kelapa sawit

  1. A

    To Sell Palm kernel expeller untuk lembu dan kambing

    Salam semua bagi penternak lembu dan kambing khususyer Perak, Penang , Kedah dan Perlis ...dan seluruh Malaysia..saya kini juga membekalkan PALM KERNEL EXPELLER (PKE) ..untuk anda dengan harga yang cukup berpatutan...hanya 0.55 sen perkg...termasuk kos hantar..ke tempat anda.Sekam Padi biasa...
  2. matkul

    Wanted Pembekal 280-300 ribu anak kelapa sawit di ladang di Muar

    Uncle aku dapat peluang untuk bekalkan anak sawit berusia antara 8 hingga 12 bulan secara berperingkat. Total dianggarkan 280-300 ribu. Sesiapa di CG yang boleh bekalkan anak sawit, sila pm aku. Sila quote harga berdasarkan usia dan siap dengan penghantaran ke setor di ladang sekitar Muar.
  3. A

    Wanted Crude Palm Oil / Minyak Sawit Mentah Seller Wanted

    Hi Tumpang lalu yer.. I nak cari genuine seller untuk cpo local delivery. I ader 4 buyer nak cari cpo untuk daily delivery 250mt. Sign contract 12 bulan. Sapa sapa ader contact email kat i [email protected] thanx [email protected] Ida
  4. U

    Wanted Mencari tender angkut minyak sawit

    Salam, Member aku ni ada lebih 20 biji tanker. Skg nie tgh cari lubang tender mana2 yg dia bleh dapat utk angkut liquid especially minyak sawit. Skg ni dia beroperasi di sekitar terengganu,kelantan dan pahang. Klu ada member2 blah utara atau mana yg bleh dptkan tender adela skit komisen utk...
  5. nazri812

    Ask/Help Benih kelapa sawit

    Salam Satu Malaysia Kwn nk tau berapa harga benih sawit yg dh umur 12 bulan.kwn pnyer kwn mintak tlg tanyekan.dia nk dlm 1000 pokok buat permulaan.kalu ade info bg tau ler kt kwn.k :)cgrock :)cgrock :)cgrock
  6. SharmCos

    Wanted Palm Oil CP8 or CP10

    Salam.. Sini ada supplier minyak sawit tak? Tengah cari CP8 in bulk, 60MT sehari hantar ke Ipoh. CP10 pun boleh la kalo harga cantik tapi prefer CP8 la..murah skit kot.. :D Tolong PM rega best atau emel ke [email protected] dgn detail sekali, contract length etc. Kita bisnes dalam M'sia je...
  7. H

    Wanted Batang kelapa sawit

    Assalam n salam sejahtera Saya memerlukan suppy batang kelapa sawit disekitar kawasan Kemaman. Harga boleh dirunding samada telah siap dipotong mengikut spesifikasi yg diperlukan atau masih tegak diladang. Jika beminat sila email kepada saya di [email protected] dengan butiran lokasi dan...
  8. malaysia4life

    Wanted Pembekal palm kernel expeller dan palm fruit fibre

    salam kawan kawan CG, saya ingin membuka peluang kepada rakan rakan CG yang dapat supply produk di atas atau pun dapatkan deal dengan syarikat yang menghasilkan produk ini. azmi 0135960600 (sms) malaysia4life (ym)
  9. akuworld

    To Sell Kelapa sawit: keladak, pempurung, abu tandan...sapa mau?

    Salam warga CG.. Sapa nak tempurung kelapa sawit(30,000 tan metrik), keladak minyak sawit (80,000tan metrik sebulan) dan abu tandan boleh contact aku. Company yg nak mesti tunjukkan profil, modal pusingan / income company & mempunyai treller sendiri. Masih panas-panas ni.. :) __________________
  10. F

    Wanted PKS (palm kernel shell) min 5000mt

    sila emel ke [email protected] sekiranya anda sedia membekal PKS kpd kami, terma adalah tunai & harga adalah ex-mill, tq
  11. A

