kursus

  1. H

    To Sell KURSUS2 ONLINE

    Stay At Home.. jom sertai kursus online...duduk dirumah tambah ilmu pengetahuan dan pendapatan dengan menyertai kami. KLIK SINI DAFTAR KURSUS ONLINE DAFTAR SINI UNTUK DAFTAR SEBAGAI AGENT RESELLER KURSUS ONLINE.
  2. azaz

    To Sell Kelas PJJ Buat Sabun Homemade

    Salam warga CG MINYAK MASAK RECYCLE BOLEH BUAT SABUN! Selama ni kan minyak masa yang kita guna hari hari tu, kita pakat buang je kan. Aduh! Rupanya minyak terpakai tu boleh buat sabunnn weiii. Rugila, kalau tau dah lama kite leh berjimat kannn. 😅 Sekarang ni, rumah saya serba serbi...
  3. U

    FREE WEBMINAR CLASS - HOW TO DIVERSIFY YOUR INCOME STREAM 10 MAY 2020

    No-Cost LIVE Web Class + FREE Bonus: Give Us 90 Minutes And We’ll Show You How To Diversify Your Income Stream Using Digital Marketing Strategies Upcoming Live Web Class: Date: 10th May (Sun) 2.00pm – 4.00pm Venue: Online Daftar Percuma...
  4. dloanman

    Covid-19 Kursus Bisnes Online - Lapan siri kursus dalam talian oleh IWB sempena PKP

    AGENSISELANGOR by Sheeda FathilApril 13, 2020 3:54 pm SHAH ALAM, 13 APRIL: Institut Wanita Berdaya (IWB) menyasarkan 1,000 e-usahawan pasca Covid-19 dapat dilahirkan menerusi lapan siri kursus perniagaan daripada aplikasi video, Zoom sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), kata...
  5. MatDev

    To Sell Kursus jadi PROFESSIONAL TRAINER ESH RM2.5k - RM5k (* isi form di last page)

    Salam Sejahtera. Jom sertai kursus kejurulatihan “TEKNIK MENGENDALI KURSUS ECONOMIC SAFETY & HEALTH (ESH) ” dan dapatkan: 1. kuliah dan latihan praktikal ESH (8 jam / sehari) - wajib hadir untuk dapatkan status ahli ESH, 2. 4 kali jamuan (ketika kursus), 3. 1 malam penginapan hotel (check-in...
  6. azaz

    To Sell Khidmat Kursus Pra Perkahwinan di Kuala Lumpur

    Salam warga CG Pihak kami ada menyediakan perkhidmatan kursus pra-perkahwinan di Kuala Lumpur untuk bakal-bakal pengantin. Lokasi pusat kursus kahwin kami terletak di Danau Kota. Jadual kursus yang ditawarkan adalah seperti berikut : Danau Kota Dijalankan pada setiap Sabtu & Ahad, setiap...
  7. pecintanya

    Wanted Mencari orang mewakili syarikat pergi kursus!!!

    Salam.. saya mencari sesiapa yang ada kelapangan masa untuk mewakili syarikat saya untuk pergi ke kursus-kursus yang dianjurkan oleh CIDB. Setakat ni kursus banyak dianjurkan di tok bali kelantan,melaka,pahang.. senang cerita 1 malaysia. kursus selama 5 hari dari pagi sampai petang. cuma...
  8. N

    Wanted Tiket IMKK. Siapa ada lebih?

    Salam semua. mengikut tajuk, ada sesiapa beli tak tiket yg harga promosi beli 5 (general sit) rm999 tu? ada lebih tak? nak beli la. saya mencari 2 atau 3 tiket.Harga terkini utk promosi website adalah rm247, kalau ada yg dpt lg murah dan x tahu nak jual kt siapa boleh jual kt saya. kalau...
  9. 8_Rash_8

    Wanted Mencari Kursus Baiki Laptop atau Komputer

    Salam sejahtera, Saya berminat untuk belajar baiki laptop seperti baiki motherboard, LCD, keyboard, fan, soldering dan lain2 komponen. Begitu juga dengan PC spt CPU dan monitor. Jika ada kursus yang berpatutan harap dapat kita kongsi bersama. Kalau ada certificate lebih bagus. Terima kasih
  10. A

    Wanted Mencari Kursus Printing Offset, Desktop Publishing dan Printing T-Shirt

    Saya mencari tempat/pusat yang menyediakan Mencari kursus printing offset, desktop publishing, dan printing t-shirt dengan harga berpatutan. Kalau boleh yang bagi tau pasal manage bisnes dan praktikal buat kerja-kerja printing offset
  11. Z

    To Sell Bilik Training Dan Meeting Untuk Di Sewa..

