Want To Buy Mencari Kontraktor Kelas A dan B juga Bisnesman yang nak Loan berjuta

Recommended Brokers


Poll : CariGold new board 2019

  • Fonts terlampau besar, boleh kecilkan sedikit

    Votes: 24 22.4%
  • Warna terlampau terang

    Votes: 8 7.5%
  • Sidebar besar agak mengganggu

    Votes: 44 41.1%
  • Sangat berminat dengan theme baru ini

    Votes: 29 27.1%
  • Serius, tak minat langsung

    Votes: 34 31.8%

Latest Threads

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
50,136
Reaction score
1,419
Points
168
Location
www.kedaifirdaus.com
Salam semua,

JIka anda mengenali KOntraktor kelas A dan B untuk dapatkan tender projek kerajaan juga bisnesman yang nak loan berjuta ringgit

Sila whatsapp saya segera 016-4650338

Komisyen RM10,000 tunai untuk anda jika berjaya
 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
50,136
Reaction score
1,419
Points
168
Location
www.kedaifirdaus.com
Nie bukan temberang setiap deal dengan VIP yang dipertangggungjawabkan

dan setiap kali berjaya RM10,000 tunai diberikan pada anda

nak whatsapp saya segera 016-4650338
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
50,136
Reaction score
1,419
Points
168
Location
www.kedaifirdaus.com
siapa yang nak buat duit best sampai rm10,000 komisyen sila whatsapp saya 016-4650338
 

rokiahronggeng

Fun Poster
Joined
Oct 27, 2008
Messages
583
Reaction score
5
Points
0
bro ni jadi introducer kpd kerabat ke?
lepas tu utk dptkan pangkat title dato tansri dan sebabainya.

lepas dpt pangkat senang nak apply loan juta2 pulak utk kembangkan bisnes?
betul ke mcm tu jalan cerita dia?
 

epozer

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 2, 2010
Messages
14,354
Reaction score
365
Points
0
middleman.... middleman everywhere....hahah
 

bebird

Super Active Member
Joined
Dec 18, 2008
Messages
5,345
Reaction score
134
Points
0
daus... hang jgn caya sgt cakap org...

VIP mana la yg temberang kt hang.. adoii..

tambah satu lagi...

nak masuk projek kerajaan kene masuk tender...

mana ada rundingan terus... kecuali...
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
50,136
Reaction score
1,419
Points
168
Location
www.kedaifirdaus.com
daus... hang jgn caya sgt cakap org...

VIP mana la yg temberang kt hang.. adoii..

tambah satu lagi...

nak masuk projek kerajaan kene masuk tender...

mana ada rundingan terus... kecuali...
kalau temberang jangan caya ok no hal

nak RM10,000 tunai saya bantu k:D mai whatsapp 016-4650338
 
Sponsored Post
Top
Log in Register