info wanita

  1. kedai-lelaki

    BAHAYA! Ubat Kencing Manis Meragut Nyawa

    Ubat Kencing Manis Meragut Nyawa! Ubat Kencing Manis Meragut Nyawa! Label: Kencing Manis, Ubat Kencing Manis, diabetes, kencing manis, sakit jantung, tekanan darah tinggi, ubat kencing manis Dalam beberapa tahun belakangan ini, beratus-ratus orang meninggal di Perancis akibat daripada...
  2. kedai-lelaki

    Info Penyakit Kencing Manis

    Tanda-Tanda Penyakit Kencing Manis Yang Perlu Anda Tahu Kencing manis merupakan salah satu daripada 10 penyakit pembunuh utama di Malaysia di samping strok / angin ahmar, tibi dan barah paru-paru. Statistik terbaru menunjukkan 17 peratus daripada penduduk di Malaysia menghidap Diabetes...
  3. kedai-lelaki

    Zakar Suami Cepat Lembik

    Zakar Suami Ku Cepat Pancit! Suami Ku Cepat Pancut [email protected]#[email protected]%[email protected]# Menikmati hubungan seks dalam perkahwinan adalah salah satu tuntutan yang tidak perlu diajar. ia terjadi sendiri apabila dua-dua pihak berkehendakannya.namun, berapa ramai yang benar-benar puas dengan hubungan ranjang yang berlaku...
  4. kedai-lelaki

    Info Punca Wanita Haid 2 kali Sebulan

    Punca Wanita Haid 2 kali Sebulan Wanita yang mengalami haid lebih daripada sekali pada setiap 24 hari boleh dianggap sebagai kitaran haid yang abnormal. Apa yang dibimbangi kekerapan pendarahan haid boleh menyebabkan seseorang wanita mengalami anemia atau mungkin juga ianya disebabkan...
  5. kedai-lelaki

    Gambar Talam 2 Muka Yang Sebenar

    Hati Bagai Cair Selepas Tengok Gambar Ini Gambar Talam 2 Muka Yang Sebenar | Siapa yang menolak keindahan dan kecantikan betul tak ? Ghairah betul nak tengok gambar ini kan ? Sabar ! Sabar ! Sabar ! Gambar Talam 2 Muka Yang Sebenar Selepas melihat gambar ini, anda disarankan untuk...
  6. kedai-lelaki

    10 Silap Besar Yang Dilakukan Oleh Isteri Terhadap Suami

    10 Silap Besar Yang Dilakukan Oleh Isteri Terhadap Suami Rumahtangga adalah satu bentuk hubungan mesra diantara seorang lelaki dan wanita sebagai suami dan isteri dalam perjalanan menuju kebahagiaan dalam kehidupan dan untuk mendapatkan redha Allah. Tetapi ramai yang tidak menyedari akan...
  7. kedai-lelaki

    Info Kentut dan Kesihatan

    Inilah Manfaat Kentut Dalam Kesihatan Kentut atau buang angin bagi kebanyakan orang, boleh jadi menjadi sesuatu yang pantang jika dilakukan di tempat umum. Kenapa, kerana menimbulkan bau busuk apalagi kalau kentutnya tidak berbunyi. Kentut merupakan aktiviti alami dari tubuh kita. Seringkali...
  8. kedai-lelaki

    Teknik Bagaimana Merangsang Suami Dingin Seks

    Adakah isteri anda puas bersama anda? Tidak semua suami mudah untuk diajak berasmara terutamanya yang sudah lama berkahwin dan juga yang lebih tumpukan masa terhadap kerja demi keluarga tersayang. Segala fantasi seksual yang berada di dalam kotak fikiran mereka telah menjadi pudar. Suami yang...
  9. kedai-lelaki

    Hubungan Antara Sakit GOUT & Sakit GASTRIK

    Pada zaman moden kini, cara permakanan kita sudah banyak berubah jika berbanding dengan 30 tahun yang lalu, begitu juga dengan sumber makanan kita. Pada zaman dahulu, hampir semua makanan yang kita makan adalah jenis organik dan semulajadi. Lebih daripada 80% makanan kita pada ketika itu adalah...
  10. kedai-lelaki

    Masalah angin pada diri kita

    Angin penyebab kebanyakan kesihatan seseorang terjejas tanpa mengira usia. Ada setengah mengatakan istilah angin ini disebabkan angin daripada usus, sendawa, kembung perut, mudah senak atau memulas perut, sakit kepala dan sengal otot dan badan. Jika masalah angin tidak dapat dikawal, atau...
  11. kedai-lelaki

