Wanted Abu tandan kelapa sawit

CG Sponsors




epoi2405

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2008
Messages
728
Reaction score
4
Points
15
memerlukan palm bunch ash (abu tandan kelapa sawit)

1-kuantiti = unlimited
2-transport = pihak kami sediakan
3-spec = pembakaran dalam (indoor burning)
4-payment = cash.
5- bersedia untuk contract.
6-harga = RM280 max
7-lokasi =seluruh malaysia

sila pm atau call untuk urusniaga
 
Sponsored Post

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,532
Reaction score
560
Points
166

fx_cool

Fun Poster
Joined
Apr 3, 2008
Messages
197
Reaction score
0
Points
10
http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=83306

bro nie jual..pi ler check ngan dia..mana tau ngam..


salam bro...
sorry lambat jawab sebab jarang masuk...

pasal bunch ash, saya ada 3 kategory yang saya supply...

1. Baja abu tandan Bio-organic siap proses dikilang dgn perakuan sirim dan berserta dgn Lab report.

2. Baja abu tandan yang didapati dari insinerator pembakaran dalam kilang.

3. Baja abu tandan yang dibakar secara terbuka di luar insinerator ataupun senang cerita dibakar di kawasan lapang yang terdedah dgn hujan panas dan unsur2 cuaca dan alam sekitar.

Baja jenis ini( jenis ke 3) yang paling banyak dan senang didapati dan biasanya baja jenis inilah yang di ekploitasi olih penjual kepada pembeli lebih2 lagi bila penjual sendiri kurang memahami apakah sebenarnya spec yg dikehendaki olih pembeli;
pembeli biasa nya hanya tertumpu pada harga, iaitu mencari yang murah sedangkan quality yg baik dan tinggi menjadi matlamat sebenarnya., maka timbul lah pelbagai masalah di akhirnya...

Bagi permintaan tuan tanah, untuk harga max rm280 dgn kualiti setaraf pembakaran dalaman, saya rasa agak mustahil untuk TT mendapatkan nya, sedangkan untuk kualiti setaraf pembakaran terbuka, harga yang TT tanah tawarkan pun blum tentu ada pembekal yang sanggup bekalkan.Lainlah klau tuan tanah tak ambil kesah tentang apa isi kandungan serta kualiti barangan tersebut..

apapun gud luck...

andai serius...pm saya atau emailkan permintaan anda dgn
Company LOI ke
[email protected]

p/s MoP, kalau berhajat pun saya ada bekalkan...
tapi jgn lupa dgn Company LOI tu...
 

aurafx

Active+ Member
Joined
Mar 20, 2009
Messages
2,672
Reaction score
55
Points
30
sy pun boleh tolong dapatkan.... jangan2 TT ambik dari alibaba
 

epoi2405

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2008
Messages
728
Reaction score
4
Points
15
saya memang ada dapat supply dari dua tiga tempat dgn harga murah dari rm280,ambil guna tiket peneroka,tapi tak banyak la satu tempat ader la dalam 20-30tan,tapi saya nak banyak,mana2 tempat di malaysia pun boleh.
 

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
saya memang ada dapat supply dari dua tiga tempat dgn harga murah dari rm280,ambil guna tiket peneroka,tapi tak banyak la satu tempat ader la dalam 20-30tan,tapi saya nak banyak,mana2 tempat di malaysia pun boleh.
salam bro...masih nak bekalan abu tandan ker??/saya ader suplier 300 tan sebulan...minat terus call saya 0124150976...awi penang..:D
 

SnaMarketing

Active Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
1,690
Reaction score
0
Points
20
Baja tandan ni digunakan untuk tanaman apa yang sesuai?

:D:D:D:D
 

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
Baja tandan ni digunakan untuk tanaman apa yang sesuai?

:D:D:D:D
erm...baja abu tandan ni untuk suburkan anak benih sawit dan sesuai untuk lain2 tanaman fertigasi cth cili...labu tembikai dan lain2 sayuran...murah dan senang digunakan...100% organik...:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register