Trace unknown call dapatkan nama dan alamat caller tersebut

CG Sponsors




arejeep01

Active Member
Joined
May 6, 2010
Messages
1,313
Reaction score
38
Points
30
ikut tajuk...ada cara2 nya selain dari call service provider?~X(
 
Sponsored Post

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
entah la TT...ak rase ,kalau maklumat pelanggan nie call center kena rahsiakan sebab pelanggan dieorang kan ...kalau x,xpasal2 dorang kena sue...

bnda nie ade orang bincang dah dalam thread mane dah ntah ... :D
 

Uzyr R

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2008
Messages
7,750
Reaction score
86
Points
70
tak dpt rasanya..hanya polis/skmm yg boleh arahkan servis provider beri nama pemilik no. tersebut..
kalau panggilan dibuat dari public phone lagi la tak dpt nk trace..
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
apa kes? ada kes ke tt?
 

arejeep01

Active Member
Joined
May 6, 2010
Messages
1,313
Reaction score
38
Points
30
biasalaa gangguan dari peminat misteri hahaha aku bosan2 angkat tepon pastu bior jer padan muka haram jadah tu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register