BTC USD 26,804.1 Gold USD 1,958.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Sila edit tajuk thread mengikut peraturan pd sub section Trading Zone

tukangkata

Fun Poster
Messages
295
Joined
Jan 1, 2008
Messages
295
Reaction score
7
Points
15
ANDA OWNER PRODUCT? ATAU ANDA OEM PRODUCT FOUNDER? MASIH MENCARI PEMBEKAL BOTOL PLASTIK / BEKAS KOSMETIK BUMIPUTRA YANG MURAH?
YA !! ANDA DI TEMPAT YANG BETUL. DULU KAMI DIKENALI SEBAGAI A2Y GLASS & PLASTIC SUPPLIER YANG TELAH MEMBANTU LEBIH DARIPADA 1,000 USAHAWAN PRODUK DARI 2015 LAGI.

Syarikat kami merupakan satu-satunya syarikat Bumiputera yang membekalkan bekas kaca dan plastik untuk produk kosmetik dan jus minuman kesihatan di Selangor dan beroperasi di Taman Industri Balakong Jaya, 43300 Seri Kembangan, Selangor. Aktiviti teras syarikat adalah menyediakan pelbagai pilihan botol kosmetik serta jus minuman yang moden dan elegan, justeru mampu meningkatkan ‘value’ produk pelanggan. Dengan kepakaran syarikat, pelanggan juga boleh mendapat khidmat nasihat tentang pilihan yang tepat untuk produk mereka dengan harga yang menarik. Tambahan pula, syarikat menyediakan minima tempahan yang rendah. Selain itu, bagi tempahan dalam jumlah tertentu, syarikat juga bersedia membekalkan botol plastik, kaca dan pembungusan direka khusus hanya untuk jenama pelanggan (custom made).

Syarikat menawarkan pelbagai bentuk bekas yang dibuat dari kaca dan plastik untuk produk kosmetik dan makanan/minuman. Ianya merangkumi bekas untuk liquid seperti serum dan toner, krim seperti foundation dan bekas makanan/minuman serta pelbagai lagi pilihan botol dan bekas kosmetik untuk anda pilih. Semua botol dan bekas kosmetik kami memang eksklusif dan nampak WOW.
Antara kelebihan kami:

:)one stop centre supplier untuk anda mencari pelbagai jenis dan bentuk produk anda.

:)kami telah menambah lebih daripada 200 jenis botol / bekas kosmetik yang mempunyai rekabentuk yang eksklusif.

:)kami menerima tempahan kuantiti yang rendah

:)pembekal botol / bekas kosmetik Bumiputra TERBESAR di Malaysia
dan yang paling penting, anda beli sikit pun masih dapat HARGA BORONG !!!

senarai-2

senarai-1

senarai-3

senarai-4

senarai-5

senarai-6
 
Sponsored Post

Sponsored Post

CG Sponsors
Top
Log in Register