kelapa sawit

  1. D

    Wanted Pembekal CPO

    ingin mencari pembekal-pembekal CPO yang boleh membekalkan CPO dlm kuantiti yang banyak. spac CPO biasa sahaja. memerlukan 15k MT month. harga rm30 bawah dari harga MPOB price termasuk penghantaran. kurang dari 15k MT month juga boleh dipertimbangkan. lokasi penghantaran kelang. sila hantar...
  2. L

    Wanted Oil supplier CP 10 4000 MT FOB. packing 190KG drum

    salam, i am abdul rahman, from sg petani. looking for CP10 4000mt urgently. fob port kelang base, packing 190kg drum. payment mood local bank to bank confirmed lc. by May Bank.
  3. T

    Wanted Beli produk sawit dan arang batu

    Salam kpd Warga Cari Gold.Ini adalah berita baik kpd pembekal sawit. Pihak kami berminat membeli produk sawit sama ada di Malaysia atau Indonesia : 1. Crude Palm Oil.kuantiti yg banyak 2. Palm Kernel Shell. Kuantiti 20,000 mt tiap bulan. 3. Sludges. 5,000 mt. 4. Arang batu : 100,000 mt...
  4. nazza

    Wanted Cpo dan d2

    sila call saya jika anda ada cpo harga dibawah paras usd1000 mt. Cp8 dan d2 pun boleh deal.
  5. sirapbiru

    Wanted Palm Sludge Oil (PSO)

    Slm Kepada pembekal Palm Sludge Oil (PSO) Kami memerlukan supplier utk 500MT to 2000MT setiap bulan bagi PSO FOB Port Klang. Sila pm quotation. T.kasih
  6. J

    Wanted Crude Palm Oil / Minyak Sawit Mentah

    Salam to all....... I got a genuine buyer yg nak beli crude palm oil @ cpo. Details yg aku diberitahu adalah spt berikut : 500MT/month CIF untuk contract selama 1 tahun (maybe extended) To all beloved cgrians yg ader contact seller cpo plz pm me the price. TQ :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  7. J

    Wanted Palm Kernel Shell / Cengkerang kelapa sawit

    Saya hendak membeli Palm Kernel Shell...payment term cash n carry..sekiranya ada stok..sila hubungi saya untuk tengok stok..saya akan hantar lori saya pergi ambil dan bayar..Berapa tan yang ada saya pun mampu beli..payment jangan risau...by cash..017-4816282...serius seller dialu2kan...
  8. zaimi2

    Wanted Tempurung Kelapa Sawit, Pasir Lombong & Pasir Pantai di KAWASAN KEDAH!

    Salam saya mencari orang yang berada di kedah sahaja. yang boleh supply pasir pantai pasir lombong tempurung kelapa sawit pada harga yang BEST :) jika ada pm saya segera
  9. F

    Wanted Minyak keladak a.k.a SPO

    urgent sangat2....klu siapa2 yg ada minyak keladak...pls inform me secepat yg mungkin... thanks...segala kerjasama amat dihargai.. Faiz_90
  10. muarguy

    Wanted Palm kernal shell ( pks ) wanted

    We search mandate seller / agent for supply :- Item : Palm Oil Kernal Shell ( PKS ) Grade : Fresh Origin : Malaysia Quantity : Min 5,000 mt / montly Type payment : COD / LC Contract term : yearly renewable Max Price : Max RM100.00 mt ( including transport to Bkt.Rambai Ind.Estate, Malacca )...
  11. rahmatcorp

    To Sell Urus niaga minyak sawit PPO dan CPO

    salam 1 malaysia kepada yang berkenaan saya mempunyai lesen PPO dan CPO dari MPOB, serta kapasiti kewangan untuk menjalankan urusniaga bernilai jutaan ringgit.kepada sesiapa yang boleh membuat urusniaga PPO dan CPO bagi pihak kami,sila hubungi saya 013 739 0103(rahmat).ada bahagian untuk anda.
  12. SCEG

    Wanted CPO Urgently Needed

    Salam Saya memerlUKAN CPO pada kadar segera ( local CPO ) Quantity : 10,000 MT X 12 months Delivery : local Sila PM saya with yr best offer P/s - LOI & BCL dah ada.
  13. sirapbiru

    Wanted CPO urgent delivery port klang

    Salam. To whom i concern need urgently local cpo quantity : 10,000mt x 12months delivery : Fob port klang price : Minus 2%/1.5% from mpob price please pm me asap. No long chain brokers.
  14. R

    Wanted Pembekal CPO, CP10, Gula dan Diesel diperlukan

    Salam warga CG.. Kepada sesiapa yang ada contact atau direct pembekal tersebut boleh emailkan pada saya secepat mungkin [email protected] atau sms ke 0123103206. Diperlukan : 1. CPO :Local harga FOB dab CIF Indonesia harga FOB dan CIF (10k m/t per month) Hantar ke...
  15. rahmatcorp

    Agen pekerja asing, kontraktor penyelenggaraan, palm oil trader, transportation service

    - Foreign Worker Supplier - General Trader - Servise & Maintanance Contractor - Palm Oil Trader - Transportation Servise Provider supplierutsourcing License No. KDN :100/637/1-4(7) MOF Registration No. : 357-00037181 MPOB License No. : 530094017000 LPKP License No. : 2B0076298-0/08 Imigresen...
  16. T

    Wanted Cpo & cp10 seller wanted

    Hi there We are urgently looking for cpo and cp10 seller. Email us at [email protected] and we will forward all the needed details Please treat this as urgent basis
  17. T

    Wanted RBD Palm Olein - CP10 - Urgent

    The below is the new request from our buyer , do let us know if there is any seller in Malaysia. ICPO will be placed by today itself as its very urgent. Email us at [email protected] Commodity : RBD Palm Olein Origin : Indonesia Specifications : CP 10 Price : USD 820 - lock the...
  18. T

    Wanted Crude Palm Oil (CPO) Seller Wanted

    Hi there, Any seller dealing with CPO from Indonesia who can do CNF to port klang or pasir gudang ? Kindly contact me at the below email address. [email protected] Selva
  19. T

    Wanted CPO Import License

    Hi to all. Anyone have import license for CPO ? My buyer is looking at to buy CPO from Indonesia but they don't have import license. Already tried for temp license from mpob but they cant. Anyone here to help my buyer and the same time payment will be prepared as well. Mail me at...
  20. umys2u

    Wanted Pembekal tempurung kelapa sawit

    saya mencari pembekal tempurung kelapa sawit. bekalan sebanyak 80 tan sehari dan 2000 tan sebulan. bayaran tunai COD. kepada sesiapa yang mempunyai bekalan sila PM. TQ
Top
Log in Register