BTC USD 20,832.4 Gold USD 1,828.39
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Teknik Bagaimana Merangsang Suami Dingin Seks

Adakah isteri anda puas bersama anda?

Tidak semua suami mudah untuk diajak berasmara terutamanya yang sudah lama berkahwin dan juga yang lebih tumpukan masa terhadap kerja demi keluarga tersayang. Segala fantasi seksual yang berada di dalam kotak fikiran mereka telah menjadi pudar. Suami yang dingin seks perlu di naikkan ghairah seksualnya secara betul. Bukan semudah membuka baju dan berbogel di depan suami akan menaikkan syahwatnya. Lainlah jika wanita yang di hadapannya itu seorang gadis atau wanita yang baru dikenalinya.

suami-dingin-seks.jpeg

Sebagai isteri, tahukah anda apa yang diharapkan oleh suami dalam menjalin hubungan yang penuh kemesraan lagi hangat? Bagaimana pula sentuhan yang digemari si suami. Sebenarnya di sebalik sifat kelelakiannya, lelaki amat menyenangi sentuhan dan belaian wanita. Bagaimana dapat anda, seorang isteri penyayang, memancing ghairah suami tersayang? Anda perlulah berusaha untuk merangsang suami anda yang dingin seks itu. Jangan dibiarkan ianya terlalu lama sehingga langsung suami hilang nafsu terhadap anda. Terdapat pelbagai cara, tips, panduan serta petua bagaimana merangsang suami dingin seks ini. Apa yang perlu anda lakukan adalah fahamkan dan amalkan mana-mana langkah yang dianggap sesuai dan tidak keterlaluan untuk anda sehinggakan melangkaui batas-batas agama dalam menjalani kehidupan intim suami isteri.

Pastikan membaca panduan-panduan di bawah.
Panduan dan Petua Merangsang Suami Dingin SeksElakkan Dahulu

Janganlah anda fikir dengan tanpa seuratpun benang di tubuh anda, anda dapat dengan terus menaikkan ghairah suami anda. Anda seharusnya memakai pakaian malam/tidur yang tipis dan menampakkan bentuk dan lekukan-lekukan tubuh anda keadaan yang mana anda masih berpakaian tetapi kelihatan seperti bertelanjang beginilah yang dapat menaikkan nafsu suami untuk hebat menggauli anda.


Urai Rambutmu

Terutama bila anda berada di atas tubuhnya. Rambut anda yang lembut terurai berjuntaian dengan perlahan-lahan dapat menaikkan ghairah suami, apatah lagi bila dia terhidu keharuman rambut anda yang sentiasa berada dalam perapian itu.


Senyap Itu Indah

Adalah sesuatu yang membangkitkan hasrat seks lelaki apabila melihat isterinya membuka butang baju perlahan-lahan tanpa sepatahpun kata-kata. Diiringi senyuman mesra manja, suami tidak akan bersabar-sabar lagi untuk meraih anda ke dalam pelukannya.


Sentuhan Sehangat Kuku

Percaya atau tidak; lelaki boleh teransang apabila bahagian ini disentuh. Usaplah dengan lembut dan mainkan dengan bibir anda yang hangat itu. Ghairah birahinya pasti tidak terperi-peri lagi.


Hadiah Sensasi

Isteri dapat meransang keinginan batin suami dengan membakar mata suaminya melalui hadiah yang dianugerahkan. Misalnya, bekas gigitan cinta atau cakaran yang anda tinggalkan di tubuhnya malam tadi membuatkan dia terkenang-kenang kepada anda. Juga, meninggalkan pakaian dalam di tempat tidur untuk kemudiannya dijumpai olehnya dapat menaikkan semula kelelakiannya.


Zon Rasa

Kulit bahagian dalam paha anda mampu meransang suami anda kerana ianya lembut dan mempesonakan pancainderanya. Apatah lagi bila disentuhnya, anda kegelian. Ini akan menyebabkan suami anda berasa lebih macho perkasa.


