BTC USD 68,492.4 Gold USD 2,343.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM
Sponsored Post

aku ada contact boleh bekal ex-mill, 10,000MT sebulan, RM165/MT, kilang di kws Johor. berminat call James 019-350 2989. SMS TAK LAYAN.

10k MT??huhu..ni yg fresh atau korek underground?
aku org johor..aku dah lawat semua kilang2..xder pun yg boleh supply 5k MT utk fresh..kalo korek underground banyak ah..
 
10k MT??huhu..ni yg fresh atau korek underground?
aku org johor..aku dah lawat semua kilang2..xder pun yg boleh supply 5k MT utk fresh..kalo korek underground banyak ah..

Tu ler pasal.... Kawasan Mersing skang nih pun dah tengah arrange untuk penebangan pokok pada bulan November nih...:-?
 
harga beli dan hantar ke bukit kayu hitam rm150/tan

Aku tengah buat arrangement untuk dapatkan stok yg fresh dari Indonesia sebanyak 20K metrik tan sebulan. Kalau ko nak tumpang aku bole add on capacity. Cuma ko kena arrange collect kat Port Kelang.... Ada berani?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register