scrap metal

  1. V

    Wanted Barangan terpakai : besi buruk, aluminium, brass, steel, mesin, kertas, printer dll

    Kami RKV METAL Membeli barang Kitar semula seperti kertas, buku, kotak, besi, aluminium, wayar, copper, brass, steel, tin aluminum, mesin, barang electronic, air cond, document, printer, computer, battery..... Harga tawaran kami untuk semua barang besi buruk adalah berpatutan dengan harga...
  2. azrul282

    Wanted Mencari Syarikat yang membuat bisnes Besi Scrap

    Assalamualaikum sahabat semua, Saya mewakili sebuah syarikat,diamanahkan mencari mana-mana syarikat di luar sana yang ada membuat bisnes besi scrap seperti badan kapal,mesin industri dalam kuantiti yang besar sila hubungi saya. Kepada yang betul-betul berminat saya akan panjangkan terus kepada...
  3. U

    To Sell Skrap Kapal Terbang Untuk Dijual

    Detail - Kapal terbang scrap utk di jual. - Model 747... - Dalam keadaan kosong (tiada enjin dan tempat duduk) - Harga USD$160k (RM480k) - Nego - Lokasi di Subang Airport Berminat lawat lokasi berbincang dan tengok documents. Terima kasih. Gambar sekadar hiasan..
  4. azrine

    Wanted Scrap Metal

    assalam buat warga CG & pengunjungnya .. seperti quote saya dibawah nie .. so .. kepada sesiapa yg mempunyai contact atau memang berkecimpung didalam dunia scrap metal nie .. bule ler membuat offer kepada saya .. Terms dia :- 1. Minimum Quantity - at least 10 tone .. and above 2. amik...
  5. A

    To Sell Motor lama..nak jual besi buruk (baiki..?) CLOSED

    ada sebuah motor keluarga terdekat yang telah terbiar lama atas beberapa masalah.. tanya2 org klu nak baiki pun mungkin memakan belanja yg mahal sb byk part yg dah hilang.. jd bincang punya bincang.. ambil keputusan nak jual secara buruk shj.. kecuali klu ada yg berminat yg nak baiki... Model ...
  6. 12jaj

    Wanted Besi buruk 50-100 tan ke atas (updated)

    salam semua warga CG saya ada buyer yg nak beli besi buruk, baru nie ada yg kontek sya nak tolak 1-2 tan, tp bila check ngan buyer dia dah x amik dah 1-2 tan, dia nuw go for big- 50 tan ke atas... so kalau sesapa ada, leh PM saya atau amik no ni 0195753537 kol saya untuk maklumat lanjut...
  7. J

    Wanted Besi Buruk Dalam Kuantiti Banyak (Min 30 tan)

    Salam, Saya mencari besi buruk dalam kuantiti yang banyak (30-max tan) jika ada boleh hubungi saya, kalau boleh biar lah deal yg ngam n genuine :D . kalau ada yang boleh dapatkan tender dengan mana2 company or gov lagi bagus,boleh masuk tender tp syrikat kami bukan bumiputera, ada share dngn...
  8. U

    To Sell Scrap metal

    Jika sesapa ada buyer atau anda sendiri adalah buyer, saya sedang mencari pembeli scrap metal yang berskala besar. Jika berminat, boleh email pada saya, di [email protected] dan saya akan fwdkan detailnya..urgent sebelum orang/company lain kebas..:D
  9. F

    Wanted Besi buruk

    kami membeli besi buruk di negeri johor. dalam quantity yang banyak. sila hubungi kami. sila pm
  10. ustazb

    To Sell Body Kapal Terbang Cargo

    Assalamualaikum wrt, Sebuah body kapal terbang cargo jenis B747 untuk dijual sebagai scrap pada harga RM 3 Juta. Beratnya adalah sekitar 70 tan dan mengikut penerangan yang ustaz terima, bodynya dibuat dari titanium yang dikatakan lebih mahal dari emas. Ustaz kurang jelas tentang ini. Pada...
  11. ustazb

    To Sell KTMB Metal Scrap

    Metal Scrap dari KTMB berjumlah 1.8 juta metrik ton untuk dijual pada mana-mana syarikat yang ingin membelinya. Pada yang berminat sila hubongi Ustaz ditalian 012-3587279 untuk mendapatkan penjelasan lanjut.
  12. ustazb

    Wanted KTM Scrap Metal - HMS 1 + HMS 2

    Assalamualaikum wrt, Ada sesiapa dikalangan warga CG yang berminat dan mempunyai contact untuk beli KTM metal scrap HMS 1 + HMS 2 berjumlah 1.8 juta metric ton pada harga RM 1,150 per metrik ton boleh menghubongi saya, ustaz B ditalian HP 012-3587279 atau email saya dialamat ...
  13. M

    Wanted Metal Scrap Dengan Harga Yang Tinggi

    Kepada sesiape yang ingin menjual atau mempunyai scrap metal x kisah la berape tan pun n x kisah la mane2 pun lokasi, sila call aku..kami bersedia membeli scrap tersebut dengan harga yang paling tinggi kami beroperasi di seluruh semenanjung n sabah sarawak.... Abdul Malik 019-9037099
  14. hanzahar

    Wanted Besi buruk / Scrap metals

    saya ingin memberli besi buruk... jika ada sesiapa ingin jual sila PM dgn email anda...
Top
Log in Register