courses

  1. dloanman

    Free Online Business Course - Learn How John made $1.5M in 5 Months

    Dear future online biz owner, We are holding a live training workshop where our special guest will be showcasing how he generated $1,500,000+ in revenue in only 5 months WITHOUT his own product. ==> Click here to register for the workshop ==> http://bit.do/freeimtraining4u This workshop is...
  2. Warfare

    Wealthy Affiliate - The Must Have Training & Tools for Affiliate Marketing

    Wealthy Affiliate is an online community with tutorials, courses and tools for affiliate marketing. It was launched in 2005 by Kyle and Carson, since then it gathered over 1 million members. Take Any Passion. Turn it Into a Livelihood. Tap into the fastest growing business platform in the...
  3. pecintanya

    Wanted Mencari orang mewakili syarikat pergi kursus!!!

    Salam.. saya mencari sesiapa yang ada kelapangan masa untuk mewakili syarikat saya untuk pergi ke kursus-kursus yang dianjurkan oleh CIDB. Setakat ni kursus banyak dianjurkan di tok bali kelantan,melaka,pahang.. senang cerita 1 malaysia. kursus selama 5 hari dari pagi sampai petang. cuma...
  4. N

    Wanted Tiket IMKK. Siapa ada lebih?

    Salam semua. mengikut tajuk, ada sesiapa beli tak tiket yg harga promosi beli 5 (general sit) rm999 tu? ada lebih tak? nak beli la. saya mencari 2 atau 3 tiket.Harga terkini utk promosi website adalah rm247, kalau ada yg dpt lg murah dan x tahu nak jual kt siapa boleh jual kt saya. kalau...
  5. A

    Wanted Mencari Kursus Printing Offset, Desktop Publishing dan Printing T-Shirt

    Saya mencari tempat/pusat yang menyediakan Mencari kursus printing offset, desktop publishing, dan printing t-shirt dengan harga berpatutan. Kalau boleh yang bagi tau pasal manage bisnes dan praktikal buat kerja-kerja printing offset
  6. Z

    To Sell Bilik Training Dan Meeting Untuk Di Sewa..

    Kami ada menyediakan bilik latihan yang di lengkapi dengan berbagai kemudahan untukmesyuarat, MLM,perjumpaan ahli, kursus pengetahuan produk, kursus motivasi dan lain-lain aktiviti.Untuk Bilik Latihan (Training Room), ia dapat memuatkan kumpulan kecil diantara 20 sehingga 30 orang peserta untuk...
  7. B

    To Sell Kursus Buat Duit di Pasaran Hadapan Sawit (FCPO)

    Hi Kawan, Nama saya Royce, 8 years experience trader in Malaysia Bursa commodities terutamanya (Pasaran Hadapan Minyak Kelapa Sawit) or atau dikenali sbg Futures Crude Palm Oil (FCPO). Is a HOME BASE BIZ, buat kat rumah shj.! Pulanggan yang lumayan. 3-4 bulan dpt balik model, dan dapat...
  8. J

    To Sell Kursus Sehari Beli Barang dari China

    Salam.lanun nak memperkenalkan 1 lagi peluang kat korang semua.. Baca dan paham betoi2.. Kami menyediakan KURSUS SEHARI untuk anda yang berminat untuk mengetahui produk-produk yang anda boleh bawak masuk ke MALAYSIA dari CHINA... Kami juga menyediakan perkhidmatan membawa anda semua yang...
  9. easyone

    To Sell Kursus Center Brain Activation (Aktivasi Otak Tengah)

    Memang Fantastic Kemahiran ni... Hanya dengan berkursus 2 hari kita dapat mengenalpasti warna, nilai wang atau apa2 aja dengan mata tertutup !!!! Ini sesuatu yang luar biasa !!! bukan silap mata, bukan black magic, tetapi satu kemahiran yang boleh dikuasai oleh semua orang.... Kanak...
  10. F

    To Sell Seminar skill manipulasi stok emas

    TARIKH : 19 JUN 2011 MASA : 2.00-6.00 petang TEMPAT : LIVEWEBS NETWORK & TECHNOLOGY SDN BHD INTERNET BUSINESS MARKETING # 47-1 Jalan OP 1 /2, 1 Puchong Business Park, 47160 Puchong, Selangor, MALAYSIA. Speaker: En.Karim Bizmambau (http://kedaiemasbizmambau.blogspot.com) Penyertaan adalah...
  11. halimkjg

    To Sell Seminar kenali potensi diri Dr azizan Osman 2011..jom join..

