Wanted Sape ade offer bodykit smart n murah..??

CG Sponsors




Iman_Sr

Banned
Joined
Nov 24, 2010
Messages
29,961
Reaction score
408
Points
131
slm n slmt sjhtera...

aku mncari mereka2 yg mmpunyai brg or leh tlg aku dlm usaha2 aku nk make up kete wira saloon aku.nk bg nmpk sporty tp smart,xnk heavy?
kalau ade sape2 leh tlg,gtau ye...nk yg klu bole RM500 la utk set bumper dpn blkg n side skirt.

Bantuan dan usaha anda didahului dgn TQVM:)cgrock:D


www.royaltyfx.com/index.php?id-nmkamal

www.igetworld.com/87kamal
 
Sponsored Post

ed_zero

Super Active Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
5,193
Reaction score
161
Points
73
jap g ada la offer tu..hehe..sabar tt..
 

gersangnye

Active+ Member
Joined
Sep 23, 2010
Messages
4,164
Reaction score
68
Points
30
5 rat mana cukup bro...dapat skirting biasa depan belakang je...cat pun dekat 3 rat depan belakang utk skirting
 

brozul

Super Active Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
8,469
Reaction score
28
Points
70
dulu aku beli bodykit utk wira aku...

-Lips Depan Putra(Ori)
-lips Belakang
-Skirting
-Cat

= Tak sampai dalam RM500
 

brozul

Super Active Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
8,469
Reaction score
28
Points
70
Sory double post....
 
Last edited:

arifrahmanz

Active Member
Joined
Jan 2, 2009
Messages
1,894
Reaction score
7
Points
25
dulu aku beli bodykit utk wira aku...

-Lips Depan Putra(Ori)
-lips Belakang
-Skirting
-Cat

= Tak sampai dalam RM500
boleh dapat la tapi fiber..senang pecah..kalau nak pakai p.u. mau skirting saja x masuk sembur dah 8,9 ratus..tapi skrg ni ada frp - fiber reinforce plastic,kuat skit ada tetulang dlm dia (tapi x anjal n kenyal macam p.u. la (still better dari fiber)..
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,882
Reaction score
8,266
Points
716
BUMPER P.U Depan saja pun kat RM300 (tanpa cat) ...huhu :">
 

Iman_Sr

Banned
Joined
Nov 24, 2010
Messages
29,961
Reaction score
408
Points
131
oic..aku pnah usha2 kt kdai kete mmg pu mhl sket.kalau PROMOTE pu,hrga total kos trmasuk upah+cat+misc?ade sesape tau x?or klu ade cdgn nk bg kete nmpk sporty yg senonoh share2 la ye.kalau bole kos nye jgn la smp 7 8ratus:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register