To Sell Kursus Center Brain Activation (Aktivasi Otak Tengah)

CG Sponsors




easyone

Currently marked as Scammer, (until issue resolved
Joined
Apr 5, 2008
Messages
192
Reaction score
1
Points
15
Memang Fantastic Kemahiran ni...

Hanya dengan berkursus 2 hari kita dapat mengenalpasti warna, nilai wang atau apa2 aja dengan mata tertutup !!!!

Ini sesuatu yang luar biasa !!!

bukan silap mata, bukan black magic,
tetapi satu kemahiran yang boleh dikuasai oleh semua orang....


Kanak umur serendah 4tahun ,boleh mewarna dengan mata tertutup,boleh memberi tau warna dan nombor daun terup,

boleh berjalan di celah kon/botol tanpa melanggar botol/kon dengan mata tertutup...
ini lah hasilnya selepas kemahiran ini di ajarkan...

Dan yang paling penting IQ dan daya ingatan menjadi tajam dan mudah mengingati apa yang di lihat...

Keupayaan ini amat berguna untuk sistem pembelajaran anak-anak kita ...


Lihat buktinya di sini.
..http://www.youtube.com/watch?v=pQ_b0KJThhs&feature=share

Saya akan menganjurkan kursus kemahiran ini di Malaysia tidak lama lagi.....
 
Sponsored Post

world

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2006
Messages
5,055
Reaction score
229
Points
73
wow .. hebat .. budak umo 3o tahun boleh masuk tak kursus ni?
 

afifdaud

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 28, 2010
Messages
32,518
Reaction score
236
Points
123
org dewasa boleh masuk x?
 

easyone

Currently marked as Scammer, (until issue resolved
Joined
Apr 5, 2008
Messages
192
Reaction score
1
Points
15
bermula dari umo 4 thun hingga 150 tahun !!!!!
bro2 smua sila add pesbok saya ... Kudin Din
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
berapa lama nak mahir bro teknik ni??boleh lah aku predict eu dan gu pas belajar..
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
ada money back guarantee ke kalau yg join tu x brjaya buat apa yg dickpkan ni, tq
 

easyone

Currently marked as Scammer, (until issue resolved
Joined
Apr 5, 2008
Messages
192
Reaction score
1
Points
15
kursus cuma 2hari 1 malam.....money back guarantee...two tumbs up !!!!
 

perantauan

Super Active Member
Joined
Aug 31, 2010
Messages
8,386
Reaction score
253
Points
81
mcam mane dapat lihat tanpa melihat???
 
Sponsored Post
Top
Log in Register