servis pasang grill

  1. hafizan78

    Wanted Kontraktor Grill n Tingkap. Bdr Tasik Selatan

    Assalamualaikum, Kepada warga CG, saya ada job kecil2lan untuk pasang gril ( 4ft x4 ft)dan betulkan tingkap (macam tingkap sekolah) kat flat bandar tasek selatan. Sesiapa yang bererminat atau ada contact kontraktor harap hubungi saya 019-2435729 hafizan. Terima kasih
  2. M

    To Sell Servis Pasang Grill Rumah

    Sy bersedia menerima tempahan memasang grill rumah dan kerja-kerja yang berkaitan dengannya SEPERTI:* wrought~iron gate * grill * awning * metal~decking * polycarbonate & baik-pulih grill dan sebagainya. Untuk tempahan sila hubungi sy:014-6330377 tk.
  3. S

    To Sell Tempahan Grill Rumah

    Kami bersedia menerima sebarang tempahan pelbagai jenis kerja2 besi seperti: wrought-iron gate , grill, awning , poly..dll'lgi..dalam pelbagai bentuk / jenis buatan grill besi rumah mengikut citarasa pengguna..Harga boleh dirunding & segala tempahan dari seluruh negeri selangor & wilayah...
  4. MUGENSEIKI

    Wanted Mencari Servis Pasang grill rumah aku area Kajang

    Kepada sesiapa yg ada kontek atau memang ada buat service buat grill wrought iron dengan harga terbaik dari ladang..huhuh..bolehlah kontek aku 0192672217 Azmin. Rumah aku area kajang. Tq Kalau harga mahal aku tak mau:D
  5. tauke_online2010

    Wanted Servis pemasangan grill rumah & awning

    salam semua... aku baru pindah umah baru kat area batu caves nih...aku cari sesape yg offer pasang grill rumah... aku nak pasang kat pintu depan, ruang koridor, tingkap 3 layer utk 3 bilik, koridor pintu belakang (grill yg leh letak barang) & juga 1 awning... aku nak tahu brape cost utk...
  6. Akhtar

    Wanted Kotak Stainless Steel

    Ada sape2 tau syarikat/freelance yang boleh buat stainless steel nyer product. Aku nak buat kotak delivery motor mcm pizzahut/mcD nyer. Email aku [email protected]
  7. centepede

    Wanted Tolong cari kedai pasang grill

    ada sesisapa yang sudi untum merokemenkan tempat pemasangan grill rumah yang bermutu dan harga yang sgt berpatutan.... Kalu boleh jgn la mahal sgt.... keluasan lebih kurang 6000 square feet. location di serdang terima kasih:)cgrock
Top
Log in Register