• Forum search currently under maintenance...

Wanted Toner refill powder for Canon Laserjet Printer

Recommended Brokers


crkb

Fun Poster
Joined
Mar 6, 2006
Messages
849
Reaction score
2
Points
15
As salam...
Minta tlg rakan2 yang tahu di mana ada jual toner refill powder (bukan katrij) untuk canon laserjet printer (monchrome).Last year ada satu kedai tu ada jual.Tapi awal tahun ni kedai tu dah tak supply benda alah ni.Aku dah cari beberapa buah kedai tapi takde yang jual...jadi nak minta tolong sape2 yg tahu kat mana ada jual.Kalau area Kota Bharu lagi baik...TQ
 
Top
Log in Register