BTC USD 24,100.5 Gold USD 1,777.78
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Packaging Kotak dan Sticker

mik3y84

Fun Poster
Messages
278
Joined
Sep 4, 2011
Messages
278
Reaction score
0
Points
10
Assalamualaikum n Selamat Sejahhtera,

Saya disini mencari pembeli untuk kotak n sticker.
sekiranya ada,boleh pm saya.

xkesah area mana2 pn..janji dlm semenanjung Malaysia sahaja..

Lebih diutamakan kepada kilang2 yang memerlukan kotak.

harga boleh dirunding
 
Sponsored Post

syababulzahab

Active+ Member
Messages
2,513
Joined
Nov 17, 2012
Messages
2,513
Reaction score
30
Points
30
Assalamualaikum n Selamat Sejahhtera,

Saya disini mencari pembeli untuk kotak n sticker.
sekiranya ada,boleh pm saya.

xkesah area mana2 pn..janji dlm semenanjung Malaysia sahaja..

Lebih diutamakan kepada kilang2 yang memerlukan kotak.

harga boleh dirunding

kotak n stiker camne?? ade gmbo??
 

budak_tpg

Active Member
Messages
1,993
Joined
May 13, 2008
Messages
1,993
Reaction score
45
Points
30
erk.
tak terbyng plk mcm mana bnda tu..
bleh tepek gmbor sesikit.. :D
 

mik3y84

Fun Poster
Messages
278
Joined
Sep 4, 2011
Messages
278
Reaction score
0
Points
10
kotak n stiker camne?? ade gmbo??

biasa nya kotak kami akan buat dr kilang2 nya kotak.
servis saya ni lbh pada bahagian pembungkusan kilang la
kalu saudara mempunyai kilang,boleh tgglkan num hp kt inbox saya..
saya akan contact saudara
 

senyum

Banned
Messages
2,676
Joined
Jan 20, 2010
Messages
2,676
Reaction score
14
Points
25
berzaman tunggu xda hapa pun. bila nak dpt runding ntah. mau bisnes ke xmau bisnes.
 

budak_tpg

Active Member
Messages
1,993
Joined
May 13, 2008
Messages
1,993
Reaction score
45
Points
30
berzaman tunggu xda hapa pun. bila nak dpt runding ntah. mau bisnes ke xmau bisnes.

hehehe..
ingt thread ni da beribu page da..
tgk tuan nye emel pn tak berbalas...heheheh

dia survey market je kot
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register