Wanted Mencari supplier botol plastik 30ml

CG Sponsors




apeyx

Fun Poster
Joined
Jan 16, 2008
Messages
421
Reaction score
1
Points
15
salam . .

mau tanya . ade sesiapa kt sini suplier btol plastik dgn guni plastik x ? ataupun kenal sesiapa yang boleh suply bahan2 ni . botol plastik tu nk saiz untuk 30mL je untuk isi ubat. Guni tu aku nk untuk isi baja organik dalam 5 - 10 kilo untuk satu beg n kalu boleh jenis yang kalis air or ade balutan plastik kt dalam n guni biasa kt luar. memang nk dalam kuantiti yang banyak. kalau sape2 bleh tlg, reply ye. terima kasih.

nk cari suplier area kL selangor sahaja
 
Last edited:
Sponsored Post

rizzo

Junior Member
Joined
Jul 10, 2009
Messages
93
Reaction score
1
Points
11
salam . .

mau tanya . ade sesiapa kt sini suplier btol plastik dgn guni plastik x ? ataupun kenal sesiapa yang boleh suply bahan2 ni . botol plastik tu nk saiz untuk 30mL je untuk isi ubat. Guni tu aku nk untuk isi baja organik dalam 5 - 10 kilo untuk satu beg n kalu boleh jenis yang kalis air or ade balutan plastik kt dalam n guni biasa kt luar. memang nk dalam kuantiti yang banyak. kalau sape2 bleh tlg, reply ye. terima kasih.

nk cari suplier area kL selangor sahaja
TT dh dpt cari supplier ker? aku pn tgh mencari supplier bekas plastik. ada contoh gambo x?kot2 aku terjumpa ker... mana tau bleh supply tuk company ko skali...:D:D:D
 

bat man

Freshie
Joined
Oct 27, 2009
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
Plastic Injection Moulding

kalau nak dlm qty yg banyak dan berterusan, lebih baik buat moulding nyer... byk ker nak pakai??
 

SharmCos

Fun Poster
Joined
Mar 7, 2006
Messages
959
Reaction score
72
Points
20
Nak cari gak nih tapi yg bleh isi 18kg minyak sawit, saiz mcm bekas racun rumput yg beso tu.. ada sesape tau kilang Bumi yang boleh supply? Nak byk gak la.. 7200 unit sehari
 

nisuh

Active+ Member
Joined
Jun 22, 2008
Messages
3,002
Reaction score
62
Points
30
TT, sy ada mmbr yg buat botol plastik utk minuman, bag guni pun ada gak..lokasi Melaka. Kalu TT nak, bg sampel ke, upload je kat sini, nnti try tanye mmber:D
 

idayanti

Freshie
Joined
Feb 22, 2011
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
kami boleh bekal kan pelbagai jenis botol.

Email pada saya jenis brg yang dicari, quantiti, size, budget..
botol, bag, kotak dll
[email protected]
 

jerul

Legendary Member
Joined
Jul 13, 2009
Messages
10,664
Reaction score
63
Points
120
PM me quantiti ,jenis botol n saiz...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register