scrap

  1. V

    Wanted Barangan terpakai : besi buruk, aluminium, brass, steel, mesin, kertas, printer dll

    Kami RKV METAL Membeli barang Kitar semula seperti kertas, buku, kotak, besi, aluminium, wayar, copper, brass, steel, tin aluminum, mesin, barang electronic, air cond, document, printer, computer, battery..... Harga tawaran kami untuk semua barang besi buruk adalah berpatutan dengan harga...
  2. L

    Wanted Membeli Kapal Laut Malaysia saja ( Cargo , Vessel , Tanker dan sewaktu dengannya

    Asalamualaikum dan salam sejahtera warga CG , saya Lukman Jayadi dari Johor Bahru , sedang mencari kapal laut Malaysia saja seperti cargo , tanker , vessel atau yg sewaktu dengannya untuk tujuan refurbish dan kitar semula . Kami membeli mengikut LWT - Lightweight Tonage ( berat kapal tanpa air...
  3. tr4falgar

    Wanted Mencari scrap komponen elektronik

    Salam. Siapa tau kat area jb kat mana boleh dapatkan scrap komponen2 elektronik? Kalo boleh nak handphone pnya komponen je :D .. ataupon kot siapa ada kenalan kerja majlis perbandaran yg jmpa handphone2 yang org dah buang tu, kalo nak jual insyaallah akan cuba utk membelinya jika kene...
  4. wak_handalan

    Wanted Saya nak beli komputer rosak anda...

    assalamualaikum... Kepada bakal customer di luar sana yang berminat untuk lupuskan barangan komputer. Sila hubungi 017 884 6275 (whatsapp/sms/call). Sila senarai kan kuantiti barang yang hendak dijual dan lokasi anda kepada saya. Cover area Selangor,KL dan Nogori Sembilan. Jika barang byk sy...
  5. H

    Wanted Beli handphone rosak

    salam warga CG, sy ingin membeli handphone brand samsung dan lenovo yang rosak - screen crack - x boleh on - lain lain harga sila offer saya whatsapp 013 6419158
  6. ammullan07

    Wanted Mencari handphone rosak....touch screen

    Assalamualaikum wbt wrt to all warga carigold... Saya merupakan salah seorang pomen baiki telefon bimbit.. saya sedang mencari mana2 yg nak jual telefon bimbit yg dah rosak.. tujuan saya nak beli hp ni hanyalah untuk menambah koleksi spare part... dari duk menyemak baik pos kat saye hehe.saya...
  7. azrul282

    Wanted Mencari Syarikat yang membuat bisnes Besi Scrap

    Assalamualaikum sahabat semua, Saya mewakili sebuah syarikat,diamanahkan mencari mana-mana syarikat di luar sana yang ada membuat bisnes besi scrap seperti badan kapal,mesin industri dalam kuantiti yang besar sila hubungi saya. Kepada yang betul-betul berminat saya akan panjangkan terus kepada...
  8. S

    Wanted Hp Samsung faulty

    Assalamualaikum & salam sejahtera... jika ada sesiapa yang mempunyai nset rosak, macam samsung s3, note 2 atau sbgainya, boleh offer harga kat saya..saya nak beli.. tuan/puan boleh whatsapp saya : 0195149217 atau PM page FB saya : Gadget Zone Accessories sekian...
  9. REMEDY KARUNG GUNI

    To Sell Updated: Official Thread untuk kerja Part Time( 2 org 1/9/ 2013) bukak scrap komputer

    Latest Job nak guna 2 org untuk bukak computer scrap. lokasi: no 14, jln puj 8/6, taman puncak jalil... call/sms/wsap: 0166059088 Latest job dari bro amins33 (contact beliau ya) Latest job dari bro kipaslipas (PM beliau ya) Salam. saya mencari 3 org pekerja am untuk kerja2 am...
  10. U

