Unit Trust mana lagi berbaloi?

CG Sponsors




Sponsored Post

aiman27

Active+ Member
Joined
May 14, 2010
Messages
4,602
Reaction score
729
Points
71
Salam CGrian semua, saya ni bercadang nak buka akaun Unit Trust. Tapi unit trust mana lagi berbaloi ya? dengar cerita PMB Syariah Aggresive Fund tu berbaloi, betul ke?
Pulangan PMB Shariah Aggressive Fund tahun ni pun menarik
 

aiman27

Active+ Member
Joined
May 14, 2010
Messages
4,602
Reaction score
729
Points
71
yer....PMB the best hehe.

apa pun bergantung kpd fokus...nk patuh syariah @ tak?

qualified risk juga mengikut umur dan background.

selain dari invest, TEKNIK merendahkan RCA, dan lain2.

pemantauan consultant atau investor sendiri (jika ada kepakaran) utk lihat bila perlu switch, bila perlu 'secure' income dan lain2.
perlu guna kaedah switch utk sentiasa untung.. dikala org untung kt lebih untung. di kala org rugi tp masih untung wlpn xbyk.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register