Wanted Pembekal Botol

CG Sponsors




rozainijumadi

Active+ Member
Joined
Aug 15, 2010
Messages
2,664
Reaction score
101
Points
43
Salam sejahtera.. mohon jasabaik mana2 warga cg or kenalan yg ade supply botol plastik especially berkapasiti 5 Liter (tong putih tu) atau yg seliter pon ok.. bolehla pm sy..nk ambek sket2 dlu.. Nak bantu seorang rakan memulakan bisnes IKS beliau (bukan makanan/minuman). dah survey 3 4 kilang tp sume minimum 1000 pcs sekali order.. die xde modal besar lagi.. atau sape2 ade collect botol terpakai yg boleh digunakan semula pon ok.. skrg die gune botol mineral water seamaster yg telah digunakan.. tolong yer.. :D:D:D

Sebarang pertanyaan boleh contact person ni terus.. Azuarizal (012-6821410)
 
Last edited:
Sponsored Post

nservas.sales

Active Member
Joined
Sep 21, 2011
Messages
2,458
Reaction score
25
Points
30
Salam sejahtera.. mohon jasabaik mana2 warga cg or kenalan yg ade supply botol plastik especially berkapasiti 5 Liter (tong putih tu) atau yg seliter pon ok.. bolehla pm sy..nk ambek sket2 dlu.. Nak bantu seorang rakan memulakan bisnes IKS beliau (bukan makanan/minuman). dah survey 3 4 kilang tp sume minimum 1000 pcs sekali order.. die xde modal besar lagi.. atau sape2 ade collect botol terpakai yg boleh digunakan semula pon ok.. skrg die gune botol mineral water seamaster yg telah digunakan.. tolong yer.. :D:D:D

Sebarang pertanyaan boleh contact person ni terus.. Azuarizal (012-6821410)
Salam ..... tuan kat mana ?
Kalau melaka blh pergi merdeka jaya plastic.
 

nservas.sales

Active Member
Joined
Sep 21, 2011
Messages
2,458
Reaction score
25
Points
30
sri kembangan... k tenkiu tuan.. merdeka jaya plastic tu belah mane er?? :):)
Sri kembangan lg le senang. Pegi u-lik, balakong. Amoi2 kat situ sedia membantu. :)):))
1 lg kat KPI PLASTIC. Area taming jaya ke tamin jaya (tak ingat tmn tu).
 

syahays

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2010
Messages
23,441
Reaction score
49
Points
120
biz apa tu tuan..
macam bez je..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register