USD MYR 4.12450 BTC MYR 258,001 Gold MYR 7,284.73
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Besi buruk 50-100 tan ke atas (updated)

12jaj

Active Member
Joined
May 25, 2011
Messages
1,023
Reaction score
0
Points
25
salam semua warga CG

saya ada buyer yg nak beli besi buruk,

baru nie ada yg kontek sya nak tolak 1-2 tan, tp bila check ngan buyer dia dah x amik dah 1-2 tan, dia nuw go for big- 50 tan ke atas...


so kalau sesapa ada, leh PM saya atau amik no ni 0195753537 kol saya untuk maklumat lanjut. atau email saya di [email protected].

and please make sure anda boleh provide detail tersebut:
1. no fon, nama company anda
2. gambar besi skrap trsebut
3. lokasi.
4. berat

* x perlu provide gamba masa besi tu atas timbang, n display berat kt timbang, alaaa yg macam slalu org buat kat pok keh or tokek tu, cuma gamba besi buruk tu je.. :) :)

emailkan kpada saya. once buyer dah tgk, buyer pun dah rasa ok then kita boleh berurusniaga. thanks.
 
Last edited:
Sponsored Post

12jaj

Active Member
Joined
May 25, 2011
Messages
1,023
Reaction score
0
Points
25
ok thnx semua nnt saya update item apa n brapa kira... nak jumpa buyer insyaallah esok. dun wurry buyer member baik saya :)
 

H-S

Active+ Member
Joined
May 16, 2010
Messages
4,143
Reaction score
79
Points
30
ada lesen x?
 

joee

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 1, 2010
Messages
40,690
Reaction score
944
Points
161
bgtau details la harga/lokasi sume..haiyaaa
 

12jaj

Active Member
Joined
May 25, 2011
Messages
1,023
Reaction score
0
Points
25
update: bagi yg mempunyai besi untuk dijual, sila reply/PM atau hubungi saya dah berikan maklumat berikut:

1. lokasi
2. harga jualan anda
3. kalau ada gambar lagi cantik, email kt saya di [email protected]

Harga bergantung kepada:

1. potongan
2. keadaan besi- samada berkarat or x. kalau berkarat, jatuh rega.

kalau boleh kami x mahu org tengah. tp kalau anda org tengah yg direct trus ngan buyer, masih leh pertimbangkan.

kalau ada kenai sapa2 yg berdaftar atau ada syarikat as agen jual besi Keretapi Tanah Melayu ni roger2 la sama TT ye :)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register