car accessories

  1. onlinetrader

    To Sell CAR HANDPHONE CHARGER with VOLTMETER/TEMPERATURE

    Type: 4 in 1 Car Charger ada indicator utk bateri dan Alternator Case Color: Black LCD Digital Color: Blue Output Interface: USB Input Voltage: DC 12-24V (±0.2V) Output Voltage: DC 5V (±0.1A) Output Current: 3.1A Voltage Measuring Range: 5-25V Current Measuring Range: 0.1A-3.1A RM18 WASSAP...
  2. LZR

    Kedai aksesori kereta di kuantan

    as salam semua. sy nk tnye, di area berjaya megamall kuantan... kat mane ade nk carik kedai yg ade buat no plat kereta. urgent... bru pas berlanggar... klu ade no tipon lg best... thnx sume
  3. may4ver

    Wanted Lampu depan original Persona Elegance

    As salam Sy nak cari lampu depan kete persona elegan. Sbb dulu beli kete 2nd..owner tukar lampu lain. Jd klu jln malam2 chaya tak terang...samar2 je. So ingt nak cari yg asal blk... Klu beli direct proton mahal kan. Tak ada ke kaki2 proton kt sini ye. Mana tau lh bg hrga adik beradik :)
  4. namkin

    Wanted Sport rim 15" Honda Accord SV4

    assalamualaikum.. berdasarkan tajuk threat di atas..Saya sedang mencari2 sport rim 15" utk di pasang kat honda accord sv4.. sekarang ni tgh pakai rim 16"..atas faktor tayar 16" yg mahal dan berasa berat , saye berkira2 ingin menurunkan nilai inci kpd 15".. sesiapa sahaja yg nak jual rim atau...
  5. S

    Kedai aksesori murah dan barang baik di kl

    assalam,geng2 dan otai2 abam2..kat maner eyh kedai aksesori kat kl yang murah dan barang dia baik...ingt nk tukar radio kepada touch screen la...huhuhuhu
  6. skafever69

    Wanted Karpet lantai kereta waja

    sALAM, ADA TAK WARGA cg TAU, KARPET LANTAI KERETA WAJA.... SBB AKU SERVEY, NAK CUCI 6,7 RATUS.. BELI DALAM LINGKUNGAN TU JUGAK.. TAK TAK KEDAI MANA...?
  7. S

    Wanted Mencari Skirt Depan Persona SE Original or Local [Gamber].

    Assalam.. Dear all .. Saya mencari SKIRT DEPAN Original utk PERSONA SE.. Kalau boleh ORIGINAL.. tapi kalau tak ada PU / Local yg dok biasa2 jual pun tak apa2.. but itu last choice.. Kasi saya harga nak tolak brapa.. dan Area mana.. kalau leh biarlah selangor senang nak angkut.. atau KL atau...
  8. F

    Wanted Bodykit waja dan kedai cat murah

    salam nak tanya sape taw kedai jual bodykit waja R3 atau evo area kl sel gombak jb yang murah atau harga berpatutan... dan kedai cat kereta murah warna biru subaru impreza diamond atau oren diamond bole wasap saya 0182022177
  9. K

    Perodua Alza dvd player (premium)

    Asslm warga cg...sy tgh mencari dvd/player alza (premium) 2nd hand yg maseh baik kondisinya. Nk beli 2nd hand je, klo ade warga cg yg mau tolak...:)cgrock Klo ade kasi pm yer. Terima kaseh
  10. shazjr

    WTF: Kedai custom untuk interior kereta

    Assalamualaikum.. Aku tengah mencari kedai untuk custom interior citra aku tu.. Ada tak sape2 yang pernah buat kat kedai mana2? boleh tolong rekomen kedai mana yang bagus dari segi kualiti kerja.. :)cgrock Aku cadang nak jadikan area belakang tu macam entertainment room.. So far aku berdua je...
  11. Quantum Success

    Wanted Extractor 4-2-1 Gen-2 Campro baru/2nd/swap

    sape ade 4-2-1 extractor gen2 nak letgo/swap bgtau la.. kalu dapat rege rm100 kebawah lagi cantik..:D:D aku nak buang buat tukun aku punya extractor 4-1 ni..:)):)cgrock
  12. wussa

    Wanted Bumper Belakang Estima Putih

    Salam, minggu lepas ada accident kecil tapi skirting bumper belakang patah dan yang kat depan pun ada rosak sikit. Kalau ada sesiapa jual atau tahu tempat nak dapat pada harga best tolong bagitahu yer. Tak smart keta ni takda skirting :"> ~X( Toyota Estima Putih Bumper depan dan belakang ACR40
  13. matramlee

    Wanted POWER INVERTER utk kereta (DC ke AC)

    salam.. siapa sini ada jual inverter,,?? atau siapa sini ada buat perkhidmatan utk pasang inverter nih?? utk mana2 kereta.... sy pn dgr cte dr org ..mnde ni boleh tkr arus DC bateri ke AC... dan nk guna tuk caj laptop tyme drive kereta...caj hset...
  14. Nazz68

    Kedai Tinted Kereta di JB

    ade sesape kat CG ni ade info tentang mana tempat kat JB yg buat car tinting yg the best and the murah ke? :D
  15. K

    Wanted Rim center cap untuk rim JRD 17"

    salam..sedang mencari rim center cap untuk rim JRD 17 inch.. atau pon ade tak sape2 tau mane2 kedai yg ade jual rim center cap ni.. thanks:)
  16. sajul

    Mencari kedai cermin kereta repair/tukar area penang (dlm pulau)

    salam semua warga CG sy nak tnya..ada sape2 tau tak kat mana area dlm pulau penang ni kedai repair cermin depan kereta.. atau tukar cermin klu harga repair nak sama nga harga baru.. kereta myvi sy cermin depan crack hasil terkena batu 2 tahun lepas.. skrg baru die membesar crack die tu...
  17. tajulz

    To Sell Sscus bucket seat for swap

    salam warga cg...sy ade sepasang seat sscus nak swap ngan seat standard wira..topup rm1100 je.. kondisi mcm baru...siap ngan railing..plug n play je dgn wira... please call/sms me...
  18. ryazoe88

    To Sell Performance Part car for Sale

    assalamualikum bro-bro cgrians sekalian. disini saya mahu mennjual items: CALL: 014 5070381 (joe) Tomei fuel regulator new item 100% original come with box and warranty 1 year. -very cheap -RM 160.00 ONLY-CALL: 014 5070381 (joe) SubFuel regulator come wiith box -RM 120.00 -FREE DELIVERY...
  19. Iman_Sr

    Wanted Sape ade offer bodykit smart n murah..??

    slm n slmt sjhtera... aku mncari mereka2 yg mmpunyai brg or leh tlg aku dlm usaha2 aku nk make up kete wira saloon aku.nk bg nmpk sporty tp smart,xnk heavy? kalau ade sape2 leh tlg,gtau ye...nk yg klu bole RM500 la utk set bumper dpn blkg n side skirt. Bantuan dan usaha anda didahului dgn...
  20. faizextreme

    Wanted Double din car DVD player second hand

    salam sume ada x sape2 nk tolak kat aku double din second hand y 7 inci pnya.. kalo boleh dapat y boleh support GPS lagi cantekk.. kalo sape2 ada leh offer aku ek. ni gmbar dia kalu sape2 y x thu ape tu double din
Top
Log in Register