Daerah Ransangan

Mudah sahaja caranya: mainkan hujung lidah anda dengan lembut di bahagian luar cuping telinga suami. Gerakkan lidah turun naik di bahagian belakang telinga hingga terus ke leher. Lakukan perlahan-lahan dengan penuh kemesraan. Lakukan juga gigitan dan hisapan manja terhadap puting suami anda. Sekiranya anda seorang yang berfikiran terbuka lakukan hisapan terhadap zakar suami anda dengan hisapan yang mengghairahkan [ blowjob ]. Pastikan daerah zakar suami adalah bersih bagi mengelakkan jangkitan kuman. Ini adalah salah satu senjata utama bagi menaikkan ghairah suami secara efektif dan pastinya suami anda akan teringatkan saat-saat manis anda membelai zakarnya dengan hisapan manja sampai bila-bila. Jika anda seorang yang penggeli jangan amalkan teknik kerana takut anda akan berasa loya dan muntah.


Sentuhan Kasih Sayang

Kelembutan sentuhan wanita menjadi impian setiap lelaki. Kucupan lembut dan usapan halus menggunakan hujung jemari anda mampu menggoda suami dan menyebabkan dia terkulai manja di dalam dakapan anda.


Bangkitkan Suasana

Selain pancaran sinar malap lampu tidur atau sebatang lilin dan juga alunan muzik yang lembut mendayu, suasana romantis dapat dihidupkan dengan semburan wangian sekitar kamar tidur. Anda diminta mengenakan wangian kegemarannya, minyak aromaterapi, losyen atau kain sutera yang dibiarkan menyentuh lembut kulit suami.


Pesona Pandangan

Tatapan mempesonakan yang penuh perasaan kasih juga sayang terhadap suami anda cukup untuk mempamerkan perasaan anda terhadapnya. Tidak perlu anda berkata-kata, renungan anda yang meruntun itu cukup untuk membuatkan dia terkesima.


Membelai Nyata

Suami akan berasa lebih disayangi jika anda pandai mengusap rambutnya. Apabila duduk bersama, belailah mahkota lebatnya itu. Usaplah perlahan-lahan menyisir dengan jemari anda dari dahi hingga ke belakang lehernya.


Intipan Geram

Perbuatan mengendap merupakan salah satu cara lelaki menaikkan ghairahnya sendiri. Tanpa disedari oleh wanita, dorongan seks lelaki mudah timbul oleh ransangan visual terutama pabila wanita mengenakan pakaian ataupun ketika mandi. Oleh demikian, usah menolak apabila si dia suami anda tiba-tiba mahu bersama anda sebaik sahaja anda melangkah keluar daripada kamar mandi.


Puputan Nafas

Hembusan nafas anda yang hangat akan menaikkan ghairah suami anda. Sentuhlah perlahan bibir anda ke bibirnya. Nafas hangat anda akan menyebabkan dia tidak sabar-sabar lagi mahu mencumbui anda.


Planet G-Spot

Suami juga mempunyai g-spotnya (hot-spot) yang tersendiri. Cari dan terokalah. Pancinglah si dia dengan memainkan peranan anda di zon sensasi miliknya itu . Terdapat beberapa lokasi dimana sekiranya anda menyentuh dan mengusapnya dengan lembut pasti akan merangsangkan ghairah suami anda antaranya ialah pada puting, pada kepala zakar, batang zakar, ketiak dan juga sekitar anus.


Elak Sahaja Menyentuh Kelemahannya

Jangan sentuh kelemahan yang ada di tubuh suami anda. Tumpukan pada bahagian yang menjadi kebanggaannya seperti dadanya yang bidang, bahu atau hujung lengannya.


Sepantas Kilat

Bila mana anda mahu membuat suami anda lekas ghairah, ambillah tindakan yang agak agresif. Tarik dia ke sofa dan bertindak secepat kilat. Tetapi, sebelum itu pastikan keadaan sekitar selamat. Jika anda berani lakukan di tempat yang jarang orang melakukannya seperti di atas meja, atas lantai atau di tangga. Tapi pastikan jangan ada anak-anak yang memerhatikan kelakuan aksi ghairah anda bersama suami.


Kejutan Halwa Mata

Suami akan mengagumi anda, andai anda senantiasa membuat kejutan dari masa ke semasa untuk disaksikannya. Ini termasuk, membuat perubahan daripada segi penampilan anda, seperti dandanan rambut fesyen terbaru atau mengenakan pakaian dalam yang terseksi yang baru anda temui di gedung atau butik pakaian kegemaran anda.

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
kedai-lelaki
Views
3,509
Last update

More entries in Others

More entries from kedai-lelaki

Top
Log in Register