To Sell Pembiayaan 80% untuk L.A untuk setiap projek yang diperolehi

CG Sponsors




rohingya agent

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2014
Messages
108
Reaction score
0
Points
10
Assalam,
Ingin saya war-warkan disini pembiayaan untuk semua jenis job samada pembekalan,pembinaan atau servicing dari pihak kerajaan pusat,negeri, GLC dan badan berkanun yang diiktiraf.

Pembiayaan maksima sehingga 80% dari nilai kerja. Manakala caj perkhidmatan maksima 5% atas per L.A. Tiada jangkamasa pelunasan yang ditetapkan. Sebagai contoh ada member nie dapat job dari KTM. Tempoh pembayaran boleh pergi hingga 5 bulan. Bermakna caj perkhidmatan jatuh dalam 1% sebulan.

Kepada yang merasakan caj perkhidmatan tinggi tak perlulah komen. Kami sama-sama tolong menolong. For sure, there's nothing free in the world nowsaday.

Jazakallah
 
Sponsored Post

senyum

Banned
Joined
Jan 20, 2010
Messages
2,677
Reaction score
14
Points
25
as salam

saya ada kawan maybe memerlukan khidmat
anda. boleh whatsapp saya 0I2 2268I58

saya try pm x lepas

t'kasih
 

senyum

Banned
Joined
Jan 20, 2010
Messages
2,677
Reaction score
14
Points
25
ce pm sekali lg tgk
delete la lebih sikit inbox tu. penuh sgt kot. dah try still
tak boleh. nombor contact saya dah ada tu whatsapp je. sy akan
bagi nombor tuan pada sahabat saya yg memerlukan tu. ataupun
saya akan bagi nombor dia pada tuan melalui whatsapp.

scpt mungkin ya. terima kasih
 

ea.income

Fun Poster
Joined
Jan 25, 2009
Messages
238
Reaction score
0
Points
10
Pm satop..inbox full..:)
Urgent ni..projek tgh on..perlu tambahan fund
 
Sponsored Post
Top
Log in Register