BTC USD 62,911.1 Gold USD 1,757.61
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Scrap Metal

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,535
Reaction score
560
Points
166
assalam buat warga CG & pengunjungnya ..

seperti quote saya dibawah nie ..



no hal ler bro .. tau hang sibuk ..

aku just nak tanya pasal scrap metal tuh .. coz .. ada ready buyer yang interested nak beli .. tp .. dalam kuantity yg besaq ..

actually .. aku pon bru jer jumper thread hang nie .. so .. tu yang aku dok tanya tuh .. if kalu hang still buat lagi scrap metal nie ..


ready buyer tuh interested mencari scrap cam kapal yg dah tak nak digunakan lagi, rel kete api dan lain2 lagi .. tp .. cam aku tulis kat atas tuh ler .. dalam kuantiti yg besaq ler ..


deal dia quite simple jer .. barang musti berada didalam Malaysia kalu lebih baik lagik .. kek Semenanjung lar kan .. senang nak bergerak .. kalu kek East Malaysia tuh .. bukan tak bule .. cuma .. jarak jer lar ..

tp .. to make it easier .. just snap a photo dan details scrap tuh then inform kek aku .. better thru email lar .. coz .. bule send that info terus ker buyer ..


just nak share ler .. kalu2 ada yg tau atau berminat .. itu jer ..


yg lelain2 tuh .. ok gak .. coz .. buat bender yg sama ..



thanx again bro .. replying my post ..


:D

so .. kepada sesiapa yg mempunyai contact atau memang berkecimpung didalam dunia scrap metal nie .. bule ler membuat offer kepada saya ..

Terms dia :-

1. Minimum Quantity - at least 10 tone .. and above

2. amik gambar berserta detail dia dan hantar ker email saya di .. [email protected] .. dan bule call saya kat +60133870968 ..

3. barang musti ada kek Malaysia .. kalu kapal tuh .. musti ada kek perairan Malaysia semasa inspection ..

4. selepas dapat kelulusan dari buyer .. kita akan turun untuk inspection di mana barang itu berada .. pihak seller kene tunjukkan bukti yang barangan tersebut adalah milik dia as banyak perkara yg tidak diingini telah terjadi ..​


hanya kepada yang berminat sahaja ..


wassalam


:D
 
Sponsored Post

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Maju setapak lagi... :D
 

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,535
Reaction score
560
Points
166
Maju setapak lagi... :D

alhamdullillah ..


ada org mintak tolong .. so .. kita tolong ler .. tp .. bukan tolong free lar ..




:">​
 
Last edited:

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,535
Reaction score
560
Points
166
kepada mereka2 yang memang berkecimpung dalam donia scrap metal .. ada ready buyer yg sedia menanti untuk membeli barangan anda ..

terms dia seperti diatas tuh ..

yang mempunyai contact pon .. bule lar sama2 membantu sekiranya berminat ..


thanx & wassalam



:D
 

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,535
Reaction score
560
Points
166
kepada mereka2 yang memang berkecimpung dalam donia scrap metal .. ada ready buyer yg sedia menanti untuk membeli barangan anda ..

terms dia seperti diatas tuh ..

yang mempunyai contact pon .. bule lar sama2 membantu sekiranya berminat ..


thanx & wassalam



:D
 

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,535
Reaction score
560
Points
166
kepada mereka2 yang memang berkecimpung dalam donia scrap metal .. ada ready buyer yg sedia menanti untuk membeli barangan anda ..

terms dia seperti diatas tuh ..

yang mempunyai contact pon .. bule lar sama2 membantu sekiranya berminat ..


thanx & wassalam



:D
 

suprol

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
wahhhh boleh lawan Laxmi Mittal ni... ekekekeke
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Jika dr oversea buyer brminat?
 

OrgMinyak

Fun Poster
Joined
Apr 18, 2010
Messages
573
Reaction score
0
Points
10
ni baru betol..senang sket nk cite kalo dh ade thread sendiri.. :D:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register