proton wira

  1. L

    To Sell Proton wira 1.3 6K cash (Thread Closed - Sold)

    Salam warga CG, saya ingin menjual kereta wira aeroback kesayangan saya kepada warga CG yang memerlukan kenderaan ketiga /keempat untuk dilenjan. Hutang ngan bank dah selesai. sesape berminat sila PM. harga boleh dirunding lagi. saya terpaksa menjual kereta tu sebab saya akan melanjutkan...
  2. S

    Wanted Absorber wira jenama Proride

    Saya nak beli ABSOBER WIRA brand PRORIDE. Kat mudah ada tapi harga mcm tinggi saja....harga tak termasuk pemasangan pula tu...ada tak yg jual dan pasang area Selangor n www-mudah.my/Proride+Heavy+Duty+Absorber+Wira
  3. cerner

    Wanted Kereta Wira 1.5A 2nd, bayar bulan2 RM250 - RM400.

    Salam semua.. Aku nak cari kete wira 2nd hand. Bayar montlhy dalam rm250 - rm400. Sape ade kete.. Tlg.. URGENT nk pakai kete.. Tulun.. tulun.. huhu..
  4. Iman_Sr

    Wanted Sape ade offer bodykit smart n murah..??

    slm n slmt sjhtera... aku mncari mereka2 yg mmpunyai brg or leh tlg aku dlm usaha2 aku nk make up kete wira saloon aku.nk bg nmpk sporty tp smart,xnk heavy? kalau ade sape2 leh tlg,gtau ye...nk yg klu bole RM500 la utk set bumper dpn blkg n side skirt. Bantuan dan usaha anda didahului dgn...
  5. tebbaloi

    Wanted 1 Set Meter WIRA 1.5M 2nd hand

    salam kepada warga CG semua.. speedometer wira aku rosak daa.. km mileage dan jarum speed tak jalan.. kekadang ok kekadang tak ok :(( :(( pomen aku dah cek kabel.. ok no prob.. so skrang ni most probably defect is da speedo meter set :(( :(( tulung aku cari yg 1set 2nd ok.. yg baru mahal ya...
  6. mancai

    To Sell Proton wira dan Kancil L2

    ada sesiapa yg nak beli kete kancil L2 @ wira.. kancil dah modified jadi L2..seat,audio,body part,kaler pun baru lg,acc takde,sport rim semua siap..harga rm11k..yang wira tu pulak enjin mitshubishi v6 manual,kaler pearl white,cd player,acc takde harga dia 16k..dua tu member nya..nak tengok call...
  7. norli

    To Sell Khidmat kereta sewa - kereta kancil dan wira

    Kepada Sesiapa yang ingin mengunakan perkhidmatan kereta sewa, boleh PM saya... Ade 2 jenis kete i. Kereta Kancil - RM 85 (1Hari) ii. Kereta Wira - RM 120 (1Hari) Boleh juga sewa ikut jam, 1 Jam RM 10.00 sahaja.. Area K.L saja...:">
Top
Log in Register