    Terbaik Dari ladang..!! jom sertai seminar Dr Azizan Osman yang terbaik lagi terhebat... klik link dibawah untuk maklumat lanjut dan daftar.. http://www.richworks.com.my/index.php?affcode=8DFDD89E0D10 pembayaran melalui credit card/debit card,saya boleh bantu kawan2 daftar jika tiada credit...
  12. sokia

    To Sell Kursus percuma AutoMLMAnda

    AutoMLMAnda akan mengadakan beberapa kursus PERCUMA untuk meningkatkan pengetahuan anda didalam bidang komputer, internet dan website. Anda dinasihati membawa keperluan asas, seperti buku tulis, dan juga laptop sendiri, wifi akan disediakan. Untuk yang ingin mempelajari kursus perbualan bahasa...
  13. C

    To Sell Tawaran hebat: Kelas 'parenting skills' percuma

    Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pusat tuisyen kami menawarkan kelas 'Parenting Skills' percuma kepada para ibu bapa yang mendaftarkan anak mereka untuk belajar di tempat kami. Daftar segera. Tempat terhad. Hubungi: 0126572583 (Cikgu Afif)
  14. Z

    To Sell Kursus menebar roti canai bersama penebar berpengalaman

    TIANG SERI EMAS ( MA 0146617 - K) KURSUS PERNIAGAAN ROTI CANAI Tiang Seri Emas menjalankan kursus perniagaan roti canai bersama tenaga pengajar yang berpengalaman luas dalam bidang ini selama 20 tahun. Jumlah peserta kursus sesesi seramai 6 hingga 12 orang (lelaki & perempuan) dan terbuka...
  15. Y

    To Sell Public Relations Workshops by Award Winning Journalists

    Getting coverage or publicity is never an easy task. What are the secrets of getting good coverage for your organization? How do you deal with the media? What does the media look for? How do you attract the media to attend your event? How to write press releases that guarantee coverage? Join our...
  16. akunobita

    Wanted Kursus Masakan

    1.Saya ingin mencari kursus masakan yang boleh diambil dalam masa terdekat. 2.Diharap warga CG dapat membantu saya mencadangkan agensi/individu yang bersesuaian. 3.Kursus yang ingin di ambil adalah dalam bidang roti canai/char kuew teow. 4.Bajet yg disediakan adalah dalam RM300 dan ke bawah...
  17. I

    To Sell Kursus Ternak Arnab Kos RENDAH

    Kami dari arnabkiut sedang menjalankan sesi-sesi branstorming dan perkongsian maklumat mengenai penternakan arnab skala kecil, sederhana dan besar. Kursus yang kami jalankan tertumpu kepada permasalahan pembuatan makanan ternak(arnab) secara sendiri dan tidak perlu bergantung kepada bekalan dari...
  18. Abg_Aridz

    Wanted Mencari Bilik Kursus Berinternet di seluruh negara

    Salam, Saya kini mencari bilik kursus berinternet di seluruh negara. Jika anda boleh menawarkan perhidmatan atau tahu ada pihak yang menawarkan perkhidmatan, boleh maklumkan di sini.Saya berminat untuk mengadakan kursus di tempat- tempat ini. Jika ianya bersama dengan perkhidmatan sarapan/...
  19. cikdeanna

    To Sell Kelas make up

    Kelas makeup Konsep Belajar dan Buat Sendiri Semakin ramai wanita khasnya remaja berminat dlm bidang solekan berminat utk mempelajari teknik2 solekan. Kuasa solekan tiada batasan. Lokasi : Cheras (sri melaka) Hari : Sabtu dan Ahad (Call/sms utk daftar) Waktu : akan diberitahu semasa...
Top
Log in Register