Wanted Mencari kontraktor utk rumah baru & minta recommendation utk company yg kerja cantik

CG Sponsors




ocean gurl80

Super Active Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
7,697
Reaction score
9
Points
65
Mencari kontraktor utk rumah baru & minta recommendation utk company yg kerja cantik

salam semua,

saya akan berpindah ke rumah baru (apartment ) di seremban tahun depan..

sekarang ni dalam process mencari kontractor untuk



1) renovation bilik air

2) pasang grill

3) pasang tinted cermin tingkap

4) pasang plaster siling


5) cat rumah



saya nak mencari yang boleh pasang dgn kemas cantik dgn harga yang berpatutan. jangan mahal sangat.


mintak tolong kepada sesiapa yg pernah deal dgn kontactor yang elok boleh bg suggestion tak

dan juga if ada sesapa kat sini yang buat kerja kerja di atas, mintak reply kat thread saya di sini.


tq semua


detail umah:-


apartment tingkat 1 (ada lif)

lokasi: sikamat seremban (5km dari seremban)

di jangka pindah: tahun depan bulan feb



:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

ocean gurl80

Super Active Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
7,697
Reaction score
9
Points
65
sorang pun tk sudi bg komen ke,,,huhu,,sedihnyaa:D:D
 

tsf

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2010
Messages
3,354
Reaction score
35
Points
30
Tgk pm aku tt .. Mana tau membantu
 

apoeki

Super Active Member
Joined
Aug 7, 2012
Messages
5,617
Reaction score
371
Points
91
tinted 2 psang sendiri jer la TT..
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,872
Reaction score
8,262
Points
716
hahaha...beli brg wat sendiri,,kalau boleh,,mmg dah wat dah..

jatuh sistem peranakan aku nanti,,hahah:)):))
rasanya buat hat mana termampu dulu
rasanya kalo cat rumah..rasanya tak ganggu sistem kot no. ;;) :)
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,382
Reaction score
383
Points
131
hahaha...beli brg wat sendiri,,kalau boleh,,mmg dah wat dah..

jatuh sistem peranakan aku nanti,,hahah:)):))
suh la laki ekau buatkan,ekau buatkan air sirap manis dah cukup buat laki ekau bertenago buat kerja tukang.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register