• Forum searching, newly uploaded avatar and existing gif avatar currently not working properly. We are working on it.

Want To Buy Besi buruk 50-100 tan ke atas (updated)

Recommended Brokers


Latest Threads

12jaj

Active Member
Joined
May 25, 2011
Messages
1,023
Reaction score
0
Points
0
salam semua warga CG

saya ada buyer yg nak beli besi buruk,

baru nie ada yg kontek sya nak tolak 1-2 tan, tp bila check ngan buyer dia dah x amik dah 1-2 tan, dia nuw go for big- 50 tan ke atas...


so kalau sesapa ada, leh PM saya atau amik no ni 0195753537 kol saya untuk maklumat lanjut. atau email saya di [email protected].

and please make sure anda boleh provide detail tersebut:
1. no fon, nama company anda
2. gambar besi skrap trsebut
3. lokasi.
4. berat

* x perlu provide gamba masa besi tu atas timbang, n display berat kt timbang, alaaa yg macam slalu org buat kat pok keh or tokek tu, cuma gamba besi buruk tu je.. :) :)

emailkan kpada saya. once buyer dah tgk, buyer pun dah rasa ok then kita boleh berurusniaga. thanks.
 
Last edited:
Sponsored Post

12jaj

Active Member
Joined
May 25, 2011
Messages
1,023
Reaction score
0
Points
0
ok thnx semua nnt saya update item apa n brapa kira... nak jumpa buyer insyaallah esok. dun wurry buyer member baik saya :)
 

H-S

Active+ Member
Joined
May 16, 2010
Messages
4,142
Reaction score
75
Points
48
ada lesen x?
 

joee

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 1, 2010
Messages
40,589
Reaction score
905
Points
113
Location
Kulim - JB -SB
bgtau details la harga/lokasi sume..haiyaaa
 

12jaj

Active Member
Joined
May 25, 2011
Messages
1,023
Reaction score
0
Points
0
update: bagi yg mempunyai besi untuk dijual, sila reply/PM atau hubungi saya dah berikan maklumat berikut:

1. lokasi
2. harga jualan anda
3. kalau ada gambar lagi cantik, email kt saya di [email protected]

Harga bergantung kepada:

1. potongan
2. keadaan besi- samada berkarat or x. kalau berkarat, jatuh rega.

kalau boleh kami x mahu org tengah. tp kalau anda org tengah yg direct trus ngan buyer, masih leh pertimbangkan.

kalau ada kenai sapa2 yg berdaftar atau ada syarikat as agen jual besi Keretapi Tanah Melayu ni roger2 la sama TT ye :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register