perniagaan

  1. K

    To Sell Bisnes Makan / Restoran untuk dijual

    Bisnes Makan / Restoran untuk dijual 🍽 Kedai makan ni adalah restoran cafe Melayu halal. Pemilik perniagaan ni berhenti sebab perlu uruskan cawangan lain. Kedai ni sudah buat renovation..ada kipas, lampu dan tiling lantai dinding. :) Jika berminat, boleh sewa kedai ni Ground floor...
  2. O

    To Sell Berminat untuk mulakan bisness Dobi layan diri atau Dobi timbang?

    salam para usahawan dobi. pening mencari mesin dobi yang berbaloi dan mengikut budget anda? kami mempunyai mesin terpakai untuk di let go. jangan risau! kami akan berikan anda warranty setahun ( tertakluk pada terma dan syarat) mesin buatan spain dan usa ini terbukti sangat tahan dengan...
  3. TITANIUM

    Usahawan di Shah Alam

    Salam warga CG
  4. H

    (WTS) Mencari Pembeli Buah Nangka Madu, Tekam Yellow J33

    Kami Terra Fauna Agriculture membekalkan buah nangka madu J33 baik secara pukal atau runcit terus dari ladang. - Lokasi Ladang : Lanchang, Pahang - Kualiti buah : Gred A Kepada pembeli sila berhubung terus seperti di bawah untuk urusan dan maklumat lanjut. - Cikgu Rozali (019-9115771)
  5. xzst

    Self-Retreat Terapi Hati

    As salam. Salam kedamaian hati. Siapa di sini bersedia utk dibantu Settle antara 10 masalah yg berikut, inshaAllah: 1. Kesukaran mencapai Impian/matlamat hidup. 2. Sukar move forward/tak semangat 3. Tidak mengetahui potensi/personaliti/aura diri 4. Masalah dlm...
  6. E

    update: TQ DATO LCW..mai Bina GROUP UGU 6% ANDA..PERCUMA SIMKAD ONEXOX..HANGATTTT

    KEPADA SESIAPA YG BERMINAT, SEKARANG ADA RM45.60 OR BAKI TERKINI NAK DISHARE UNTUK LINE maxis. SOLD HARGA TERDISKAUN TAMBANG NAIK RM38.00. FAST GRAB.OPEN.TUNGGU SESIAPA NAK CONVERT ONEXOX, NAK JUAL AIRTIME NYA UTK SIM ONEXOX PULA, SIM KAD [email protected] UTK MNP ATAU NO BARU HINGGA STOK LICIN...
  7. runaldy

    Buat yg baru start bisnes online: nak jimat kos marketing tak?

    Nak belajar cara buat duit pasif di Internet? Nak tahu teknik mudah buat marketing tanpa kos? Otai bisnes affiliate, bro Rahman Basri ada rahsianya..dan beliau teringin nak share rahsia ni melalui satu kursus online - Mudahnya Berniaga Online. Ada yang minat nak join kursus ni? Reply "nak...
  8. V

    To Sell E-Inspired Perfumes

    E-Inspired Perfumes √ Rm 60shj - free postage √ product keluaran bumiputera √ tahan lama, 8 jam dan jika serasi boleh hingga 2hari dibaju √ travel perfumes mudah dibawa didalm beg √ 35ml tidak terlalu kecil / terlalu besar √ inspirasi jenama antarabangsa yg famous √ setanding product...
  9. R

    To Sell Pembiayaan 80% untuk L.A untuk setiap projek yang diperolehi

    Assalam, Ingin saya war-warkan disini pembiayaan untuk semua jenis job samada pembekalan,pembinaan atau servicing dari pihak kerajaan pusat,negeri, GLC dan badan berkanun yang diiktiraf. Pembiayaan maksima sehingga 80% dari nilai kerja. Manakala caj perkhidmatan maksima 5% atas per L.A. Tiada...
  10. matlok

    To Sell [WTS] Handsock Jejari Maryam / Sarung Tangan (Runcit & Borong)

