BTC USD 23,809.4 Gold USD 1,792.34
Time now: Jun 1, 12:00 AM

WTF: Kedai custom untuk interior kereta

Mrsham

Active+ Member
Messages
3,720
Paid Membership
Joined
Jul 10, 2007
Messages
3,720
Reaction score
104
Points
43
Assalamualaikum..

Aku tengah mencari kedai untuk custom interior citra aku tu.. Ada tak sape2 yang pernah buat kat kedai mana2? boleh tolong rekomen kedai mana yang bagus dari segi kualiti kerja.. :)cgrock

Aku cadang nak jadikan area belakang tu macam entertainment room.. So far aku berdua je dgn wife, so rasa membazir je 4 seat kat belakang tu.. Untuk berjalan2, aku dah ada kereta lain yang lebih reliable.. just untuk santai2 je..

Cadangan aku:
1) buang 2 seat kat belakang tu supaya lebih luas..
2) letak TV LCD besar just belakang driver supaya puas tengok tv.. :D:D
3) pasang astro (selfsat)
4) pasang table counter kat tengah2 tu utk letak makanan @ minuman..

Kalau ada siapa2 boleh rekomen, minta tolong PM aku.. Kalau dah berjaya nanti, aku upload gambar custom tu dlm ni.. :D:D
 
Sponsored Post

Mrsham

Active+ Member
Messages
3,720
Paid Membership
Joined
Jul 10, 2007
Messages
3,720
Reaction score
104
Points
43
reserve gambar kemudian..
 

hafizan78

Legendary Member
gem
Messages
12,818
Paid Membership
Joined
Apr 2, 2009
Messages
12,818
Reaction score
155
Points
123
kena masuk citra forum boleh dapat idea banyak bro...
 

Mrsham

Active+ Member
Messages
3,720
Paid Membership
Joined
Jul 10, 2007
Messages
3,720
Reaction score
104
Points
43
kena masuk citra forum boleh dapat idea banyak bro...

forum citra pun tak berapa nak aktif dah.. lebih kepada gathering & TT session je.. Kalau ada mods pun lebih kpd kosmetik, bukan mcm yg aku nak tu..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register