Wanted Urgent: Mencari pembekal bijih besi (iron ore)

CG Sponsors




sutranilam

Active+ Member
Joined
Oct 18, 2007
Messages
4,575
Reaction score
318
Points
41
Salam. Saya tengah cari genuine supplier untuk bijih besi/iron ore grade FE 53,55,58 dan 62. Saya ada genuine buyer, direct deal. Immediate order kalau ada ready stock. I deal directly dengan serious genuine buyer yang strong financial standing. Kat sini saya nyatakan requirement dan info yg saya nak:-

1. Gred apa yang ada? Kami nak grade fe 53 ke atas.
2. Boleh nyatakan harga bagi setiap grade yang ada dan stock yang ada. Kami memang ada list harga yg buyer nak, tapi kami nak tau dulu harga yg seller offer.
3. Harga ex-site or ex-port?
4. Ada SGS report bagi setiap grade? Ni paling penting. We need this for verification.
5. Bila dah jadi, buyer akan letak deposit 10% dan balance pembayaran melalui LC at sight.
6. Kuantiti tak kurang dari 30 ribu metrik tan sebulan.
7. Iron ore tu jenis ketul lump atau fine? Kami nak yang fine tu
8. Port mana paling dekat dengan site? Yang ongoing sekarang guna port kuantan, Kat sana maks capacity 30k metric tan je.

Kalau ada semua info atas dan boleh terima LC at sight / fob term, kita boleh deal seriously. Ni my number 010-4393840
 
Sponsored Post

lau_kau

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
9,457
Reaction score
1,075
Points
151
ada ja tadi harga depa letak mahal sikit
 

geniusasset

Fun Poster
Joined
May 12, 2011
Messages
531
Reaction score
29
Points
20
Salam. Saya tengah cari genuine supplier untuk bijih besi/iron ore grade FE 53,55,58 dan 62. Saya ada genuine buyer, direct deal. Immediate order kalau ada ready stock. I deal directly dengan serious genuine buyer yang strong financial standing. Kat sini saya nyatakan requirement dan info yg saya nak:-

1. Gred apa yang ada? Kami nak grade fe 53 ke atas.
2. Boleh nyatakan harga bagi setiap grade yang ada dan stock yang ada. Kami memang ada list harga yg buyer nak, tapi kami nak tau dulu harga yg seller offer.
3. Harga ex-site or ex-port?
4. Ada SGS report bagi setiap grade? Ni paling penting. We need this for verification.
5. Bila dah jadi, buyer akan letak deposit 10% dan balance pembayaran melalui LC at sight.
6. Kuantiti tak kurang dari 30 ribu metrik tan sebulan.
7. Iron ore tu jenis ketul lump atau fine? Kami nak yang fine tu
8. Port mana paling dekat dengan site? Yang ongoing sekarang guna port kuantan, Kat sana maks capacity 30k metric tan je.

Kalau ada semua info atas dan boleh terima LC at sight / fob term, kita boleh deal seriously. Ni my number 010-4393840
parking dulu...........
 
Last edited:

hanza

Freshie
Joined
Mar 10, 2009
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
Boleh contact saya untuk dapatkan supplier bijih besi..Skrg kami tgh cari pembeli bijih besi (Kemaman)

email: [email protected]
 

agrofutures

Active Member
Joined
Apr 26, 2009
Messages
1,033
Reaction score
0
Points
25
TT..
Kalo kawasan iron ore 500 ekar di kelantan nak tak? 4.5j sahaja..bijih dah matang..
 

hairi1210

Active Member
Joined
May 16, 2011
Messages
1,851
Reaction score
452
Points
41
Mencari supplier iron ore.
Pm saya jika anda adalah supplier.
 

mshahrafi

Freshie
Joined
May 20, 2013
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
As salam
Sy adalah pemilik dan pembekal iron ore. Berminat hubungi sy 0127721825 rafi
 
Sponsored Post
Top
Log in Register