    To Sell Skrap Kapal Terbang Untuk Dijual

    Detail - Kapal terbang scrap utk di jual. - Model 747... - Dalam keadaan kosong (tiada enjin dan tempat duduk) - Harga USD$160k (RM480k) - Nego - Lokasi di Subang Airport Berminat lawat lokasi berbincang dan tengok documents. Terima kasih. Gambar sekadar hiasan..
  11. azrine

    Wanted Scrap Metal

    assalam buat warga CG & pengunjungnya .. seperti quote saya dibawah nie .. so .. kepada sesiapa yg mempunyai contact atau memang berkecimpung didalam dunia scrap metal nie .. bule ler membuat offer kepada saya .. Terms dia :- 1. Minimum Quantity - at least 10 tone .. and above 2. amik...
  12. A

    To Sell Motor lama..nak jual besi buruk (baiki..?) CLOSED

    ada sebuah motor keluarga terdekat yang telah terbiar lama atas beberapa masalah.. tanya2 org klu nak baiki pun mungkin memakan belanja yg mahal sb byk part yg dah hilang.. jd bincang punya bincang.. ambil keputusan nak jual secara buruk shj.. kecuali klu ada yg berminat yg nak baiki... Model ...
  13. keisavi

    Wanted Membeli Panel-Panel terpakai

    Membeli panel-panel tnb yg hendak di scrap kan, machinery kat kilang kilang yg tidak terpakai, atau scrap ... tolong email ke [email protected]
  14. T

    To Sell Jual getah skrap

    Getah skrap 30 ton utk dijual se tiap hari. Harga rm 3.20 per kg.Harga pasaran sekarang rm 4.80. Sesiapa berminat jadi trader getah skrap bolehlah hubungi saya.Investment yg paling selamat dan menguntungkan timoer : 0193889143
  15. M

    Wanted Beli scrap

    Salam 1 malaysia.......saya membeli semua jenis scrap. Mencari pvc scrap terutamanya pvc wayar dengan copper atau kulit tanpa copper. Harga terbaik....!!! Juga membeli cd/vcd/dvd terpakai...jangan buang.recycle and get paid! Call 010-424 5371 anuar a to z global trading
  16. bplanduser

    Wanted Scrap Cooling Tower PVC Infill

    Salam sejahtera warga CG... Sy ingin membeli scrap Cooling Tower Infill(PVC) dengan harga RM0.10 per kg... Jika ada sesiapa yg ada stok dan ingin menjual boleh lah contact sy... Lokasi - Penang... Tq... :">
  17. 12jaj

    Wanted Besi buruk 50-100 tan ke atas (updated)

    salam semua warga CG saya ada buyer yg nak beli besi buruk, baru nie ada yg kontek sya nak tolak 1-2 tan, tp bila check ngan buyer dia dah x amik dah 1-2 tan, dia nuw go for big- 50 tan ke atas... so kalau sesapa ada, leh PM saya atau amik no ni 0195753537 kol saya untuk maklumat lanjut...
  18. N

    Wanted Membeli Barangan Komputer Yang Rosak

    Berita Baik Untuk Warga Johor Bahru, Senai, Masai Dan Pasir Gudang!! :o :o :o :o Saya membeli barangan komputer yg telah rosak dan tidak boleh digunakan lagi untuk dilupuskan/ scrap secara baik dan menyelamatkan alam sekitar dari dicemari barang2 tersebut. Anda beri barang2 tersebut kepada...
  19. J

    Wanted Besi Buruk Dalam Kuantiti Banyak (Min 30 tan)

    Salam, Saya mencari besi buruk dalam kuantiti yang banyak (30-max tan) jika ada boleh hubungi saya, kalau boleh biar lah deal yg ngam n genuine :D . kalau ada yang boleh dapatkan tender dengan mana2 company or gov lagi bagus,boleh masuk tender tp syrikat kami bukan bumiputera, ada share dngn...
  20. U

    To Sell Scrap metal

    Jika sesapa ada buyer atau anda sendiri adalah buyer, saya sedang mencari pembeli scrap metal yang berskala besar. Jika berminat, boleh email pada saya, di [email protected] dan saya akan fwdkan detailnya..urgent sebelum orang/company lain kebas..:D
Top
Log in Register