Wanted Pembekal Baja 50 ribu ekar tanaman sawit

CG Sponsors




SupportSlave

Active+ Member
Joined
Aug 20, 2011
Messages
2,962
Reaction score
11
Points
25
Saya baru sahaja menerima tawaran dari contact saya (manager estate). Bekalan akan masuk melalui syarikat saya sendiri. MOF registered.

Kami perlukan pembekal baja seperti berikut :

- Baja hijau untuk tanaman sawit bagi keluasan 50,000 ekar.

- Stok baja diperlukan selama 5 tahun kontrak. (Akan dibincangkan)

- Bekalan diperlukan setiap 2 bulan dalam tempoh 5 tahun tu. (secara berterusan tanpa sebarang kelewatan).

Harga tawaran yang paling rendah akan saya pertimbangkan.

Boleh pm dulu sebut harga serta maklumat syarikat pembekal kepada saya.
 
Sponsored Post

alnisa

Fun Poster
Joined
Aug 5, 2006
Messages
400
Reaction score
7
Points
15
Saya baru sahaja menerima tawaran dari contact saya (manager estate). Bekalan akan masuk melalui syarikat saya sendiri. MOF registered.

Kami perlukan pembekal baja seperti berikut :

- Baja hijau untuk tanaman sawit bagi keluasan 50,000 ekar.

- Stok baja diperlukan selama 5 tahun kontrak. (Akan dibincangkan)

- Bekalan diperlukan setiap 2 bulan dalam tempoh 5 tahun tu. (secara berterusan tanpa sebarang kelewatan).

Harga tawaran yang paling rendah akan saya pertimbangkan.

Boleh pm dulu sebut harga serta maklumat syarikat pembekal kepada saya.
apa spec yg anda perlukan (%)kalau betul boleh datang bincang di office kami d damansara.
 

SupportSlave

Active+ Member
Joined
Aug 20, 2011
Messages
2,962
Reaction score
11
Points
25
apa spec yg anda perlukan (%)kalau betul boleh datang bincang di office kami d damansara.
Maaf saya bukan major dalam fertilizer punya specifications. nnt saya tanya kawan tu spec apa dia perlukan. saya tak tanya dia lebih dia just require apa yang saya offer seperti di atas.

U ada berapa jenis spec utk sawit? boleh bagi quote spec harga paling tinggi dan harga paling rendah? and your best recommendation utk sawit punya baja. Thanks.
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,255
Reaction score
516
Points
176
kalau tt berminat dengan baja berteknologi EM beritahu saya ya
 

nisuh

Active+ Member
Joined
Jun 22, 2008
Messages
3,002
Reaction score
62
Points
30
bila nak ni TT..?

kalu nak kan yg murah tp x berkualiti x guna gak TT. better amik yg moderate dgn harga yg berpatutan.

blh PM phone TT..?
 

SupportSlave

Active+ Member
Joined
Aug 20, 2011
Messages
2,962
Reaction score
11
Points
25
korang punya granule ke liquid?

aku pm phone number call aku terus k.

*ada correction - 10,000 ekar.. bukan 50,000 ..

tempoh bekalan masih 5 tahun ..
 
Last edited:

siti norhafiza

Freshie
Joined
Nov 22, 2011
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
pembekalan baja prganik sawit

Pembekal Baja 50 ribu ekar tanaman sawit
Saya baru sahaja menerima tawaran dari contact saya (manager estate). Bekalan akan masuk melalui syarikat saya sendiri. MOF registered.

Kami perlukan pembekal baja seperti berikut :

- Baja hijau untuk tanaman sawit bagi keluasan 50,000 ekar.

- Stok baja diperlukan selama 5 tahun kontrak. (Akan dibincangkan)

- Bekalan diperlukan setiap 2 bulan dalam tempoh 5 tahun tu. (secara berterusan tanpa sebarang kelewatan).

Harga tawaran yang paling rendah akan saya pertimbangkan.

Boleh pm dulu sebut harga serta maklumat syarikat pembekal kepada saya.



............................................


Salam, susulan daripada tawaran diatas, saya adalah pengeluar baja organik berkualiti tinggi untuk tanaman kelapa sawit yang telah terbukti keberkesanannya oleh pihak felda serta digunakan di ladang-ladang felda sebagai baja alternatif selain baja kimia di pasaran. baja organik ini adalah sepenuhnya menggunakan teknologi hijau.. untuk penggunaan sebanyak 50,000 ekar..kami mampu untuk memberi komitmen terbaik serta tawaran harga yang menarik selain murah dan menjimatkan. sekiranya berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut, hubungi saya melalui email: [email protected]
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register