    4 panduan mudah untuk rambut sihat

    Nak Rambut Sihat? Mudah Jer.. 1) Sebelum tidur pastikan sisir rambut. Jika tidak menggunakan sikat sekali pun, lurutlah rambut menggunakan jari. Andainya anda mencuci rambut pada malam itu, olesan serum membantu untuk melembutkan tekstur rambut. Jangan tidur dengan rambut terikat. Apabila...
  12. kedai-lelaki

    Teknik Pecah Dara Malam Pertama

    Kaedah Pecah Dara Malam Pertama Label: malam, pertama, seks, seksual, faraj, zakar, suami, isteri, klimak, batang, kepala, kelentit, buah dada, air mani, kepuasan, puas Kaedah Pecah Dara Malam PertamaMalam pertama untuk suami pecah dara isteri sememanglah waktu yang mendebarkan buat suami...
  13. kedai-lelaki

    Wanita Exhibitionist Bogel Di Depan Orang Ramai Tengah Jalan

    GAMBAR WANITA BOGEL DI KHALAYAK RAMAI EXHIBITIONIST adalah perilaku sexual menyimpang yang di alami oleh seseorang lelaki atau perempuan. Orang, dengan kelainan ini biasanya suka mempamerkan organ sexualnya di hadapan orang ramai. Kelainan ini akan bertambah parah dengan suasana lingkungan...
  14. kedai-lelaki

    Cara Mandi Wajib Selepas Berjimak

    Cara Mandi Wajib | Selepas Bersetubuh SEKADAR HIASAN Mandi wajib atau dinamakan mandi hadas disebabkan keluarnya mani, keluar darah haid, nifas dan berjunub (bersetubuh) antara suami dan isteri. Menurut pandangan As-Sayyid Sabiq dalam kitabnya Fiqh Sunnah jilid 1 mengatakan bahawa : Mandi...
  15. kedai-lelaki

    Wangian Perangsang Wanita

    Wangian Perangsang Wanita Ingin Mencari Cinta?? Ingin Memikat Hati Tersayang?? Inginkan Perhatian Wanita?? Gunakan Wangian Perangsang Wanita!!Kuasa Pheromone Yang Hebat!! Memikat, Menggoda, dan Merangsang Wanita!! Gunakan Wangian Perangsang Hari Ini!!!! Jadilah Lelaki Yang Sentiasa Hebat...
  16. kedai-lelaki

    Ramuan Terbaik Untuk Ketat dan Rapatkan Faraj | Vagina Wanita

    Tongkat Ajimat Madura ASLI INDONESIA Rahsia purba Wanita Madura yang membuatkan lelaki tergila-gilakan mereka. Lebih ketat, rapat & wangi semasa hubungan intim. TONGKAT AJIMAT MADURA IBU MAEMUNAH Kenapa lelaki kebanyakannya berfikiran begitu... jawapannya terlalu mudah.. ini semua adalah...
  17. kedai-lelaki

    Tips kekal cantik luaran dan dalaman buat wanita

    [ Tips Cantik ] Tips kekal cantik luaran dan dalaman buat wanita Kecantikan tidak semestinya luaran, kecantikan dalaman juga sangatlah penting buat kaum wanita. Wanita dikenali sebagai seorang insan yang berjiwa lembut, sopan-santun dan mulia dimata semua. Jadi adalah sangat penting untuk...
  18. kedai-lelaki

    ATASI PAYUDARA KENDUR & LEMBIK DENGAN KOLAGEN

    Punca dan cara mengatasi PAYUDARA KENDUR DAN LEMBIK Rasanya ini salah satu dilema wanita yang jarang2 dikongsi..pertama sekali maaf Adaa menulis tentang isu sensitif ni, tapi Adaa tahu ramai dikalangan wanita mempunyai masalah ni dan segan nak bertanya kan? Jadi harapnya perkongsian ni membantu...
  19. kedai-lelaki

    Ilmu kentut sedunia

    INFO TENTANG KENTUT MANUSIA Kentut merupakan fenomena semulajadi yang berlaku pada manusia. Berbohonglah sesiapa yang mengaku tidak pernah kentut. Manusia kentut untuk mengeluarkan gas yang akan memudaratkan sistem badan. Secara purata, lelaki mengeluarkan kentut sebanyak 1.5-2.5 liter sehari...
  20. kedai-lelaki

    Tips Dan Cara Menikmati Buah Dada Wanita @ Isteri

    Payudara Cantik Dan Seksi | Tips Dan Cara Menikmati Buah Dada Wanita @ Isteri Tags: Buah Dada Idaman Lelaki, Cara Belai Buah Dada, Cara Besarkan Payudara, Cara Nikmati Buah Dada, Jilat Buah Dada, Payudara Idaman Lelaki, Payudara Seksi, Tetek Seksi, Tetek Tegang Daripada kajian sains...
Top
Log in Register