    Wanted PKS dan MINYAK SAWIT BUSUK

    Salam pada rakan2 disini. Saya di minta oleh rakan saya utk mencari penjual barang2 seperti berikut : 1. Item : PKS (Palm kernal shell)/(Tempurung sawit). Harga : Bawah RM95/tonne Pengangkutan : Ambil sendiri Kuantiti : Minimum 100Tonne 2. Item : Minyak sawit busuk/reject (dimana...
  12. A

    To Sell Abu tandan kelapa sawit murah!!!!!!!

    salam semua...saya ader suplier abu tandan murah di pasaran...k20..20.3% ke 25%...rege rm300 pertan...siap htr untuk area pahang dan johor...area lain akan ader tambahan kos...kuantiti ader 200 tan ke 400 tan sebulan...minat sila call hp 0124150976...awi penang:D:D
  13. epoi2405

    Wanted Abu tandan kelapa sawit

    memerlukan palm bunch ash (abu tandan kelapa sawit) 1-kuantiti = unlimited 2-transport = pihak kami sediakan 3-spec = pembakaran dalam (indoor burning) 4-payment = cash. 5- bersedia untuk contract. 6-harga = RM280 max 7-lokasi =seluruh malaysia sila pm atau call untuk urusniaga
  14. janz_264

    Wanted Pembekal Palm Kernel Shell Diperlukan

    Salam.. Aku memerlukan pembekal Palm Kernell Shell dalam kuantiti 5k tan mt ke atas sebulan selama 12 bulan utk pasaran eksport....Sila pm segera sesiapa yang berminat.. Spec yang diperlukan : moisture = 18 - 25% (Max) Fiber = 2 - 3% (Max) Foreign Matter = 2% (Max) FOB = Kuantan dan Pasir...
  15. g.sha77

    Wanted Baja abu tandan kelapa sawit

    salam... saya mencari BAJA ABU TANDAN KELAPA SAWIT(M.G.A 30%-38%) Kuantiti: 260,000 Tan Lokasi Penghantaran: Ampang,Selangaor. HARGA MESTILAH DENGAN KOS PENGHANTARAN. Terima kasih..
  16. tms

    To Sell Baja abu tandan & Palm kernel shell

    salam all.. offer.... Harga untuk 1 ton Grade A Rm 370.00 B Rm 270.00 C Rm 210.00 mill Kluang - johor hah nah :eek::eek::)):)) aku jual baja pulak :eek::eek::)):)) Latest info Mill Segamat Johor bunch ash -abu tandan - 2000 ton monthly Gred A - Rm340 Gred B - RM290 Gred C - RM240 PKS...
  17. tms

    Wanted Supplier for RBD Palm Oil & Coconut Oil

    Dear all CG'rians.. dan utamanya kepada mereka yang beroperasi di utara.. yang lain pun boleh jugak.. mencari supplier RBD Palm Oil & Coconut Oil Required services: 1. regular deliveries of 300 kg of RBD palm oil 2.200 kg of coconut oil 3.packaged in 25L plastic jerry cans or 17 kg tins...
  18. headache

    Wanted Tempurung sawit (palm kernel shell)

    Syarikat saya ingin membeli tempurung kelapa sawit utk dieskport. 1. 30,000MT TQ...timakasih utk yg buat offer. Kami cuma beli FOB Butterworth, minima barge 8,000 tan. 2. 3,000MT (bulanan) Dihantar melalui lori ke utara semenanjung. Pembekal dari Kedah, Perak atau Selangor. Negeri lain boleh...
  19. C

    Wanted Palm Shell Fiber

    Anyone can supply this to Korea and Japan, kindly response me fast. TQ
  20. N

    To Sell Pembekal Palm Kernel Shell, Minyak Sawit, Benih Sawit dll

    Pihak kami ada membekalkan: 1. Palm Kernel Shell-RM150p/tan tidak termasuk harga transport. ambil sendri di kuantan. 2. RM210.00 termasuk harga transport hantar ke Selangor. 3. Minyak masak sawit harga RM1.50 p/litre. 4. RBD Oil Leen harga 9sen kurang dari harga market semasa. 5. biji benih...
Top
Log in Register