CG Sponsors




umys2u

Active Member
Joined
Nov 22, 2008
Messages
1,164
Reaction score
12
Points
25
saya mencari pembekal tempurung kelapa sawit. bekalan sebanyak 80 tan sehari dan 2000 tan sebulan. bayaran tunai COD. kepada sesiapa yang mempunyai bekalan sila PM. TQ
 
Sponsored Post

agrofutures

Active Member
Joined
Apr 26, 2009
Messages
1,033
Reaction score
0
Points
25
berapa budget utk exmill and transport bro? nak hantar ke mana?
 

inspiron

Active Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
1,083
Reaction score
7
Points
25
fuuh, satu msia cari bende ni ... stok tak cukup tuk tampung demand 1 msia ... org dah start import dr indon ... :">
 

dynascope

Fun Poster
Joined
Sep 14, 2009
Messages
159
Reaction score
0
Points
10
aku ada contact boleh bekal ex-mill, 10,000MT sebulan, RM165/MT, kilang di kws Johor. berminat call James 019-350 2989. SMS TAK LAYAN.
 

inspiron

Active Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
1,083
Reaction score
7
Points
25
aku ada contact boleh bekal ex-mill, 10,000MT sebulan, RM165/MT, kilang di kws Johor. berminat call James 019-350 2989. SMS TAK LAYAN.
requirement mcm sama ngan sumber aku, cuma contact person je lain ... huhu :D
 

agrofutures

Active Member
Joined
Apr 26, 2009
Messages
1,033
Reaction score
0
Points
25
aku ada contact boleh bekal ex-mill, 10,000MT sebulan, RM165/MT, kilang di kws Johor. berminat call James 019-350 2989. SMS TAK LAYAN.
10k MT??huhu..ni yg fresh atau korek underground?
aku org johor..aku dah lawat semua kilang2..xder pun yg boleh supply 5k MT utk fresh..kalo korek underground banyak ah..
 

umys2u

Active Member
Joined
Nov 22, 2008
Messages
1,164
Reaction score
12
Points
25
harga beli dan hantar ke bukit kayu hitam rm150/tan
 

advanzato

Active+ Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
3,293
Reaction score
13
Points
25
10k MT??huhu..ni yg fresh atau korek underground?
aku org johor..aku dah lawat semua kilang2..xder pun yg boleh supply 5k MT utk fresh..kalo korek underground banyak ah..
Tu ler pasal.... Kawasan Mersing skang nih pun dah tengah arrange untuk penebangan pokok pada bulan November nih...:-?
 

advanzato

Active+ Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
3,293
Reaction score
13
Points
25
harga beli dan hantar ke bukit kayu hitam rm150/tan
Aku tengah buat arrangement untuk dapatkan stok yg fresh dari Indonesia sebanyak 20K metrik tan sebulan. Kalau ko nak tumpang aku bole add on capacity. Cuma ko kena arrange collect kat Port Kelang.... Ada berani?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register