    Kepada muslimin (Beli untuk isteri atau anak2) atau muslimah, jom dapatkan sarung tangan muslimah handsock maryam / handsock jordan / handsock mariam yang sangat selasa, ketat dan kemas. Mengikut bentuk tangan supaya selesa apabila dipakai bersama baju kurung, jubah mahupun tshirt lengan...
  11. airjam

    [ PERCUMA ] Akses Video Rahsia Kejayaan Perniagaan Internet

    Strategi membina kekayaan dengan perniagaan internet PERCUMA "Rahsia Kejayaan Perniagaan Internet Kini Dibongkarkan" Oleh: Rahman Basri Pakar Pemasaran Emel & Bukhari Ryo Pakar Strategi Pemasaran Internet KLIK DISNI
  12. A

    Buat duit melalui handphone

    Selamat sejahtera , Bolehkah Simcard Celcom/maxis anda memberi komisyen bila setiap kali anda topup ? Rasanya tak kan ? Dengan beli simcard yang berharga RM90, anda akan dapat banyak kelebihan .. Termasuk mendapat insuran kemalangan RM100,000 . Untuk join anda perlu membeli 1 simcard...
  13. S

    To Sell seluar mambang borong, bekal dan wholesale

    Seluar Mambang utk borong Salam semua, kami ada menjual seluar mambang secara wholesale pelbagai corak dan jenis kain yang kami tampilkan dari kualiti terbaik. Lihat info dibawah. Category: Clothes, wholesale, seluar Location: KL, MRR2 area Address: Gombak, ampang Condition: New / baru...
  14. C

    Wanted Bisnes kedai jersi di Shah Alam

    hi warga2 cg, saya mencari sesiapa yang nak letgo bisnes kedai jersi kt selangor,kalau ada leh PM untuk bincang...thanks:)cgrock ini serius bukan main2:)
  15. A

    To Sell Cara Buat Duit Melalui Bisnes Kerajaan

    Bagaimana memecah tembok pasaran kerajaan sekaligus menawan projek-projek dari agensi yang dimasuki ? Pelajarinya disini >>> http://goo.gl/Q8pE10
  16. aqua.self

    To Sell PERFUME GRED DUBAI RM48 jer termasuk postage dalam semenanjung..

    SALAM PEMINAT PERFUME, harga kami hanya RM48 termasuk postage.. pos setiap hari.. jika anda mahu dapatkan dengan harga promosi, boleh dapatkan pada hari sabtu.. HARGA PROMOSI HARI SABTU IALAH RM36 TERMASUK POSTAGE(SEMENANJUNG) SABAH SARAWAK TAMBAH RM10/BOTOL.. PM SY SEKARANG...
  17. visi-sufi

    $$$*** Business Loan / Pinjaman Perniagaan Paling Mudah dan Paling Murah ***$$$

    [ no more in service ] maaf di atas segala kesulitan
  18. S

    Wanted Mencari Business Produk Yg Baru Nak Naik..

    Assalam.. Sya mencari Business yg Baru Nak Naik :) .. For those yang ada Business Baru Let me know 1st :) or sharekan kat sini dengan Sahabat2 yang lain... Almaklumlah kebiasaan business ni terlalu ramai org dah join :( .. tu yg tak syok.. kalau boleh nak join awal2... Contohnya spt barang...
  19. D

    Menjalin kerjasama business didalam sebut harga ataupun tender

    Assalammualaikum Saya pemilik 1)syarikat Sendirian Berhad ditubuhkan dari tahun 2009 2)Berstatus bumiputera 3)kod bidang IT (210101,210103,210104,210108,210109) dan kod lain (010103,221110,222001,222002,222005).Akan ditambah mengikut keperluan. 4)Bank Maybank di Gombak Jika ada yang berminat...
  20. ilhamic

    Tips Lulus Loan Rumah Dengan Mudah + Bonus PERCUMA

    [Haipp... Haipp...plez..] Stop sekejap skrol mouse tu plez... Disini ada dua perkara penting yg ingin saya hebahkan... Sila baca sampai habis satu persatu yer tuan/puan, ada tawaran menarik.. PERTAMA: Ada kawan saya hasilkan satu panduan "Tips Power Lulus Loan Rumah Dengan Mudah" Hari...
Top
Log in Register