kontraktor

  1. L

    Wanted Sewa lesen kontraktor/pembekal : Kod 221601 - Mencetak Buku, Majalah, Laporan Akhbar

    Mencari pemegang lesen 221601 - Mencetak Buku, Majalah, Laporan Akbar Siapa ada mohon contact me @ 013545793dua
  2. pokmatsumak

    To Sell Lesen kontraktor ([email protected] A)

    Assalamualaikum... maaf ye, tumpang iklan sikit :D:"> Ada syarikat yang beralamat di kota bharu,kelantan ingin menjual lesen kontraktor G7 @ lesen A. Harga rm700k... Tawaran terhad... Kepada yang berminat, boleh PM @ wassap untuk detail syarikat. 0172420749 tq.... :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  3. A

    Wanted Serivce memasang tiles

    Salam warga Carigold. Saya sedang mencari tukang pasang tiles utk condo saya di puchong perdana. Bilik air dah siap pecah tiles lama & dah letak waterproof. Cuma nak cari tukang pasang tiles baru aje. Simen, pasir & tiles dah siap beli. Semua ada kat dlm rumah. Luas Bilik Air : 7x4x8 Lantai ...
  4. dausbiz

    Wanted Mencari Kontraktor Kelas A dan B juga Bisnesman yang nak Loan berjuta

    Salam semua, JIka anda mengenali KOntraktor kelas A dan B untuk dapatkan tender projek kerajaan juga bisnesman yang nak loan berjuta ringgit Sila whatsapp saya segera 016-4650338 Komisyen RM10,000 tunai untuk anda jika berjaya
  5. Mr. Redz

    Wanted Mencari kontraktor lesen G7 kelas A

    salam warga CG... saya sedang mencari mana2 kontraktor yg ada lesen G7, kalau ada maklum akau PM tepi ye...ada sikit rezeki nk share... :) thanks CG...
  6. samad

    Wanted Tender Pembekalan Makanan Bermasak

    Sesiapa yang mempunyai syarikat yang berdaftar dengan kerajaan dan mempunyai kod bidang makanan bermasak, dan nak kan projek, sila PM.
  7. jodin

    Wanted Mencari peguam dan kontraktor bina rumah guna pinjaman kerajaan

    Salam warga CG, Saya sedang mencari i) peguam yang biasa buat pinjaman perumahan kerajaan untuk buat rumah di tanah sendiri. ii) kontraktor bina rumah yang ada lesen CIDB untuk buat rumah guna pinjaman perumahan kerajaan. Ada cadangan tak? kot2 ada warga CG yang pernah buat rumah atas tanah...
  8. ocean gurl80

    Wanted Mencari kontraktor utk rumah baru & minta recommendation utk company yg kerja cantik

    Mencari kontraktor utk rumah baru & minta recommendation utk company yg kerja cantik salam semua, saya akan berpindah ke rumah baru (apartment ) di seremban tahun depan.. sekarang ni dalam process mencari kontractor untuk 1) renovation bilik air 2) pasang grill 3) pasang tinted cermin...
  9. ocean gurl80

    Wanted Mencari kontraktor utk ubahsuai rumah baru

    salam semua, saya akan berpindah ke rumah baru (apartment ) di seremban tahun depan.. sekarang ni dalam process mencari kontractor untuk 1) renovation bilik air 2) pasang grill 3) pasang tinted cermin tingkap 4) pasang plaster siling 5) cat rumah saya nak mencari yang boleh pasang...
  10. shafizz86

    To Sell Kontrak lori @ transport 3 tan diperlukan atau job lori 3 tan diperlukan....

    salam sy ade lori 3 tan 17 kaki kanvas memerlukan kontrak atau job secara konsisten...sesape yg berminat dan ade lubang job wasap or kol 0129468523
  11. Hang B Hang F

    Wanted Mencari kontraktor TNB utk meter rumah area PJaya

    saya ingin mencari contact kontraktor TNB untuk pasang meter rumah area Petaling Jaya ..hope ada sesiapa yg tahu..tolong pm saya...urgent.. saya baru ada 1 contact tapi cas dia macam mahal sangat..so nk tengok contact lain mcm mana..saya dah call hampir semua list dlm website tnb tapi...
  12. abei

    Wanted Kontraktor Projek G7 150j utk Sub Total

    Salam semua.. Jika ada kontraktor G7 yg berkemampuan dan berminat utk mengambil alih projek tsbt..kerja membina bangunan diKL........ bolehlah hubungi sy ASAP..013 2663769 sy hanya tlg carikan..mewakili sorang kwn(saudara kpd ktr..)harap maklum.....:D:D tq.....:)cgrock
  13. R

    To Sell Pembiayaan 80% untuk L.A untuk setiap projek yang diperolehi

    Assalam, Ingin saya war-warkan disini pembiayaan untuk semua jenis job samada pembekalan,pembinaan atau servicing dari pihak kerajaan pusat,negeri, GLC dan badan berkanun yang diiktiraf. Pembiayaan maksima sehingga 80% dari nilai kerja. Manakala caj perkhidmatan maksima 5% atas per L.A. Tiada...
  14. C

    Wanted Kontraktor bagi kerja2 khas lapang sasar

    saya sedang mencari sub-con yang pernah membuat kerja-kerja khas untuk pembinaan lapang sasar tertutup( indoor shooting range). Sapa2 yg berminat blh email kpd saya company profile dan previous work.
  15. M

    Wanted Lesen terpakai Kelas F

    Assalamualaikum wbt aku mencari lesen kelas F terpakai klau tau sape2 nak let go lesen kelas F sile pm [email protected] sms 012-5561412 terima kasih banyak2 yea regards syawal
  16. kendoff

    Wanted Ada sesiapa tahu orang yg boleh buat lubang air mesin basuh?

    warga cg,nak mintak tolong sikit..getah mesin basuh saya perlu dimasukkan ke dalam lubang air di bawah tanah tp lubang air tue dh problem..so skang just salurkan ke dlm bilik air..masalahnya tak boleh buat camtu selalu sebab mesin basuh selalu tersumbat disebabkan kedudukan getah air yg agk...
  17. wak_handalan

    Wanted Mencari Projek CIDB G1/G2 atau MOF

    Tq my friends
  18. hafizan78

    Wanted Kontraktor Grill n Tingkap. Bdr Tasik Selatan

    Assalamualaikum, Kepada warga CG, saya ada job kecil2lan untuk pasang gril ( 4ft x4 ft)dan betulkan tingkap (macam tingkap sekolah) kat flat bandar tasek selatan. Sesiapa yang bererminat atau ada contact kontraktor harap hubungi saya 019-2435729 hafizan. Terima kasih
  19. tanabe84

    Wanted Mencari tukang repair bumbung di Tanah Merah, Kelantan

    Assalamualaikum & salam sejahtera semua warga CG. Saya ada 1 masalah iaitu bumbung rumah saya tercabut gentiannya. Korang tau tak mana nak amik servis repair bumbung ni yang harga nya berpatutan. Kalau boleh nak secepat mungkin, nak selesai sebelum Raya Cina ni.. Tolong ye..
  20. Luqmanul Hakim

    To Sell Kontraktor kelas A G7

    PERHATIAN : kontraktor kelas A G7 PERHATIAN : Kepada yg berkenaan, kontraktor kelas A G7 , dapat projek tapi nak di direct nego. atau nak dilepaskan boleh pm kita atau broker jugak boleh pm ... secepat mungkin ... :)cgrock
Top
Log in Register