botol

  1. tukangkata

    To Sell Sila edit tajuk thread mengikut peraturan pd sub section Trading Zone

    ANDA OWNER PRODUCT? ATAU ANDA OEM PRODUCT FOUNDER? MASIH MENCARI PEMBEKAL BOTOL PLASTIK / BEKAS KOSMETIK BUMIPUTRA YANG MURAH? YA !! ANDA DI TEMPAT YANG BETUL. DULU KAMI DIKENALI SEBAGAI A2Y GLASS & PLASTIC SUPPLIER YANG TELAH MEMBANTU LEBIH DARIPADA 1,000 USAHAWAN PRODUK DARI 2015 LAGI...
  2. abdul_ir

    Wanted Botol 100ml untuk dakwat

    seperti ditajuk, sape2 ade jual..silakan offer..jgn tanya banyak mana nak beli..offer je rege anda 1 botol brp..10 brp..100 brp..1000 brp..10000 brp..100000 brp...dan seterusnya...mcm yg kat kedai2 jual yg refill ciss tu
  3. asasindino

    Wanted [PERLUKAN BOTOL KOSMETIK] Siapa Dpt Bagi Offer Baik Menang Tender

    Salam seperti tajuk saya dia atas, ingin mencari botol kosmetik seperti gambar dibawah SILA PM SAYA SEPERTI FORMAT DIBAWAH [COLOR="Red"][SIZE="4"]250 BOTOL - 1 UNIT BERAPA 500 BOTOL - 1 UNIT BERAPA 1000 BOTOL - 1 UNIT BERAPA
  4. S

    Wanted Botol 10ml

    SALAM SEMUA! Saya mencari botol 10ml dalam kuantiti yang banyak. Kepada sesiapa yang tahu boleh email ke [email protected] atau sms/call/whatsapp : 0172732119 ( natrah ) thank you!
  5. rozainijumadi

    Wanted Pembekal Botol

    Salam sejahtera.. mohon jasabaik mana2 warga cg or kenalan yg ade supply botol plastik especially berkapasiti 5 Liter (tong putih tu) atau yg seliter pon ok.. bolehla pm sy..nk ambek sket2 dlu.. Nak bantu seorang rakan memulakan bisnes IKS beliau (bukan makanan/minuman). dah survey 3 4 kilang tp...
  6. G

    Wanted Botol shisa terpakai

    Salam warga cg,saya nak mendapatkan botol shisa second yang elok ,kalau ada sape nak jual tolong update atau pm k..
  7. namasaya

    Wanted Botol kosong 500ml & 1.5liter

    Assalamualaikum wbt... berkenaan tajuk diatas, siapa2 warga cg boleh tlg bg idea kat mane sy nak dapatkan botol yg bersaiz 500ml & 1.5liter sy kat kelantan tq p/s: nak tanya harga mineral tesco brape sen erk klu beli banyak,klu murah,nak rembat botol air tesco je...:D
  8. kunang

    Wanted Botol Spray 100ml plastik

    salam, sesiapa ada jual botol spray plastik dlm 50-100ml.. sy nk tny harga kalau amek dlm 1, 10, 100 dan 200 bijik botol, sket2 je baru nk mula biz :">:"> contoh botol x ada tp yang bese nmpk kat farmasi2 botol2 camtu, penggunaan - untuk mengisi air.. tq in advance! :)cgrock:)cgrock
  9. B

    Wanted Pembekal Botol Plastik

    Salam warga CG.. Kami sedang mencari pembekal botol plastik ( baru ) utk specifikasi : 350 ml , 500ml , 1.5l Qty order ( plan ) : 15000 per mth. Jika ada, sila email qoutation per btl untuk setiap spec yg diberikan ke [email protected] TQ :D
  10. latest

    To Sell BOTOL AiR MINERAL KOSONG

    Sesaper yang berminat untuk membeli botol air mineral:( spesifikasi jenama: cactus sais: 1.5liter condition: masih baru lagi harga per pc: sila offer sesuai bagi yang menjalankan pernigaan penternakan rumpai laut jumlah stok sedia ada 5000 botol tiada had belian maksima dan minima berminat...
  11. M

    Wanted Pembekal botol2 plastik

    salam.. sy nak cr sp2 yg blh bekalkan botol2 plastik (botol mineral, myk masak, botol air berges) pendek kata suma botol2 plastik la.. yg telah digunakan.. hrga rm1.20 sekilo.. barang hendaklah dipenyetkan terlebih dahulu.. klu blh nak cr suplier besar2 klu x der yg besar2 pun x per.. atleast...
  12. pipspop

    Wanted Supplier botol perfume

    :):)sesiapa yang boleh supply botol perfume 2ml hingga 15 ml boleh emailkan kepada saya harga beserta photo ASAP. email: [email protected]
  13. arcilist

    Wanted Cari kilang packaging di Penang

    salam sapa2 kat penang ni, ade ke kilang yang buat packaging botol kecik2? muat dalam...50g gitu... kalau buleh pack + tampal logo/product info skali ke...mintak tolong kawan2 yg tau prosedur untuk benda2 camni benda camni tu camni...kita dapat barang dalam paket besar...so nk repack buat...
  14. apeyx

    Wanted Mencari supplier botol plastik 30ml

    salam . . mau tanya . ade sesiapa kt sini suplier btol plastik dgn guni plastik x ? ataupun kenal sesiapa yang boleh suply bahan2 ni . botol plastik tu nk saiz untuk 30mL je untuk isi ubat. Guni tu aku nk untuk isi baja organik dalam 5 - 10 kilo untuk satu beg n kalu boleh jenis yang kalis air...
  15. haudli

    Wanted Botol utk minyak wangi 5ml,10ml,15ml,30ml

    salam kepada sumer CGrians,saya ingin mencari pembekal pati minyak wangi dan botol minyak wangi bg membolehkan saya membuka perniagaan secara kecil2 lan.:) Jika ada sebarang pertanyaan mengenai EXNESS, boleh hubungi saya melalui: Yahoo messenger: olynacarl Skype: haudli SMS: +60176106506
  16. I

    Wanted Botol Plastik 500ml

    Salam semua... nak tanya, kat mana bleh dapat botol plastik saiz 500ml tanpa label? area klang/shah alam. nak dalam 100 botol je untuk permulaan nie... brape ye harga botol nie? kira macam mana? :D:D
  17. ladygrandis

    Wanted Supplier BALANG PLASTIK TUTUP MERAH

    Salam warga CG, sya nk mencari supplier yg jual BALANG PLASTIK TUTUP MERAH, yg mcm selalu org guna utk jual popia keci2 tu.. klu ada saper2 tau tolg bagi contact number & person kat sini yerrr... tq :)
  18. Giftments

    Wanted Sesiapa boleh design atau ada ready made bottle, contact me..

    Salam all.. Sesiapa boleh design atau ada ready made bottle, contact me.. Looking for 200 bottles (100ml, cube shape)..sesiapa ada ready made, let me know.. Or sesiapa yg boleh design and manufacture, also let me know: 012 335 1029 Email: [email protected] Thanks.
Top
Log in Register