To Sell Kursus Buat Duit di Pasaran Hadapan Sawit (FCPO)

CG Sponsors




backlink

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2011
Messages
116
Reaction score
1
Points
10
Hi Kawan,

Nama saya Royce, 8 years experience trader in Malaysia Bursa commodities terutamanya (Pasaran Hadapan Minyak Kelapa Sawit) or atau dikenali sbg Futures Crude Palm Oil (FCPO). Is a HOME BASE BIZ, buat kat rumah shj.!

Pulanggan yang lumayan. 3-4 bulan dpt balik model, dan dapat interest % seterusnya tanpa halangan. Seterusnya saya akan lanjutkan kamu jadi Professional Trader juga.

Dalam kusus, saya akan ajar kamu RASIA and Teknik tentang trading skill, fomula,dan system trading yg effective. Cara saya senang dan amat sesuai untuk orang baru dalam trading.


Di atas ni bukan saya tenaga pengajarnya, saya berminat untuk belajar trading FCPO ni, royce sekarang berada di penang, kelas dia buat di penang, ramai dah student dia yang dah jadi pro, dalam masa 3 bulan memang dah betul2 boleh trading FCPO sendiri, sekarang ni saya suruh dia turun kuantan untuk buat kelas. jika dia conform turun,Tempoh pembelajaran 1 bulan 2 hari, 4 jam setiap hari, 3 bulan dia pastikan kita mahir dalam trading, yuran untuk kelas ni RM3880, start jan 2012 akan jadi harga asal RM5880. yuran bayar selepas dia dah start kelas sebulan.. Dia perlukan sekurang2nya 10 orang baru dia turun untuk mengajar, jika ada sape2 disni berminat untuk join saya untuk kita sama2 belajar, boleh tinggalkan nama dan email dan pm saya no fon, tempat di kuantan, tempatnya royce akan bagitahu kemudian selepas dah ada 10 orang yang betul2 berminat..
 
Sponsored Post

RMteam

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 20, 2006
Messages
19,577
Reaction score
88
Points
125
kaya buat kursus jer ngko hahaha
 

kuan880

Fun Poster
Joined
Nov 17, 2007
Messages
664
Reaction score
0
Points
10
mahal la rm3880. tak guarantee profit fcpo.
 

hairl

Active+ Member
Joined
Aug 22, 2007
Messages
3,053
Reaction score
24
Points
25
RM3880?giler,baik aku install kedai burger.RM150 sehari lagi best.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register