    Kami ada menyediakan bilik latihan yang di lengkapi dengan berbagai kemudahan untukmesyuarat, MLM,perjumpaan ahli, kursus pengetahuan produk, kursus motivasi dan lain-lain aktiviti.Untuk Bilik Latihan (Training Room), ia dapat memuatkan kumpulan kecil diantara 20 sehingga 30 orang peserta untuk...
  12. C

    Wanted Nak belajar asas solekan di Melaka dgn harga berpatutan

    Salam.. sy bru abis belajar dan tgh tggu dipanggil utk bekerja..mgkin hjg januari ni.. Ada x mana2 mak andam area melaka yg sudi ajar sy basic solekan? harga rm 50-rm100.. sy cuma minat2 gitu nk belajar..kalu ada sedara mara nk kawin, sng la kn..hihi~ buat mak2 andam area melaka yg baik...
  13. B

    To Sell Kursus Buat Duit di Pasaran Hadapan Sawit (FCPO)

    Hi Kawan, Nama saya Royce, 8 years experience trader in Malaysia Bursa commodities terutamanya (Pasaran Hadapan Minyak Kelapa Sawit) or atau dikenali sbg Futures Crude Palm Oil (FCPO). Is a HOME BASE BIZ, buat kat rumah shj.! Pulanggan yang lumayan. 3-4 bulan dpt balik model, dan dapat...
  14. J

    To Sell Kursus Sehari Beli Barang dari China

    Salam.lanun nak memperkenalkan 1 lagi peluang kat korang semua.. Baca dan paham betoi2.. Kami menyediakan KURSUS SEHARI untuk anda yang berminat untuk mengetahui produk-produk yang anda boleh bawak masuk ke MALAYSIA dari CHINA... Kami juga menyediakan perkhidmatan membawa anda semua yang...
  15. easyone

    To Sell Kursus Center Brain Activation (Aktivasi Otak Tengah)

    Memang Fantastic Kemahiran ni... Hanya dengan berkursus 2 hari kita dapat mengenalpasti warna, nilai wang atau apa2 aja dengan mata tertutup !!!! Ini sesuatu yang luar biasa !!! bukan silap mata, bukan black magic, tetapi satu kemahiran yang boleh dikuasai oleh semua orang.... Kanak...
  16. F

    To Sell Seminar skill manipulasi stok emas

    TARIKH : 19 JUN 2011 MASA : 2.00-6.00 petang TEMPAT : LIVEWEBS NETWORK & TECHNOLOGY SDN BHD INTERNET BUSINESS MARKETING # 47-1 Jalan OP 1 /2, 1 Puchong Business Park, 47160 Puchong, Selangor, MALAYSIA. Speaker: En.Karim Bizmambau (http://kedaiemasbizmambau.blogspot.com) Penyertaan adalah...
  17. halimkjg

    To Sell Seminar kenali potensi diri Dr azizan Osman 2011..jom join..

    Terbaik Dari ladang..!! jom sertai seminar Dr Azizan Osman yang terbaik lagi terhebat... klik link dibawah untuk maklumat lanjut dan daftar.. http://www.richworks.com.my/index.php?affcode=8DFDD89E0D10 pembayaran melalui credit card/debit card,saya boleh bantu kawan2 daftar jika tiada credit...
  18. sokia

    To Sell Kursus percuma AutoMLMAnda

    AutoMLMAnda akan mengadakan beberapa kursus PERCUMA untuk meningkatkan pengetahuan anda didalam bidang komputer, internet dan website. Anda dinasihati membawa keperluan asas, seperti buku tulis, dan juga laptop sendiri, wifi akan disediakan. Untuk yang ingin mempelajari kursus perbualan bahasa...
  19. C

    To Sell Tawaran hebat: Kelas 'parenting skills' percuma

    Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pusat tuisyen kami menawarkan kelas 'Parenting Skills' percuma kepada para ibu bapa yang mendaftarkan anak mereka untuk belajar di tempat kami. Daftar segera. Tempat terhad. Hubungi: 0126572583 (Cikgu Afif)
Top
Log in Register