Wanted Supplier BALANG PLASTIK TUTUP MERAH

CG Sponsors




ladygrandis

Fun Poster
Joined
Mar 21, 2008
Messages
685
Reaction score
3
Points
15
Salam warga CG,

sya nk mencari supplier yg jual BALANG PLASTIK TUTUP MERAH, yg mcm selalu org guna utk jual popia keci2 tu..
klu ada saper2 tau tolg bagi contact number & person kat sini yerrr...

tq :)
 
Sponsored Post

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
kedai kek/pasaraya/mydin ada jual.area mana?
 

azie_abdrahman

Fun Poster
Joined
May 8, 2008
Messages
213
Reaction score
3
Points
15
Salam warga CG,

sya nk mencari supplier yg jual BALANG PLASTIK TUTUP MERAH, yg mcm selalu org guna utk jual popia keci2 tu..
klu ada saper2 tau tolg bagi contact number & person kat sini yerrr...

tq :)
masih mencari ke balang ni?..saya leh tolong carikan n post kan..tp bg saya masa survey kan harga..
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
738
Points
166
Salam warga CG,

sya nk mencari supplier yg jual BALANG PLASTIK TUTUP MERAH, yg mcm selalu org guna utk jual popia keci2 tu..
klu ada saper2 tau tolg bagi contact number & person kat sini yerrr...

tq :)

dah dapat ke? :-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register