projek kerajaan

  1. samad

    Wanted Tender Pembekalan Makanan Bermasak

    Sesiapa yang mempunyai syarikat yang berdaftar dengan kerajaan dan mempunyai kod bidang makanan bermasak, dan nak kan projek, sila PM.
  2. R

    To Sell Pembiayaan 80% untuk L.A untuk setiap projek yang diperolehi

    Assalam, Ingin saya war-warkan disini pembiayaan untuk semua jenis job samada pembekalan,pembinaan atau servicing dari pihak kerajaan pusat,negeri, GLC dan badan berkanun yang diiktiraf. Pembiayaan maksima sehingga 80% dari nilai kerja. Manakala caj perkhidmatan maksima 5% atas per L.A. Tiada...
  3. 3

    Wanted Closed!

    Hello. korang tau x mcm mana nak dpt projek gov. 'projek' mksd sy lebh kpd printing like file folder. letterhead etc. sy nk cari org yg nak order dgn jumlah yg byk terus. area sabah kalau boleh. but if ada luar kawasan pun boleh juga. thanks member cg yg cool semua. #:-S#:-S
  4. E

    Wanted Mencari projek / tender gov (construction)

    Kelas c keatas ... Ada komisen 0149905876
  5. ikhmal_ok

    To Sell Mencari individu yang biasa masuk tender kerajaan untuk jual file tracker program

    As salam, Saya sedang mencari individu2 yang boleh memperkembangkan produk kilang. Kilang kami membuat program RFID digunakan sebagai "file tracker management". Sistem pengesan lokasi dan pengurusan fail2 penting secara elektronik. Sistem ini mampu mencari, menjejak dan mengurus fail secara...
  6. T

    Wanted Beli projek - projek perumahan / projek jalan

    Pihak kami berminat beli dan mengambil alih projek.Projek itu samaada kerajaan atau PFI.Hubungi saya . timoer 0193889143
  7. T

    Wanted Beli projek

    Pihak kami berminat membeli projek yg ada potensi buat keuntungan samaada kerajaan atau PFI.Hubungi saya.timoer 019-3889143
  8. 9_9

    Wanted Mencari Modal RM50k untuk tender projek kerajaan

    Salam aku ada hantar tender gov dlm 100k skrg da mng tgh tunggu LO jer aku xcukup 50k psl untung bole bincang sapa berminat boleh pm
  9. T

    Funding utk GOVT / GLC project

    Pihak kami mempunyai funding untuk projek Govt/GLC.Kontrektor/Pembekal yang mempunyai LA/PO/LO tetapi tidak mempunyai keupayaan kewangan, jangan buang masa.Sila hubungi pihak kami. Pihak kami akan meneliti dokumen yg berkaitan.Perbincangan projek sama ada ambilalih(take...
  10. rahmatcorp

    ready funder GOVT dan GLC sahaja

    untuk makluman semua, berita baik bagi mana-mana company yang dah dapat LA,PO dan LO untuk tender projek kerajaan dan GLC sahaja tetapi kurang modal untuk menguruskan projek.... company kami bersedia untuk fund sepenuhnya 100% nilai projek tender tersebut..... boleh emailkan juga proposal...
  11. rahmatcorp

    Santai Kongsi cerita menggenai projek trading n maintenan servis GOVT,GLC

    mari kita kongsi cerita di thread ini.menggenai trading dan maintenance servis GOVT,GLC.masalah duit ke?,masalah connection ke?.apa yang saya boleh bantu,insallah saya bantu kawan-kawan semua
  12. rahmatcorp

    Ready funder

    Berikutan perkembangan syarikat yang memberangsangkan, bermula tahun 2010 syarikat saya telah meluaskan cabang perniagaan untuk membantu kontraktor-kontraktor yang berpotensi mendapatkan kontrak kerajaan/ swasta tetapi tidak mempunyai modal mencukupi, maka kami bersedia menjadi "Funder" kontrak...
  13. syed5245

    Wanted Contractor for High Speed Railways Project in Saudi

    Assalamualaikum Cgrian Kami memerlukan GLC atau Company Kontraktor tidak kira Local Atau International Company yg berminat utk projek Membina High Speed Railways di Jeddah. Proposal,Plan,Drawing n all Docs dah ready. Ini adalah projek Govt saudi arabia dan JV with GLC company di sana.Peluang...
  14. M

    Wanted Projek kerajaan dikehendaki

    Saya memerlukan orang yang boleh memberikan projek kerajaan untuk lesen kelas A, bidang; membuat jalan dan bangunan ,10 million kebawah sahaja. Tiada upfront atau commitment fee akan saya bayar tapi kita boleh buat lawyers agreement untuk pembayaran komisen setelah projek diselesaikan. HANYA...
  15. A

    Wanted Syarikat Printing/Grafik House dgn lesen MOF

    Salam warga CG.. Kepada sesapa yg ada kampeni printing dgn lesen MOF aku nak offer satu job yg akan berlangsung awal bulan 11 ni... ....di pendekkan cerita... -job ada LO dari jabatan kerajaan kat putrajaya -kod bidang.... 221501 atau seangkatan dengannya...takyah lesen cetak -design semua...
  16. U

    Wanted Mencari Kontraktor Kelas A(G7) - Untuk government project sahaja!!!

    Salam sejahtera buat rakan2 sekalian, kali nie sy menyampaikan hajat rakan.. :D Butiran seperti berikut: Kepada member2 CG yg ada kenalan atau member2 yg nak nego "Projek Kelas A (G7) sahaja" sila maklumkan kepada saya dengan kadar segera.. Syarat: Paymaster haruslah dari GOV "Projek gov...
  17. R

    Fund utk projek2 government atau swasta

    Mana2 company yg perlukan fund utk projek2 yg mereka ada blh pm aku. Minimum kos utk projek tu hendaklah lebih dr rm 100 juta. Aku blh arrange utk bjumpa direct dgn owner yg buat funding ni.
  18. ziedane

    Wanted Tender Projek Kerajaan

    Kepada Sesiapa Yang Boleh Membantu Saya Mendapatkan Tender Tender Kerajaan Kepada Syarikat Baru Saya Comisyen Yang Tinggi Akan Diberikan. Projek Yang Menjadi Menjadi Keutamaan Adalah Seperti Suply Barang Barang Kepada Pihak Kerajaan.tak Kira Apa Apa Barang Pun Tapi Limit Kepada 500 K Modal...
Top
Log in Register