BTC USD 24,374.7 Gold USD 1,799.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Velvet custom made box.. coin capsule.. coin card (gambar dah upload)

suprol

Legendary Member
gem
Messages
13,022
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
nak tanya warga cg yg bleh buat coin capsule ngan vellvet box... nanti aku upload design dia.. FYI ini ada sebut harga utk bank negara... dah update kuantity yg diperlukan.. mohon pertolongan warga cg... kalo ada tau mana2 tmpt yg boleh buat bg tau pun tak pa.. td ada org cakap coin capsule tu ada jual ready made kat plaza yow chuan... tp tatau kedai mana satu.. ada sapa2 bleh bg info? kalo closed job nih nanti.. aku belanja makan kepada informer2 yg berjaya... he he he he
 
Last edited:
Sponsored Post

suprol

Legendary Member
gem
Messages
13,022
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
ini ada skit detail spec coin box.. coin card ngan coin capsul.. sapa2 yg berminat nak try bleh bg fax number ker nanti aku fax kan lagi clear kot..

coinbox.jpg

yg nih coin box.. spec detail bawah nih..

coinboxesspec.jpg


yg nih gold coin capsule
goldcoincapsule.jpg


yg nih silver coin capsul
silvercoincapsule.jpg


yg nih coin card
coincard.jpg


sample coin card
sampleforcoincards.jpg


yg nih blaster.. cover coin utk dlm coin card
blaster.jpg
 

suprol

Legendary Member
gem
Messages
13,022
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
tak do sapa2 yg tau ker??? closing 18 march 2011 kul 12.. hr tu masa aku g amek sebut harga nih belum ada sapa2 amek g... chances nak dpt tu insyaAllah...
 

suprol

Legendary Member
gem
Messages
13,022
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
bringing up my post!!!!
 

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
berapa banyak nak?
 

suprol

Legendary Member
gem
Messages
13,022
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
berapa banyak nak?

utk coin box
set of 3 600pcs
set of 2 600pcs
set single (gold) - 500pcs
set single (silver) - 700pcs

utk coin cards
ada 2 stage delivery
1st stage 9 june 2011 - 10,000pcs
2nd stage 21 june 2011 - 10,000pcs

utk coin capsule - delivey end May 2011
gold - 2,000pcs
silver - 5,000pcs
nordic-gold coin - 5,000pcs
blister pack - 20,000pcs

spec tu kalo tak clear aku bleh emailkan atau fax... kalo tak dpt semua.. masuk salah satu pun tak pa..
 

suprol

Legendary Member
gem
Messages
13,022
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
adoyai... tak do kar geng2 cg yg tau... nak decline cam rasa rugi lak... rasa mcm tak ramai yg masuk nih...
 

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
utk coin box
set of 3 600pcs
set of 2 600pcs
set single (gold) - 500pcs
set single (silver) - 700pcs

utk coin cards
ada 2 stage delivery
1st stage 9 june 2011 - 10,000pcs
2nd stage 21 june 2011 - 10,000pcs

utk coin capsule - delivey end May 2011
gold - 2,000pcs
silver - 5,000pcs
nordic-gold coin - 5,000pcs
blister pack - 20,000pcs

spec tu kalo tak clear aku bleh emailkan atau fax... kalo tak dpt semua.. masuk salah satu pun tak pa..

sapa paymaster? BNM ke?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register