berisi Air , Jernih semula bila Dikeluarkan ( 1 gelas pun cukup ) , dan tak kebal pun takpa Jika lebih dr 1 gelas serta kebal lebih baik dan dialu alu kan Delima merah , yang rendam tak merah , tp kebal...
  4. azrine

    Wanted Scrap Metal

    assalam buat warga CG & pengunjungnya .. seperti quote saya dibawah nie .. so .. kepada sesiapa yg mempunyai contact atau memang berkecimpung didalam dunia scrap metal nie .. bule ler membuat offer kepada saya .. Terms dia :- 1. Minimum Quantity - at least 10 tone .. and above 2. amik...
  5. S

    Wanted Urgent: Mencari pembekal bijih besi (iron ore)

    Salam. Saya tengah cari genuine supplier untuk bijih besi/iron ore grade FE 53,55,58 dan 62. Saya ada genuine buyer, direct deal. Immediate order kalau ada ready stock. I deal directly dengan serious genuine buyer yang strong financial standing. Kat sini saya nyatakan requirement dan info yg...
  6. 12jaj

    Wanted Besi buruk 50-100 tan ke atas (updated)

    salam semua warga CG saya ada buyer yg nak beli besi buruk, baru nie ada yg kontek sya nak tolak 1-2 tan, tp bila check ngan buyer dia dah x amik dah 1-2 tan, dia nuw go for big- 50 tan ke atas... so kalau sesapa ada, leh PM saya atau amik no ni 0195753537 kol saya untuk maklumat lanjut...
  7. J

    Wanted Besi Buruk Dalam Kuantiti Banyak (Min 30 tan)

    Salam, Saya mencari besi buruk dalam kuantiti yang banyak (30-max tan) jika ada boleh hubungi saya, kalau boleh biar lah deal yg ngam n genuine :D . kalau ada yang boleh dapatkan tender dengan mana2 company or gov lagi bagus,boleh masuk tender tp syrikat kami bukan bumiputera, ada share dngn...
  8. U

    To Sell Scrap metal

    Jika sesapa ada buyer atau anda sendiri adalah buyer, saya sedang mencari pembeli scrap metal yang berskala besar. Jika berminat, boleh email pada saya, di [email protected] dan saya akan fwdkan detailnya..urgent sebelum orang/company lain kebas..:D
  9. N

    Wanted Pembekal Besi Secara Bulk

    Salam, Saya ingin membuka kedai menjual besi2 utk kerja2 welding spt grill, awning, pagar dsb.. besi yg diperlukan adalah spt:- - wrought iron - stainless steel - hollow - pipe lokasi kedai saya adalah di kelantan. so, kalau ade pembekal drp pahang or tganu or perak lagi dialu-alukan..
  10. F

    Wanted Besi buruk

    kami membeli besi buruk di negeri johor. dalam quantity yang banyak. sila hubungi kami. sila pm
  11. sirapbiru

    Wanted Urgent : Heavy metal steel 1&2

    Dear supplier We would like to buy hms1&2 from your company. This is our specifications : Commodity: HMS 1&2 80:20 Quantity: SPOT 300MT (tril) First deal 300MT but next is 3000 -5000MT Destination:CHITTAGONG PORT Target Price: CIF CHITTAGONG PORT 300USD/MT (Fix including consultant fees...
  12. ustazb

    Wanted KTM Scrap Metal - HMS 1 + HMS 2

    Assalamualaikum wrt, Ada sesiapa dikalangan warga CG yang berminat dan mempunyai contact untuk beli KTM metal scrap HMS 1 + HMS 2 berjumlah 1.8 juta metric ton pada harga RM 1,150 per metrik ton boleh menghubongi saya, ustaz B ditalian HP 012-3587279 atau email saya dialamat ...
  13. Akhtar

    Wanted Kotak Stainless Steel

    Ada sape2 tau syarikat/freelance yang boleh buat stainless steel nyer product. Aku nak buat kotak delivery motor mcm pizzahut/mcD nyer. Email aku [email protected]
  14. silverchair959

    Wanted Peti Besi

    assalamualaikum warga carigold sekalian... nak tanya siapa tau kat mana ada jual peti besi ?? tadi pusing satu 1utama tak jumpa... kalau sesiapa yg tau kat mana ada jual bleh bgtau kat sini...tq
  15. jastho

    Wanted Mencari Pembekal Besi

    Salam semua Sini ada tak pembekal besi? Aku nak cari besi jenis brass dan bronze- round bar Kalau ada boleh contact aku. Regards Jas Contact No-0123533677
  16. creditcardsolution

    To Sell Besi dan getah dari wiper kereta terpakai

    ada sesiapa tahu kilang yang beli balik besi atau getah daripada wiper terpakai ?
Top
Log in Register