Want To Buy Mencari kontraktor utk rumah baru & minta recommendation utk company yg kerja cantik

Recommended Brokers


Poll : CariGold new board 2019

  • Fonts terlampau besar, boleh kecilkan sedikit

    Votes: 24 22.4%
  • Warna terlampau terang

    Votes: 8 7.5%
  • Sidebar besar agak mengganggu

    Votes: 44 41.1%
  • Sangat berminat dengan theme baru ini

    Votes: 29 27.1%
  • Serius, tak minat langsung

    Votes: 34 31.8%

Latest Threads

ocean gurl80

Super Active Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
7,696
Reaction score
8
Points
0
Mencari kontraktor utk rumah baru & minta recommendation utk company yg kerja cantik

salam semua,

saya akan berpindah ke rumah baru (apartment ) di seremban tahun depan..

sekarang ni dalam process mencari kontractor untuk



1) renovation bilik air

2) pasang grill

3) pasang tinted cermin tingkap

4) pasang plaster siling


5) cat rumah



saya nak mencari yang boleh pasang dgn kemas cantik dgn harga yang berpatutan. jangan mahal sangat.


mintak tolong kepada sesiapa yg pernah deal dgn kontactor yang elok boleh bg suggestion tak

dan juga if ada sesapa kat sini yang buat kerja kerja di atas, mintak reply kat thread saya di sini.


tq semua


detail umah:-


apartment tingkat 1 (ada lif)

lokasi: sikamat seremban (5km dari seremban)

di jangka pindah: tahun depan bulan feb



:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

ocean gurl80

Super Active Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
7,696
Reaction score
8
Points
0
sorang pun tk sudi bg komen ke,,,huhu,,sedihnyaa:D:D
 

tsf

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2010
Messages
3,344
Reaction score
34
Points
48
Tgk pm aku tt .. Mana tau membantu
 

apoeki

Active+ Member
Joined
Aug 7, 2012
Messages
4,600
Reaction score
111
Points
63
tinted 2 psang sendiri jer la TT..
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,635
Reaction score
8,188
Points
0
Location
Sedaka, Yan
hahaha...beli brg wat sendiri,,kalau boleh,,mmg dah wat dah..

jatuh sistem peranakan aku nanti,,hahah:)):))
rasanya buat hat mana termampu dulu
rasanya kalo cat rumah..rasanya tak ganggu sistem kot no. ;;) :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register